Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Haziran 2021

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Haziran 2021

Müşra Demir'in "Keşke Benim Olsa" Listesi:

Friends Lego 

Evet, muhtemelen dünyanın en şanslı kişisi falanım çünkü yıl 2021, Friends’in bir bölümünü bile izlemedim ve evet 10 sezona birden sıfıra yakın spoiler ile başladım. Hal böyle olunca, taptaze bir aşk duyuyorum diziye karşı. Geç olsun da güç olmasın diyor, Friends Lego setine ağzımın suları akarak bakıyorum.  

Pristine Üstler 

Pristine’in süslü püslü korse üstleri sadece bakmasıyla bile bana mutluluk veriyor.  

Pretties Rachel Green Collection 

Friends dizisinden stilime en ve tek yakın karakter olarak Rachel’ı bulmam şaşırttı mı? Tabii ki hayır! Bolca mini etek, küçücük crop topları, baby tee’s, salopetler, şortlar, ekose pantolonlar derken ekranda gördüğüm her görünümünü ss alasım geliyor. Pretties markasının bu özel Rachel Green koleksiyonu ise rüyalarımı süslemeye başladı bile.  

Bershka Mini Etekler 

Bu aralar hiçbir mini etek yeterince mini gelmiyor, hiçbir sayı yeterli gelmiyor… Daha fazlasını istiyorum ve Bershka’nın bu mini etekleri alışveriş listemin en tepelerinde yer alıyor.  

Lulu Jasmine, Oud & Sandalwood Mum 

Keşke bundanım olsa. Yasemin, odun ve sandal ağacı kokusuyla sadece ekrana bakarken bile beni eritiyor ama Amazon’un bile en çok satan mumuna sahip olan markanın bu kokusu sürekli Sold Out… 

Super73 Elektrikli Motosiklet 

Araba sevgim dağlar kadar peki motosiklet? İçimde bir kırıntı sevgi dahi beslemiyorum çünkü en klişe tabirle  “kaporta sensin abi!”. Öte yandan 1- elektrikli her şeye karşı bir fetiş geliştirdim 2- bisikletlere ilgi duymaya başladım. Bu ikisini en makul şekilde bir araya getiren ise Super73 elektrikli motosikletler. Bence burada yine kullanmanın bir imkanı yok ama California için hayal kurmak bedava, neden olmasın… Bu arada Instagram hesapları çok havalı ve kullanan pek çok ünlü ismi estetik karelerle görmek mümkün.  

Kedili veya Bilimum Hayvanlı Gitar Askıları 

Bu aralar Wes Borland’a hayranlığım giderek büyüdüğünden onun kedili gitar askılarına da özeniyorum. Bu yüzden kediden sürüngenlere türlü gitar askılarını elemek ve almak ya da kendim oturup yapmak arasında kaldım. Biri bana gitar askısı bağışlasın! 

Bath Cult Ürünleri 

Bu aralar sıkça kulak verdiğim başarılı bir sanatçı olan Queen Kwong’un vücut bakım markası Bath Cult’ı inanılmaz merak ediyorum! Bakım, nem ve en önemlisi yaşasın bolca cadılık! 

Kübra Elmalı'nın "Keşke Benim Olsa" Listesi:

Kalimba müzik aleti

Yeni hobimi gururla sunarım! Pandemi sürecinde yakın arkadaşlarımın hızlı bir şekilde kendi çabalarıyla gitar çalmayı öğrenmeleri bu konuda bana da ilham verdi ve bir kalimba aldım. Sesini, tınısını, sakinliğini çok sevdiğim kalimba ile artık ben de müzik aleti çalmaya çalışanlar kulübüne üyeyim!

Fotoğraf: Pinterest

Dior Addict Lacquer Stick 874 Walk of Fame

Bir yaz ruju ararken çözümü Dior'da buldum. Işıltılı ve canlı pembe dokusuyla aradığım rengi sağlayacağına eminim!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI