Ana SayfaİlişkilerHoşlandığınız Kişinin Instagram'ına Bakarak İlişkisi Olup Olmadığını Anlayın

Hoşlandığınız Kişinin Instagram’ına Bakarak İlişkisi Olup Olmadığını Anlayın

Hoşlandığınız kişiye gerekli adımı atmadan önce kafanızı karıştıran bazı şeyler olduğuna eminiz. Genellikle de bunların başında bir ilişkisi olup olmadığı gelir. Hemen herkesin hayatında bir kez yaşadığı bu duruma dair aklınızdaki soru işaretlerini giderecek ipuçlarını payalşıyoruz. Büyük sır perdesini ortadan kaldırmanıza yardımcı olmaktan onur duyarız 🙂

 

Profilinde çift fotoğrafı var mı?

Elbette en belirgin soru bu. Hoşlandığınız kişinin profilinde biriyle sarılırken, öpüşürken ya da bir romantik akşam yemeği masasında fotoğrafı olup olmadığına dikkat edin. Bu aşamada samimi fotoğrafları olan kişinin soyadına dikkat etmenizde fayda var. Kuzen, kardeş gibi durumları gözden kaçırıp baştan pes etmenizi istemeyiz.

Yorumları inceleyin.

Hoşlandığınız kişi belki de ilişkisini açıkça yaşamaktan hoşlanmıyordur. Bu yüzden sevgilisi varsa da onunla fotoğraf paylaşmak istemiyor olabilir. Bu noktada fotoğraflardaki yorumları incelemeye almanızı öneririz. Karşınıza çıkacak samimi yorumlar, emojiler hatta belki de yorum olarak ilan-ı aşklar moralinizi bozabilir ama en azından platonik bir aşka tutulmaktan kurtulabilirsiniz.

Etiketlendiği fotoğraflara bakın.

Etiketlendiği fotoğraflarda arkadaş ortamında yanındaki kişi sevgilisi olabilir. Kendi profilinde paylaşmasa da sevgilisiyle olan karelerine grup fotoğraflarında şahit olmanız çok olası.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI