Ana SayfaMagazinKaty Perry ve Orlando Bloom Ne Zaman Evleniyor?

Katy Perry ve Orlando Bloom Ne Zaman Evleniyor?

Orlando Bloom, ortasında yakut bulunan etrafı elmaslarla çevrili çiçekli bir vintage yüzük ile Katy Perry'e Şubat 2019'da evlenme teklif etmişti. Sevgililer gününün ertesi gününde paylaştıkları fotoğraf ile çift nişanlandıklarını duyurmuş oldu.

People'ın haberine göre Katy Perry ve Orlando Bloom 2019 yılı içerisinde evlenmeyi planlıyor. Bir kaynağın açıklamasına göre çift eşit bir şekilde düğünü bütün detaylarına kadar planlıyor.  Aile ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlenecekleri bir düğün olacağı da kesin.

Söz konusu düğün ve Katy Perry olunca akla ilk gelen soru kesinlikle nasıl bir gelinlik tercih edeceği oluyor. Tahminler ise gelinliğinin beyaz renkte olmayacağı yönünde. Son dönemde ünlü isimler arasında da yaygınlaşan başka renkte gelinlik giyme trendini her daim sıradışı ve renkli stiliyle Katy Perry'nin de uyguladığını görmek bizi elbette şaşırtmaz.
 

Çiftin düğününde kalabalık bir davetli listesi olacağı kesin. Taylor Swift ile de yıllar süren küskünlüğe son veren, hatta bu barışı Swift'in video klibinde de oynayarak taçlandıran Perry'nin düğüne onu da davet etmesi bekleniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI