Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Ağustos 2021

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Ağustos 2021

Müşra:

Mirae Paris Sörf Desenli Elbise

Sörfe özenen ve iç geçiren biri olarak bu elbiseye düşmemem bir mucize olurdu. Üstelik çok kötü olabilecekken harika bir elbise çıkardıkları için de ekstra hayran kaldım.

Rimowa Bavul

Mevcut durumlar ne gösterir ve ülkelerin kırmızı listelerinden çıkar mıyız bilmiyorum ama buna dair umudumu asla kaybetmiyor her sabah-öğle-akşam uçağa binerken giyeceğim şeyleri düşünmeye devam ediyorum. Bavul olarak ise kesinlikle bu kadar rockstar bir şey istiyorum!

Marshall Amfi

Gitar işi ilerledikçe dipsiz bir kuyuya dönüyor! Amfim yeterli değil ve Marshall gibi bir klasik alıp amfi işini kapatmak istiyorum. Şu asalete bakın!

Origins Ginzing Ultra Hydrating Energy Boosting Nemlendirici

Normalde asla gözüme çarpmayan bir üründü ancak bu aralar Devon Lee Carlson'ın Youtube kanalına sardım ve kız yıllardır bu nemlendiriciyi kullanıyor. Elimdeki nemlendirici bitince kesinlikle şans vermek istediğim bir ürün.

Pelcare Crystal Clearing Mist

Gerçekten ihtiyacım var mı? Tartışılır. Anlık bir kendimi şımartma krizi geçirirsem "wellness" başlığı altında şans vermek istediğim bir ürün.

Kübra:

Çift Renk Denim Parçalar

Bu sonbaharı iki yanı farklı klasik denim renkleriyle oluşturulmuş jean pantolonlar ve ceketlerle karşılamak istiyorum.

Fotoğraf: @georginalennon1

Fenty Parfüm

Kokusu hakkında hiçbir fikrim yok, henüz piyasaya dahi çıkmadı. Ancak "Riri yaptıysa güzeldir" mantığım ve elegan şişe tasarımı beni bu parfüme iten güç oluyor. Gerçi bir nebze de olsa Tom Ford Bitter Peach'i andırıyor ama olsun.

Vans x SpongeBob Era Ayakkabı

Vans'in iş birliklerini çok seviyorum. Sponge Bob'ı da! Bu yüzden bu ayakkabılar benim için en az çizgi filmin kendisi kadar zamansız!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI