Ana SayfaYaşamKarantina Flörtünüzle Güvenli ve Eğlenceli İlk Buluşma Fikirleri

Karantina Flörtünüzle Güvenli ve Eğlenceli İlk Buluşma Fikirleri

Pandemi nedeniyle yeni normale geçilmeye başlanan şu süreçte henüz kafe ve restoranlarda vakit geçirmek için kendinizi hazır hissetmiyor musunuz? Endişelenmeyin! Ne zamandır buluşmak için can attığınız flörtünüzle keyifli vakit geçirebilmek için başka seçenekleriniz de var.

  • En kolay çözümün birbirinizi evlerinize davet etmek olduğunu hatırlatalım. Kendi mutfağınızda kendi güvenli alanınızda güzel yemekler ve keyifli içeceklerle günü dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz.

    Ancak artık ev ortamından sıkıldınız ve biraz dışarı çıkmanın size iyi geleceğini düşünüyorsanız işte yapabilecekleriniz!

Sahil pikniği

Adeta Pinterest karelerinden fırlamış bir ilk buluşmayı hak ettiniz! Örtünüzü, sepetinizi, yiyecek ve içeceklerinizi hazırlayın. Şehre yakın bir kumsal bulun ve saatlerce sürecek sohbetlere, romantik anlara hazır olun.

Orman yürüyüşü

Hem sohbet eşliğinde birbirinizi tanıyabileceğiniz hem de yürüyüşün keyfine varacağınız bu seçeneğe dilerseniz kamp sandalyeleri ve termosta sıcak içecekler de ekleyebilirsiniz! Belki de çadırınızı da yanınıza alıp buluşmayı bir kamp kaçamağına çevirmek isteyebilirsiniz.

Hayvan barınağı ziyareti

Şehrin kalabalığından uzak yerlerden biri de barınaklar. Bir yandan keyifle birbirinizi tanımak, bir yandan da patili dostlarla vakit geçirmek aranızda güçlü bir bağ oluşturacak.

Açık hava ya da araba sinemaları

Şehrinizde açık hava ya da arabalı sinemalar varsa şanslısınız! Başkalarından izole bir şekilde birlikte romantik bir film seyretme deneyimi yaşayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI