Ana Sayfaİlişkilerİlişkinizin Hangi Aşamasındasınız? "Sevgili Miyiz" Sorusuna Cevap Veriyoruz!

İlişkinizin Hangi Aşamasındasınız? “Sevgili Miyiz” Sorusuna Cevap Veriyoruz!

Günümüzün sancılı durumlarının başında "ilişkinin adını koyamamak" geliyor. Bu bazıları için heyecan verici, aşkı besleyici ve arzuyu arttırıcı bir durumken, bazı insanlar eski ilişki alışkanlıklarına özlem duyuyor. Sosyal medyada da mizahı fazlasıyla yapılan bu durum "keşke eskisi gibi çıkma teklifi olsa" şeklinde yorumlanıyor. Bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz bilmiyoruz ancak eğer bu durumdan muzdaripseniz ilişkinizin gerçek bir ilişki olduğunu belli eden bazı ipuçlarını sizlere hatırlatmak istiyoruz.

Daha fazla "acaba sevgili miyiz" diye düşünmeyin. Maddeleri okuyun ve ilişkinizin hangi aşamasında olduğunuzu öğrenin:
 

  • Birbirinize "seni seviyorum" dediniz mi?

    "Seni seviyorum" özel bir cümledir. Gün içerisinde sıklıkla söylediğimiz türden cümlelere benzemez. Ancak bu cümlenin söylendiği an büyük önem taşıyor.Laf arasında söylenmiş alalade bir "seni seviyorum" değil de, gerçekten hissedilmiş, yoğun bir duygusal paylaşımın ardından söylenmiş "seni seviyorum" çok ama çok önemlidir. Eğer karşı taraftan gerçekten bu cümleyi tüm bedeninizi titretecek şekilde duyduysanız artık ilişkinizi çevrenize gönül rahatlığıyla duyurabilirsiniz.
     

  • Birlikte fazla vakit geçiriyorsanız, orada hiçbir şey olmadığını söyleyemezsiniz.

    Sevgi vakit geçirmek ister. Bedenler birbirini görmek, dokunmak ister. Sevgi özletir. Özlem de beraberinde görüşmeyi getirir. Sevdiğiniz kişiyi yanından ayrıldıktan bir saat sonra dahi özlemeye başladınız mı? Bunu kime karşı hissedersiniz ki? Elbette sizin için özel olan birine, arzuladığınız birine. Haftada birden fazla plan yapıyor ve çok uzun saatler vakit geçiriyorsanız sevgilisiniz diyebiliriz!

  • Ailesi ve arkadaşları sizi biliyor. Hatta onlarla tanıştınız bile!

    Çevresinde değer verdiği insanlara sizden bahsetti mi? Bu çok önemli. Sizinle buluştuğunda telefonu çalıyor ve annesi aradığında "arkadaşımlayım" diyorsa sorunumuz var demektir. Ancak "kız/erkek arkadaşımlayım" diyorsa ya da direkt olarak isminizi belirterek kimle olduğunu paylaşıyorsa bingo! Sizden artık ailesine ve arkadaşlarına bahsetmiş demektir, bu da bir ilişki içinde olduğunuzu doğrular.

  • Kullandığı dating app'leri telefonundan sildi mi?

    Dating app'leri telefonundan teker teker kaldırdı mı? O halde size, ilişkinize gerçekten değer veriyor ve ona kanalize olmak istiyor demektir. Bu nedenle de olası kafa karışıklıklarına ve yanlış anlaşılmalara zemin hazırlamamak için dating app'leri kaldırmış olabilir. Bu gerçekten pozitif bir adım!

     

  • Gelecekten bahsediyor ve birlikte hayaller kuruyorsanız bu kesinlikle bir ilişki!

    Almak istediği evi ilk sizinle mi paylaşıyor? Ya da gitmek istediği bir Avrupa kentinde yanında hayal ettiği kişi siz misiniz? Bundan daha bariz bir işaret olamaz. Kesinlikle sevgilisiniz ve bu ilişkinin iyi yerlere gitme ihtimali çok çok yüksek!

  • Her zaman iletişim halindesiniz.

    Sizin ona yazmak istemediğiniz, onun da sizi aramadığı, mesaj atmadığı bir an bile yok mu? Bu diğer maddelerle birlikte olduğunda oldukça etkili bir ipucu. Elbette iş, okul vb. gibi durumlardan dolayı yoğun biriyse mesaja, telefona çok vakit ayıramayabilir. Ama sizi gerçekten seviyor ve sevgili olmak istiyorsa her gün en az bir kez mesaj atması ya da araması doğru olandır. Bir hafta boyunca haber alamadığınız bir flörte sevgilim diyemezsiniz. Hayatında o aşamada değilsinizdir.

     

  • Özel günleri birlikte kutluyorsanız sevgilisiniz demektir.

    Doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı, tatil gibi özel günlerde plan yaparken sizinle olmasına dikkat ediyorsa artık ilişkiniz konusunda soru işaretleri taşımanıza hiç gerek yok.

  • Tek eşli bir şekilde seks yaptığı tek kişi siz misiniz?

    Bu durum da en belirgin işaretlerin başında geliyor. Elbette bunu oturup karşınızdaki kişiye soramazsınız. Ancak bir şekilde anlayabilirsiniz. İçgüdüsel olarak dahi anlayabileceğiniz bu durumda, artık sevdiğiniz kişinin tek seks partneri sizseniz bunun bir ilişkiye evrildiğini bilmelisiniz.

     

  • Evinin yedek anahtarını sizinle paylaştı.

    Başlı başına kocaman bir ipucuyla karşınızdayız! Ev anahtarı paylaşmak güvene dair bir alt metin taşır. Bu "sana güveniyorum ve senin de bana güvenmeni istiyorum" demektir. Zira özel alanınız olan evinize bir başkasının habersizce girebilme imkanına sahip olması korkutucudur. Tüm bunlara rağmen ev anahtarını sizle paylaştıysa derin bir nefes alın: Artık gerçek bir çiftsiniz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI