Ana SayfaModaHer Kadının Bilmesi Gereken 5 Stil İpucu

Her Kadının Bilmesi Gereken 5 Stil İpucu

Vücut tipinize uygun giyinin.

Bu belli bir süreç ve deneme yanılma gerektiriyor. Ancak vücut tipinize uygun kıyafetlere yatırım yapmak oldukça önemli. Dolabınızın karşısına geçin ve en fazla iltifat aldığınız ya da kendinizi içerisinde en rahat hissettiğiniz kıyafetleri bulun. Alışverişlerinizde bu parçalara benzer ürünlere yatırım yapın.

Ten renginizi göz önünde bulundurun.

Cildinizin tonu hangi renklerin sizde daha iyi duracağına dair ipucu verir. Mesela soğuk alt tonlu bir cilde sahipseniz gri, gümüş, mor, mavi ve koyu yeşil gibi renkler size çok yakışacaktır. Cildinizin alt tonu daha sıcaksa kırmızı, sarı, altın rengi, turuncu ve zeytin yeşili gibi tonlara yönelebilirsiniz.

Bol parçaları tercih etmeyin.

Zaman zaman oversize parçalar kullanarak trendlere uyup havalı görünebilirsiniz. Ancak bunu tamamen stil kodunuz haline getirmeyin.  Belinize tam olarak oturan parçaları giymek sizi her daim daha şık gösterir.

Kombininizi dengeleyin.

Kombinlerinizi ayarlarken parçalar arasında dengeyi kurmak çok önemli. Birbiriyle dengeli ve uyumlu kumaşları, desenleri tercih edin.

Aksesuar kullanımının önemini göz ardı etmeyin.

Aksesuar söz konusu olduğunda minimal tercihler yapmanız en doğrusu. Zira bu minimal parçalar her kombine rahatlıkla uyum sağlamakta bir numaradırlar. Örneğin altın zincir bir kolye, nude bir stiletto ile nude bir çanta her mevsimde, her kombinde kurtarıcınız olur.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI