Ana SayfaModaİlk Buluşma Kombini Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

İlk Buluşma Kombini Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

İlk buluşma beraberinde pek çok heyecanı da birlikte getiriyor. Nasıl geçeceğini, karşınızdakiyle uyumunuzu, ne konuda sohbet edeceğinizi bilemiyoruz. Ancak nasıl giyinmeniz gerektiği konusunda dilediğiniz desteği sağlayabiliriz! 🙂

İlk 30 saniyede iyi bir izlenim bırakmanıza yardımcı olacak tüyolarımıza kulak verin:

Kendiniz olun.

İlk buluşmada biz kadınlar yeni kıyafetler almaya oldukça meyilliyizdir. Ancak bunun yerine risk almaktan ve yeni stiller denemektense içerisinde en çok kendiniz hissettiğiniz kıyafetlerinizi tercih edin. Bazen kulağa basit gelse de temiz ve ütülü bir tişört ile üzerinize oturan bir jean pantolon en iyi tercih olabilir.

Rahatlığınızı göz önünde bulundurun.

Kıyafet seçiminde iki önemli husus var: Buluşmanın gerçekleşeceği yer ve planlanan aktiviye. Birlikte sinemaya veya tiyatroya gideceksiniz emin olun buluşmayı topuklu ayakkabılarla gerçekleştirmek istemezsiniz. Elbette şık bir mekandaki akşam yemeğine de jean ile yakalanmak hoş olmayabilir. Nasıl bir kıyafet seçerseniz seçin; içerisinde rahat olup olmadığınıza dikkat edin. Fazla kısa olduğunu düşündüğünüz, sürekli aşağıya çekiştirmek zorunda kaldığınız bir elbiseyle hoş görünmek istersen özgüvensiz ve tedirgin durabilirsiniz. Ki buna hiç gerek yok.

Vücudunuza uygun giyinin.

Bedeninizin sevdiğiniz yerlerine odaklanan ve daha az beğendiğiniz yerlerine dikkat çekmeyen kıyafetleri seçin. Basit bir örnek olarak, ince belinize odaklanmak için beli kemerli bir elbise seçebilirsiniz. Ya da basenleriniz dikkat çeksin istemiyorsanız A kesim bir etek giyebilirsiniz. Haddinden bol veya dar kıyafetler giymemeniz çok önemli.

İş çıkışı buluşmalar için alternatifli kombinler yaratın.

Kıyafet kodu olan bir işte çalışıyorsanız ve buluşmanızı iş çıkışına göre planladıysanız kıyafet seçimi çok önemli. Karşınızdaki kişiye kendisini bir iş toplantısında gibi hissettirmek istemezsiniz. Örneğin, iş için kumaş pantolon ve bluzdan oluşan bir kombin yaptıysanız çantanıza daha bohem bir bluz koyun ve buluşmaya gitmeden önce ufak bir tuvalet molası vererek üzerinizi değiştirin. Böylece resmi görünümünüzü iki saniyede ortadan kaldıracak ancak şıklığınızdan da ödün vermeyeceksiniz.

Daha önce iltifat edilmiş bir kombin seçin.

Geçtiğimiz haftalarda kız arkadaşlarınızla buluştuğunuzda üzerinizde gördükleri elbiseye nasıl iltifatlar yağdırmışlardı, hatırlıyor musunuz? 🙂 O elbiseyi ilk buluşmada giymelisiniz! Daha önce iltifat edilmiş kombinlerinizi buluşmada giymek risksiz bir seçimdir. Başkaları tarafından onaylanmış demektir ve içerisinde enerjiniz iyi görünüyor anlamına gelir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI