Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Ekim 2020

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Ekim 2020

Zorlu bir 2020 geçirdiğimiz kesin. İşte böyle zamanlarda kendimizi şımartma isteğimiz daha da artıyor. “Keşke Benim Olsa Ürünleri” serisinde Trendus editörleri olarak trendlerin ışığında kendi alışveriş listelerimizi paylaşıyor olacağız. Instagram hesabımızda da post olarak paylaşacağımız bu seriye siz de yorumlarınızı yazmayı unutmayın! 

Müşra Demir'in "Keşke Benim Olsa" Listesi:

Düz kesim deri pantolon 

Deri pantolonun her türlüsüne aşığım. Yine de onlarca çeşidi arasından skinny jean kesimli olan versiyonları her daim favorim olsa da bu sezon 2000’lerin geri gelmesiyle birlikte yepyeni bir deri pantolon isteğine sahibim: Düz kesimli deri pantolonlar! Neredeyse Levi’s 501 kesimine sahip bu deri pantolonlar bence kullanım açısından da oldukça harika. İster Lucy Williams gibi 70’ler tadında kombinleyin; isterseniz crop top’larla pop yıldızı gibi gezin. Ayrıca bana göre bacakları da olduğundan uzun ve ince gösteriyor! Alınsın! 

Fotoğraf: @lucywilliams

Levis 501 

Yukarıda Levi’s 501 demişken bu listeye eklemesem olmazdı. Ama binlerce çeşidi var bu modelin ve maalesef klasik olan; boru paça yüksek bel versiyonunu hala ülkemizde bulamadım. Editörümüz Kübra Elmalı’nın da listesinde bulunan bu ürünü bulacağım, bulacağız! 

Fotoğraflar: @vanellimelli, @whowhatwear

Diz altı çizmeler 

Simsiyah, dümdüz ve diz altında biten bir çizme; uzun vadede yatırım olarak çok istediklerimden. Minilerden, skinny jeanlere; her daim inanılmaz görünüyorlar. Veya ortak bir bağış hesabı açabilirim ve bana hep birlikte bu Prada çizmelerden alabiliriz! 

Fotoğraf: josefinehj

Kulaklık 

Kendimi dış dünyadan soyutlamanın daha yüksek desibeldeki yollarını arıyorum. Beyedynamic ya da Marshall’a için niyet ettim; Amazon Prime indirimlerini kovalıyorum!

Kelly Wearstler kitapları 

Bu aralar yaşam alanını değiştirmekten de ziyade “obje yaratmak” kısmına takıldığım için Kelly Wearstler’ı neredeyse bir saplantı içinde takip ediyorum. Biri 2000 başlarında diğeri ise geçtiğimiz yıllarda çıkan bu dekorasyon kitaplarını ise fiziksel veya e-book formatında bu ay içerisinde edinip, okuyup başıma gerekli dertleri açacağımdan eminim! 

Beyaz gömlek 

Evet, listem şimdiye dek fazlasıyla klişe gittiği için ben de şoktayım ancak beyaz bir gömleğe gerçekten ihtiyacım var. Ve kusursuz beyaz gömlek sandığınız gibi oldukça kolay bulunan bir şey değil! Kesimini beğensem göğüs kısmında kocaman cepleri oluyor (bu kullanımını sınırlıyor), cebi olmasa kolları balon kol oluyor. Beyaz klasik bir gömlek çok mu zor? Birkaç seçenek var aklımda ama Mango’nun bu saten gömleğine aşık oldum. Klasikten bahsederken satene kaçmam kendimle çelişmemin bir kanıtı, biliyorum! 

Kalın taban botlar ve/veya Doc Martens 

Yıllardır istediğim ve ulaşamadığım yegane parça: Doc Martens postallar. Dolar kuruydu, burada yetkili bir satıcısının olmamasıydı derken yıllardır kavuşamadığımız bir aşk hikayesi bizimkisi. Bu yıl da bulamayacağım gibi görünüyor kendisini ama neyse ki kalın tabanlı botlar her yerde! Onlarca çeşit arasından işi en saçmalamadan halletmiş olanını edinmeyi düşünüyorum 😊 

Fotoğraflar: @mvb

Jarse sütyenler 

Pandemi süreci beni balenli, push-up'lı, sert sütyenlerden iyice uzaklaştırdı. Biliyorum hepimiz için böyle aslında. Neyse ki yumuşak dokudaki sütyenler hiç olmadığı kadar farklı renk seçenekleri ve modellerle geliyor. H&M ‘deki bu kırmızı takımı ise bu ay bitmeden istiyorum; kendime erken bir yılbaşı hediyesi olarak!  

Mat kırmızı ruj 

Gerçek bir kırmızı ruj insanı olarak maske nedeniyle kendisine verdiğim ara, kalbimi yaralıyor. Sorunun çözümünü ise ruj tercihimi değiştirmekte buldum. Genelde daha glossy bitişli kırmızı rujları tercih ederim ancak gün boyu kalıcılık vaat eden mat bir kırmızı ruj ile bu sorunu çözebilirim. Tek bir atış hakkım var; performansından emin olduğum iki ruj arasında kaldım. Dior 999 ve Zara.  

Kübra Elmalı'nın "Keşke Benim Olsa" Listesi:

Chanel Mary Janes Babet

Yıllardır aradığı tarzda bir Mary Jane bulamamış biri olarak bu yeni Chanel'leri görünce şunu dedim: "Bir ayakkabı olsaydım kesinlikle bu olurdum!" Peki bundan şeyin haberi var mı… Yetersiz hesap bakiyemin.

Fotoğraf: @hannahstraffordtaylor

Baget çanta

Sezonun pek trend çantası baget çantalar benim de radarımda. Henüz tam olarak içime sineni bulup satın alamasam da özellikle zebra ya da leopar gibi hayvan desenli süet modellere tavım!

Fotoğraf: @maryljean

J.W. Anderson Ballerina

Küçücük rahat topuğu, dokusu, bilek detayıyla arzu nesnesi değil de nedir!

Logolu çoraplar

Wishlist'imin en hassas ürününü, ilk giyişte baş parmak tırnaklarım tarafından kaçırılacak çoraplarını gururla sunarım. Özellikle Gucci ve Chanel logolu çorapların aşırı seksi durduğunu inkar edemeyiz.

Fotoğraf: @queenofjetlags

Nars Climax Extreme Maskara

Kırmızı ambalajlı Nars Climax, iki senedir göz bebeğim. Beni maskarayla barıştıran, yıllardır hiç var olduklarını dahi bilmediğim gür ve uzun kirpiklerimle tanıştıran ürünün yeni Extreme formülünü merak ediyorum. Kırmızı tüpüm bittiği gibi bu karizmatik siyahı edineceğim.

Paul & Joe İlkbahar/ Yaz 2021 koleksiyonundan pembe body

Genel olarak defilenin sunuluşuna, karelerine, konseptine bayıldığım gibi bu pembe body beni benden aldı. Tam evde giyip Pussycat Dolls şarkıları söyleyerek kendi kendime klip çekmelik bir body. Bunu giyip "I don't need a maan" diye bağırarak bir yandan flörtten mesaj beklemek. Tam benlik hareket!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI