Ana SayfaMagazinKarantinada Ayrılan Ünlü Çiftler

Karantinada Ayrılan Ünlü Çiftler

Karantina pek çok ilişkiyi güçlendirdiği gibi; bir çok ilişkinin bitmesine de sebep olabiliyor. İşte Tuba Büyüküstün-Umut Evirgen çiftinden Cara Delevingne ve Ashley Benson’a; karantinada ayrılık kararıyla herkesi şaşırtan ünlü çiftler…

Cara Delevingne ve Ashley Benson

2 yıldır ilişkileri süren çiftin iddialara göre bu süre boyunca pek çok iniş çıkışları vardı. İlişkileri bittikten sonra ise Ashley Benson, G-Eazy ile yeni bir aşka yelken açtı.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen

3 yıldır ilişkileri süren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen çifti de iddialara göre karantinada ayrıldı.

Megan Fox ve Brian Austin Green 

Brian Austin Green kendi podcast yayınında ayrılığı açıkladı. Green'in söylediğine göre Fox bir film çekiminin dönüşünde "Şehrin dışında yalnız başımayken daha çok kendim gibi hissediyorum, kendimi daha çok seviyorum ve bence bu kendim için denemeye değer bir şey" demiş.

Çift birbirlerini her zaman seveceklerini de belirtiyor.

Jaime King ve Kyle Newman

People dergisinin haberine göre King, Newman'dan boşanmak için 18 Mayıs'ta boşanma davası açtı. Çift 5 yıldır evli ve 2 çocukları var.

Mary-Kate Olsen ve Olivier Sarkozy

Olsen ve Sarkozy, 5 yıllık evliliklerini arantinada bitirme kararı aldı. İkilinin boşanma süreci ise dedikodulara göre bir hayli çirkinleşmişe benziyor.

Timothée Chalamet ve Lily-Rose Depp

Bir yıldır çıkan çift, karantinada ayrıldı. Chalamet'nin son röportajında kendisini "bekar" olarak tanımlası ilişkiye nokta koyulduğunun bir kanıtıydı.

Noah Centineo ve Alexis Ren

Noah Centineo ve Alexis Ren çifti, 1 yıllık birliktelik sonrası yollarını ayırdı. Çift birbirlerini Instagram'da da takipten çıktı.

Channing Tatum ve Jessie J

İlişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren çift, karantinada bir kez daha ayrılık kararı aldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI