Ana SayfaModaİlk Kez Dijital Olarak Gerçekleşecek MBFW Istanbul Hakkında Bilmeniz Gerekenler

İlk Kez Dijital Olarak Gerçekleşecek MBFW Istanbul Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul bu sene, 12-16 Ekim 2010 tarihleri arasında tamamen dijital platformlar üzerinden modaseverlerle buluşacak.

30 defile, 37 tasarımcı

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 15. Sezonunda 37 tasarımcı ve tasarım markası, toplam 30 defile sunacak. Sezonsuz olarak tasarlanan etkinlikte bir yandan İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonları sunulurken diğer yandan da içinde bulunduğumuz Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonları modaseverlerin beğenisine sunulacak.

Etkileyici tanıtım filmi

MBFWI'nin 15. sezonu için Türkiye'nin benzersiz destinasyonlarında bir tanıtım filmi çekildi. MBFWI kapsamında hem Türk tasarım gücünü öne çıkaran hem de ülkemizin kültürel ve tarihi değerlerine atıfta bulunan tanıtım filmi global çapta farklı platformlarda yayınlanacak.

Mercedes-Benz presents Özlem Süer

Mercedes-Benz, bu sezon kariyerinde 30. Yılını kutlayan, Türk modasının en değerli isimlerinden Özlem Süer'in İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunu "Mercedes-Benz presents Özlem Süer" ismiyle sunacak.

Ayrıca defile kapsamında başarılı tasarımcının kariyerindeki 30 yılı, 14 Ekim tarihinde yayınlanacak olan bir video ile ölümsüzleştirilecek. Modaseverler videoda, tasarımcının moda ve tasarıma olan yaklaşımını, değişen ve dönüşen heyecanlarını, ilham kaynaklarını dinleyecek ve şehirde onunla bir yolculuğa çıkacaklar.

She's Mercedes

Mercedes-Benz  bu sezon, geçtiğimiz yıl sunduğu "She's Mercedes" platformu kapsamında hem "Mercedes-Benz presents Özlem Süer" defilesiyle, hem de farklı projeler aracılığıyla ilham veren kadınlara olan desteğini sürdürecek. İz bırakan hikâyelerden yola çıkan, hayalleri olan ve bu hayalleri gerçeğe dönüştürmüş kadınları bir araya getiren bir ilham platformu olarak öne çıkan She's Mercedes, Mercedes-Benz'in kadının güçlendirilmesi alanında sahiplendiği değerleri yansıtıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI