Ana SayfaTeknolojiiPhone'lar Değişiyor

iPhone’lar Değişiyor

ABD merkezli teknoloji devi Apple, iOS 11.3 güncellemesinin dün kullanıma girmesi bekleniyordu. Ancak Apple'dan ilginç bir hamle geldi. Tüm cihazlara getirmesini beklenen iOS 11.3 güncellemesi sadece 6'ncı nesil iPad'lere geldi. Güncellemenin önümüzdeki günlerde diğer modellere gelmesi bekleniyor. iOS 11.3 ile işlemci yavaşlatma krizi de dahil olmak üzere pek çok sorunun ortadan kalkması bekleniyor.

Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 11 iPhone ve iPad kullanıcılarının beğenisine 19 Eylül'de sunulmuştu. Ancak yeni iOS ile birlikte gelen sorunlar nedeniyle Apple, geliştirmelere devam etese de yeni sorunlar gelmeye devam ediyor.

Apple, iOS 11 ile pek çok yeni özelliği kullanıcılarına sundu. Ancak işletim sisteminde ciddi bir açık olduğu tespit edilmişti. Söz konusu açık sayesinde herhangi bir işleme gerek kalmadan, kilitli olan telefondaki mesajlara akıllı asistan Siri ile ulaşılabiliyor. 

iPhone'lar parmak izi, şifre veya yüz tanıma ile korunabiliyor. Ancak, söz konusu hata nedeniyle iOS 11 yüklü cihazlar üzerinde ” Hey Siri, bildirimleri oku ” şeklinde bir komut verildiğinde, Siri’nin içeriği gizlenen tüm mesajları okuduğu tespit edildi. 

ABD merkezli teknoloji devi Apple, iOS 11.3 güncellemesinin dün kullanıma girmesi bekleniyordu. Ancak Apple'dan ilginç bir hamle geldi. Tüm cihazlara getirmesini beklenen iOS 11.3 güncellemesi sadece 6'ncı nesil iPad'lere geldi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI