Ana SayfaDekorasyonHome Ofis Dekorasyonu İçin İlham Veren Fikirler

Home Ofis Dekorasyonu İçin İlham Veren Fikirler

Koronavirüs sebebiyle çoğu çalışan home ofis düzenine geçti. Peki bu süreçte verimli çalışmak için nasıl bir dekorasyon düzeni oluşturmalısınız? İşte kolay ve etkili home ofis dekorasyon fikirleri!

Minimal ortamlar yaratın

Herkesin çalışma sistemi farklı. Kimi çalışan masasında her şey gözünün önünde olsun ister, kimi de daha sade bir masa tercih eder. Biz zihnimizin endişe ve kaygıyla dolu olduğu bu süreçte minimal bir düzenden yanayız. Elinizin altında sadece ihtiyaç duyduğunuz gereçleri tutun. Bilgisayarınız, not defteriniz, kaleminiz, telefonunuz ve bir cam şişe içerisinde su size yeter. 

Fotoğraf: @house_1a

Pastel renklerin rahatlatıcı etkisi

Dekorasyonda pastel renklerde eşyalarınızı bir araya getirerek home ofisinizi yaratın. Basit tutun. 

Fotoğraf: @teresalaucar

Motive edici panolar

Sizi motive eden cümleleri, mottoları, fotoğrafları görüş açınızda tutun. Bir süre göremeyeceğiniz sevdiklerinizin fotoğrafını masaya koymak size kendinizi iyi hissettirecek.

Fotoğraf: @ohdeermama.pl

Çoklu masa düzeni yaratın

Evde home ofis alışan birden fazla kişi mi var? Aileniz, eşiniz, arkadaşlarınızla tıpkı ofisteymiş gibi çoklu bir masa düzeni yaratın. Bunun odaklanmanıza ve yaratıcılığınıza ne kadar faydası olduğunu fark edince çok şaşıracaksınız.

Fotoğraf: @our_cheshire_berrington

Doğayı evinize getirin

Uzun süre dışarılarda kalamıyoruz. Bu nedenle balkondaki yeşil bitkilerinizi çalışma alanınıza taşıyın. Odanızın perdelerini açmayı ve sık sık havalandırmayı ihmal etmeyin.

Fotoğraf: @tatiana_home_decor

Masanızda çiçek bulundurun

Bahar geldi. Evdeyken baharı unutmayın. Masanızda çiçek bulundurun. Bu taze bir çiçek olduğu gibi yapma çiçek de olabilir. Çünkü amaç baharın renklerini kendinize hatırlatmak!

Fotoğraf: @peonyandhoney

Organize olun

Mutlaka organize olun ve masada çalışın. Yatakta ya da koltukta çalışmak sizi miskinliğe itecektir.

Fotoğraf: @alabasterfox

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI