Ana SayfaAstrolojiBurçlara Göre Sevgi Gösterme Şekilleri

Burçlara Göre Sevgi Gösterme Şekilleri

KOÇ

Yaş veya cinsiyet fark etmeksizin, bir Koç'un sizi sevip sevmediğini anlamanın kesinlikle yanılmaz bir yolu vardır: Koçlar kavga çıkarırlar. Bu bahsettiğimiz fiziksel bir kavga değil. Sizi teste tabi tutan, zaman zaman sinirinizi ölçen bir atışma. Koç romantizmden değil, atışmalardan beslenir. Kelimeleri süsleyerek, muzip bir şekilde flört ederler. Bir çiftten ziyade onunlayken kendinizi bir rakiple gibi hissetmeniz olasıdır. Ancak bir yanları, sırtlarını yaslayabilecekleri güvenli birinin özlemindedir. Onun kalbini çalmak istiyorsanız şakalarına karşılık verin. Sonuca değecek!

BOĞA

Boğalar kesinlikten hoşlanır. Bu nedenle flörtte yavaş ve emin adımlarla ilerlerler. Doğru zamanın geldiğini hissetmeden ondan duymak istediklerinizi duymanız pek olası değildir. Sabırlı olun. Eğer sizden hoşlandığından emin olmak istiyorsanız eylemlerini gözlemleyin. Samimi iltifatları ve düşünceli hediyeleri severler. Boğalar "bana seni hatırlattı" diyerek ya da hoşunuza gideceğini düşündükleri için sevdiklerini hediyelere boğarlar.

İKİZLER

İkizlerin en öne çıkan özellikleri eğlenceli olmaları. Sizi mizahıyla ve sıcak gülümsemesiyle, hayatı küçümseyen o umursamaz özgüvenleriyle etkilemeleri olasıdır. Yalnız gerçek şu ki, İkizler çabalamayı sevmez. Eğer hislerinin karşılıklı olduğunu hissetmezse belli bir süreden sonra çabalamayacaktır. Çabuk pes etmesini istemiyorsanız ilk adımı atmanız ya da somut bir adım için cesaret vermeniz gerekebilir.

YENGEÇ

Yengeçler romantik ve özverilidir. Sizin için yemek yaparlar, çiçeklerle gününüzü şenlendirirler ve övgüler dillerinden asla eksik olmaz. Ayrıca Yengeçler sevdikleri kişi hakkında endişelenirler; güvenliklerini ve iyiliklerini ister, bundan sıklıkla söz ederler. Yengeç söz konusu olduğunda fazla ilgiden bunalmanız olasıdır. Ancak sevgi dolu kalplerine alıştığınızda sadece kendinizi akışa bırakıp tadını çıkarmanız gerekir.

ASLAN

Aslanlar bakışlarıyla ilgilerini belli ederler. Derin ve anlamlı bakışlarla göz hapsinde olduğunuzu fark ediyorsanız bir Aslan'ın dikkatini çekmişsiniz demektir. Buna flörtöz cümleler eşlik ediyorsa ve üstüne üstlük her anını sizinle geçirmek istiyorsa bilin ki kalbinde derin bir yeriniz var. 

BAŞAK

Temiz ve titiz bir Başak sevgisini nasıl belli eder? Elbette düzen ile. Başaklar sevgilerini size temiz, düzenli ortamlar yaratarak gösterirler çünkü bunu hak ettiğinize inanırlar. Filmlerinizi ve kitaplarınızı alfabetik sıraya göre mi yerleştiriyor? O halde hevesini kaçırmayın ve bırakın sevgisini en içinden gelen yolla, en doğal şekilde göstersin. Yardım etmeyi ve bu anı birlikte paylaşmayı teklif edebilirsiniz.

TERAZİ

Bir Terazi'nin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için onu başkalarıyla izleyin. Size karşı ekstra ilgili ve nazik olduklarını fark ettiğinizde, sevgisinden emin olabilirsiniz. Ayrıca Teraziler lakap takmayı severler. İsminizi sadece resmi ortamlarda veya gerçek anlamda sinirliyken söylüyorsa, genellikle size kendi bulduğu şekilde hitap ediyorsa anlayın ki size karşı fazlasıyla ilgili.

AKREP

Akrepler biriyle ilgilendiklerinde onu uzun süre dikkatlice izlerler. Ancak bunu asla doğrudan yapmazlar. Gözlerini kasıtlı olarak kaçırırlar. Size olan bakışlarını bir camın yansımasından yakalayabilir ya da sırrınızı verdiğiniz bir arkadaşınızın gözlemleri sonucu fark edebilirsiniz. O halde harekete geçin!

YAY

Özgürlük düşkünü Yay, seyahat ve etkinlik planlarına sizi de dahil ediyorsa kalbini çalmışsınız demektir. Keşfetmeyi, yalnızlığı ve gezmeyi seven Yaylar, yol arkadaşı olacak kadar birine güveniyor ve ilgi duyuyorsa bu inanın önemli bir adımdır.

OĞLAK

Oğlaklar kuralcıdır. Eğer bir şeye adım atarlarla gerekli tüm yükümlülükleri yerine getirecek sorumluluk bilincine sahiptirler. Bir ilişkiyse istedikleri, sadakat onlar için hiç de zor olmayacaktır. Oğlaklar takdir etmeyi severler. Sevgisini kazandıysanız ve hayatındaki mutluluk nedenlerinden biriyseniz size daima minnetlerini hissettirirler. 

KOVA

Sanatçı ruhlu kovalar duygularını derinden yaşarlar ancak belli etmezler. Genel olarak en az romantik burç olarak bilinseler de sevgilerini kıskançlıkla göstermeleri mümkündür. Sizi sevdikleriyle paylaşmak istemezler. Hayatınızda merkez konumda yer almak isterler.

BALIK

Balıklar utangaç tavırlarıyla dikkat çekerler. Dolayısıyla ilk adımı bir Balık'tan beklemek yaşlanmanıza neden olabilir. Balıklar sonradan açılır. Size alışması için zaman tanıyın. Sizinle ilgilenen bir Balık sohbeti kolaylıkla başlatıp yürütemeyecek, heyecanına yenik düşecektir. Biraz şans verdiğinizde, ona kendinizi alıştırdığınızda ise sonu gelmeyen kusursuz anlara tanık olacaksınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI