Ana SayfaGüzellikEn Yeni Bakım ve Güzellik Ürünleri

En Yeni Bakım ve Güzellik Ürünleri

Le Petit Marseillais Bio Duş Jeli Ailesi ile Biyoçeşitliliği Koruyun, Cildinizi Doğa ile Buluşturun

Organik sertifikaya sahip Le Petit Marsellais Bio Duş Jeli serisi, biyoçeşitliliği korurken sizi de doğayla bütünleşmeye çağırıyor. Le Petit Marsellais Bio Duş Jeli serisi cildinize ferahlık ve nem sağlarken %98 doğal içeriği, %99 doğada ayrışabilen formülü ve %100 geri dönüştürülebilen ambalajıyla da doğa dostu duruşuyla çevrenin korunmasını destekliyor. 

Dünya kara alanının üçte birini ormanlar oluşturuyor ve karadaki türlerin yarısından fazlası ormanlarda yaşıyor. Bununla birlikte küresel ısınmayla birlikte oluşan iklim krizine karşı en büyük bariyer görevi gören, dünyanın akciğerleri olarak kabul edilen ormanlar her geçen yıl hızla yok oluyor. Le Petit Marseillais doğaya karşı sorumluluğunun farkında olarak doğal kaynakla içerikleri, doğada ayrışabilen formülü, geri dönüştürülebilen ambalajı ile biyoçeşitliliği korurken Türkiye’nin ve dünyanın ağaçlandırılmasına katkıda bulunmak için çalışıyor. Le Petit Marseillais, her Organik Sertifikalı Bio Duş Jeli alışverişiniz, #DoğayaBırak hashtag’i ile sosyal medyadaki her paylaşımınız için ecording iş birliğiyle ecoDrone’larla doğaya tohum topları bırakıyor.

Le Petit Marseillais’in organik sertifikalı Bio Duş Jeli serisi, doğa dostu özellikleriyle cildinizi doğanın sihirli ellerine bırakmaya çağırırken sülfat içermeyen formülü, %98 doğal kaynaklı içeriği, %99 doğada ayrışabilen formülü ve %100 geri dönüştürülebilen ambalajı ile doğanın dokunuşlarını banyonuza taşıyor.

Bio Duş Jeli serisinde dört farklı ürün bulunuyor:

 

Ferahlatıcı Şeftali: Hoş meyve kokusunu sevenlerin tercihi şeftali, içindeki vitamin ve mineraller sayesinde yıpranmış ciltleri beslemeye, onarmaya ve arındırmaya yardımcı olan bir içeriktir. Ciltte yarattığı ferahlık hissiyle kendinizi iyi hissettirir.

Besleyici Kestane: Kestane, özünde barındırdığı vitamin ve mineraller sayesinde cilt esnekliğini artırır. Yeni kokular deneyimlemeyi sevenlerin favorisi, doğal besleyici ve güçlendirici özellikleriyle cildi iyileştirir, dokusunu gençleştirir.

Canlandırıcı Zeytin Yaprağı: Geçmişi 6 bin yıl öncesine kadar dayanan, sabunun ana hammaddesi zeytin, antioksidan ve besleyici özellikleriyle bilinir. Zeytin, cildin doğal bariyerini güçlendirir, kuru, tahriş olmuş ve hasar görmüş cilde esneklik sağlamaya yardımcı olur. Yaşlanmayı önleyen antioksidan özelliğiyle, doğanın hazinelerini cildinize taşıyarak canlandırır.

 

Nemlendirici Gül: Aromaterapide kullanılan en yaygın gül türü olan Rosa Damascena, Akdeniz havzasındaki yetiştiriciler tarafından mayıs ve haziran aylarında şafak vaktinde özenle toplanır. Çok sevilen kokusuyla huzur verir, rahatlatır ve cildinizi şımartır. İçeriğindeki antioksidan yapısıyla gül, cildi nemlendirerek koruyucu bariyerinin güçlenmesini sağlar.

YENİ NARS  “BRONZING COLLECTION”

 

Yeni NARS Bronzing Collection ile doğal bronzluk sizi bekliyor. Güneşten ilham alarak tasarlanan Bronzing Collection ile cildiniz, altın tonları ile ışıldayan bronz görünümle bütünleşiyor. "Bronzlaşmış cilt, yumuşak hatlar ve sıcak bir ışıltıyla doğru açıda görünmelidir.” François Nars, Founder & Creative Director

Tüm NARS ürünleri NARS, Sephora, Beymen Zorlu mağazalarında ve www.makyajtrendi.com , www.sephora.com.tr  ve www.beymen.com ’da satışa sunuluyor.

Koleksiyon Hakkında

  • Summer Solstice Eyeshadow Palette 

Dokuz adet canlı, sıcak ton & ateşli bir palet. Işıltılı, bronz ve altın tonları bakımından zengin bir görünüm sizi bekliyor. Saf pigmentler, yalnızca tek bir sürüşte zengin, yüksek etkili renkler oluşturuyor.

·         Summer Solstice Cheek Duo 

Kült favori renk ikilisi. Bronzlaştırıcı Pudra, sıcak bir görünüm yaratarak doğal ışıltılı bir renk sunuyor. Nemli doğal altın tonlarından oluşan Aydınlatıcı Pudra ise saf pudra ve incilerin bir karışımı olan Seamless Glow Teknolojisi ile ışıltıyı daha da arttırıyor. 

  • Sunkissed Bronzing Cream 

Güneş kızarıklığı görüntüsü sağlayan kadifemsi, pudra yapıdaki krem hibrit bir bronzlaştırıcı. İpeksi dokusuyla cilde kolay bir şekilde uygulanarak gözeneklerin görünümünü en aza indirir ve cilt tonunu eşitler. 

  • Cream Bronzer Brush 

Sür. Karıştır. Sunkissed Bronzlaştırıcı Krem'in zahmetsiz uygulanması için gerekli olan bir sanatçı dokunuşu deneyin. Üstün yumuşak ideal yoğunluktaki makyaj fırçası, açılı şekliyle ürünün cilde zahmetsizce uygulanmasını sağlıyor. 

CİLDİNİN DOĞALLIĞINI KEŞFET: NARS  “PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER”

NARS’ın ikonikleşen renkli nemlendiricisi Pure Radiant Tinted Moisturizer, cildinizi doğal ışıltıyla buluşturuyor.

16 farklı renk seçeneğine sahip Pure Radiant Tinted Moisturizer, SPF 30 / PA +++ güneş koruma özelliği ve yağsız formülüyle cildi nemlendiriyor, pürüzsüzleştiriyor. İçeriğinde bulunan ve antioksidanlar açısından zengin olan C vitamini sayesinde düzenli kullanımda yalnızca dört hafta içinde daha ışıltılı görünen bir cilt için çevresel etkilere karşı cildi koruma altına alarak cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı oluyor. 

Tüm NARS ürünleri NARS, Sephora, Beymen Zorlu mağazalarında ve www.makyajtrendi.com, www.sephora.com.tr  ve www.beymen.com ’da satışa sunuluyor.

FIOLAS AROMATHERAPHY REPLENİSHİNG BODY BUTTER İLE VÜCUDUNUZA POZİTİF TİTREŞİM ZAMANI!

Vücudumuzun zararlı dış etkenlere maruz kaldığı bir Yaz Mevzimini geride bırakırken FIOLAS Aromatheraphy Replenishing Body Butter ile vücudunuza pozitif titreşim zamanı!

Uzun zamandır yaşadığımız pandemi süreci sonrasında Yaz tatilini hepimiz iple çektik. Tüm yaz yoğun tatil programlarıyla cildimizin ve vücudumuzun bakımını biraz aksattık. Tatil sonrası daha disiplinli bir hayata geçiş yaparken cildimizi de arındırmanın tam zamanı. %100 Organik ve Vegan güzellik ürünleriyle sektörde bir ilke imza atan Fiolas, Holistik Güzellik ürünleriyle yaşayabileceğiniz en doğal cilt ve vücut bakım rutinini güzellik tutkunlarıyla buluşturuyor!

Aloe vera suyu cildinizin ölü derilerden arındırırken, ihtiyaç duyduğu nemi sağlar.  Nar çekirdeğishea ve kuşburnu yağları yoğun nem sağlayarak cildinizi besler ve antioksidan nitelikleri ile cilt bariyerini ve yeni hücre oluşumunu destekler.

Konjak kökü cildinize ihtiyaç duyduğu besinleri sağlarken, gözeneklerinizi temizler ve pürüzsüz bir cilt dokusu için desteğini sunar. 

Aktif İçerikler :

Konjac Manan : Konjac kökünün ana maddesi çok çeşitli amino asitleri içeren glukomannan li dir. Konjac kökü demir, potasyum, fosfor ve kalsiyum gibi minerallerle doludur. Cilt gözeneklerini derinlemesine temizler pürüzsüz ve yumuşak bir cilt dokusu oluşturur. Cildi besler ve nemlendirir.

Aloe Vera : Cilde hidrasyon sağlar aynı zamanda cildin nemini korumasına da yardımcı olur.

Kuşburnu Yağı  : Yüksek oranda A ve E Vitamini içerir. Hem cilt hücrelerinin sağlıklı yenilenmesini optimize etmek hem de kırışıklık dokusunu yumuşatmak için en iyi yağlardan biridir.

Fiolas Holistic Beauty ürünlerine www.fiolas.com , Beymen.com , Trendyol ve çok yakında hizmete açılacak FIOLAS’ın ilk perakende mağazası GALATAPORT Fiolas mağazasında bulabilirsiniz.

Neutrogena’nın Sivilce Karşıtı Cilt Bakımıyla Sivilceler Artık Canınızı Sıkmasın!

En yaygın cilt sorunlarından biri olan sivilceler karşısında çaresiz kalmayın. İçeriğindeki salisilik asit sayesinde, Neutrogena'nın Sivilce Karşıtı Cilt Bakım Serisi ile kazanan siz olun. Neutrogena'nın cilt bakım serisi cildinizi güçlendiriyor, güçlü sağlıklı ve bakımlı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.  

 

Cildi koruyan yenilikçi formülüyle Neutrogena'nın Sivilce Karşıtı Cilt Bakım Serisi, uzun araştırmalar sonucu geliştirilen, nazik olduğu kadar içeriğindeki salisilik asit sayesinde etkili sivilce karşıtı çözümler sunuyor. Neutrogena cilt bakım serisi, ciltteki yağa ve sivilce oluşumuna neden olan etkenleri temizliyor ancak ileride oluşabilecek yeni sivilcelere karşı cildin korunmasına yardımcı olacak elementlere zarar vermiyor, dolayısıyla cildin savunma mekanizmasını koruyor. Ayrıca gün boyu maske kullanımından kaynaklanabilecek sivilcelere karşı bakım konusunda sizi yalnız bırakmıyor.

Neutrogena'nın Sivilce Karşıtı Cilt Bakım Serisi'ndeki Yüz Temizleme Jeli, Peeling Jel, Yağsız Yüz Nemlendiricisi ve SOS Jel içeriğindeki salisilik asit sayesinde sivilcelerle mücadele eder, yağsız formülüyle yenilerinin oluşmasını engellemeye yardımcı olur.

Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli, ilk kullanımdan itibaren sivilceleri temizlemeye destek olur. Cilt bariyerini koruyarak cildin yeni sivilce oluşumuna karşı daha dirençli hale gelmesini sağlar. Maksimum güçteki etkin formülü gözeneklerin derinliklerine inerek sivilceler ile savaşırken cildin temel yapı maddelerine zarar vermeden doğal cilt bariyerini güçlendirir. Cildi yeni sivilce oluşumundan korumaya yardımcı olduğu klinik olarak kanıtlanmış formülüyle hassas ciltler için bile uygundur.

FLORMAR’DAN KUSURSUZ VE ETKİLİ BAKIŞLAR İÇİN 2 YEPYENİ ÜRÜN

Flormar, pandemi ile birlikte hayatımıza giren, maske kullanımıyla önemi artan göz makyajı kategorisinde üstün performanslı iki yepyeni ürünü ile dikkat çekiyor. Extreme  Tattoo Gel Pencil göz kalemi, akmayan, dağılmayan, uzun süre etkisi ve yoğun renkleri; Eye Puff Concealer kapatıcı ise sünger aplikatörünün sağladığı kolay uygulama imkanı ve doğal bitişi ile bu yaz makyaj çantanızın yeni vazgeçilmezleri olacak.

 

Son dönemlerde maskeler, yüzümüzün büyük bir bölümünü kapattığı için gözler ve göz makyajımız, görünüşümüzün oldukça önemli bir parçası haline geldi. Yaratıcı ve cesur göz görünümleri ile tarzını yansıtmak, makyajını sergilemek isteyenlere güzel haberlerimiz var. Üstün performanları ile dikkat çeken yepyeni Flormar ürünleri sayesinde yarattığınız göz makyajlarınızla fark yaratacaksınız.

Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil ile Akmayan, Dağılmayan Yoğun Renkler…

Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil göz kalemi; akmayan ve dağılmayan yoğun renkleri ve kolay uygulama imkanı ile gözlerinizdeki yoğun ve kusursuz etkisini uzun süre koruyor, gündüzden geceye, farklı tonlarla makyajınızı mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Extreme Tattoo Gel Pencil hem günlük kullanımda, hem de suya dayanıklı yapısı ile tatil makyajlarınızda, tek bir kalemle cesur ve yaratıcı görünümlere imza atmanızı sağlayacak 6 farklı renk seçeneği ile sizlerle!

Flormar Eye Puf Concealer’ın Sünger Aplikatörü ile Kolay Uygulama ve Mükemmel Görünüm…

Flormar Eye Puff Concealer kapatıcı; özel formülü ile cildinizde pürüzsüz bir görünüm yaratırken, özel sünger aplikatörü sayesinde doğal, eşit ve kusursuz bir göz altı görünümünü, fırça izi kalmadan kolaylıkla elde etmenizi sağlıyor. Zinde ve hafif bir hisle beraber kusursuz ve pürüzsüz bir görünüm sunan Eye Puff Concelaer, 6 farklı renk seçeneği ile sizleri bekliyor.

 

FOREO LUNA 3 Plus, Termo Cilt Temizliği ve Mikro Akım Teknolojisiyle Bakım Rutinini Farklı Bir Boyuta Taşıyor

 

İsveçli teknoloji güzellik markası FOREO, piyasaya sunduğu yeni ürünlerde son teknolojilerden ve yeniliklerden yararlanıyor. Dünyanın ilk akıllı güzellik teknolojisi cihazı olan LUNA, genç görünen cilt için komple yenileyici bakım sunan yeni versiyonuyla kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Farklı cilt yapılarına uygun olarak iki farklı rengiyle piyasaya sürülecek LUNA 3 Plus, cildi temizleyerek arındırmakla kalmayıp aynı zamanda yaşlanma karşıtı bakımla sıkılaştırarak temizliği ve bakımı mikro akım teknolojisinin de desteğiyle bir adım öteye taşıyor. 

Cildin doğru bir şekilde temizlenmesi cilt bakımının en önemli parçası olarak gösteriliyor. Bu sebeple İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, 2013 yılında bir ilk olarak yüz temizleme cihazı LUNA’yı piyasaya sürdü. Bu konuda FOREO’nun kurum içi cilt bakım uzmanı Chris Luckham, cilde uygulanacak bakım öncesi derin bir temizliğin hayati öneme sahip olduğunu söylüyor. Yıllardır kullanıcılarının memnuniyetle kullandığı LUNA, şimdi piyasaya sürülen yenilenmiş versiyonu ile geliyor. LUNA serisinin son üyesi LUNA 3 Plus, birbirinden farklı özelliklerle kullanıcılarının beğenisini kazanmayı bekliyor. Tek bir akıllı cihazda termo cilt temizliği ile microcurrent (mikro akım) teknolojili sıkılaştırıcı masajı bir arada sunan LUNA 3 Plus, komple yenileyici bir cilt bakımı uyguluyor. LUNA 3 Plus, ultra yumuşak silikon uçlarıyla cilt temizleme rutinini uygularken termo teknolojisiyle ciltteki sebum, kir ve kalıntıları çözüyor ve microcurrent teknolojisiyle de cildin genç görünümünü geri kazandırıyor. Normal ve karma ciltler için uygun olan pembe ve hassas ciltler için önerilen lila renkleriyle piyasaya sunulan yeni LUNA 3 Plus, temizlik ve bakım rutinini farklı bir boyuta taşıyor. 

Termo-Tech ve Microcurrent teknolojisi bir arada!

Devrim niteliğindeki termo teknolojisine sahip LUNA 3 Plus, cildin doğal nem dengesini koruyarak gözeneklerin derinliklerine ulaşarak temizlemek için cildi ısıtan 8 termal temas noktasına sahip. Termal temas noktaları, cilt yüzeyinin altında yer alan sivilce oluşumuna yol açabilecek sebumu çözmek için cilde ısı gönderiyor. Bu sayede cildin terlemesini sağlayarak gözeneklerdeki kir, yağ ve kirleticilerin atılmasına yardımcı oluyor. Ayrıca LUNA 3 Plus’ın arka tarafında bulunan küçük mikro akım sensörleri, FOREO uygulaması sayesinde 5 farklı bölgeye odaklı bir masaj uygulayabiliyor.   Mikro akım teknolojisi, cildin daha sıkı ve genç bir görünüme kavuşması için yenilenmesine yardımcı oluyor. Böylece hiçbir çizgi, kırışıklık atlanmadan küçük bölgelere odaklanarak bakım yapılıyor. T-Sonic™ titreşimleri sayesinde de 16 titreşim hız ayarıyla dakikada 8 bin titreşim gönderebilen LUNA 3 Plus, ekstra yumuşak ve ultra hijyenik silikon uçlarıyla cilde nazikçe masaj yapıyor. 

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

Sephora ile Tüm Gözler Üzerimde!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, ‘’Tüm Gözler Üzerimde’’ kampanyası kapsamında 16 Ağustos – 19 Eylül 2021 tarihleri arasında www.sephora.com.tr, Sephora mobil uygulaması ve Sephora mağazalarından yapılan herhangi bir makyaj alışverişinde Sephora Collection 125 ml Göz Makyaj Temizleyicisini sadece 30 TL fiyatı ile tutkunlarıyla buluşturuyor. 

Sezonun öne çıkan göz makyajı trendini kutlamaya dönüştüren Sephora, yeni kampanyasında herhangi bir makyaj ürünü alışverişinde Sephora Collection’ın 125ml Göz Makyaj Temizleyicisini sadece 30 TL’ye sunuyor. 

Rengarenk ve eğlenceli dünyasında gözlere odaklanan Sephora, makyaj tutkunlarının olmazsa olmazı olan seçkin markalarına ait ürünleriyle sevdiklerinizi ve kendinizi şımartmak için yanınızda oluyor. 

‘’Tüm Gözler Üzerimde’’ kampanyasıyla beraber Sephora Collection, Rare Beauty, Fenty Beauty, Too Faced, Benefit ve Huda Beauty gibi vazgeçilmez markalara ait yapılan makyaj alışverişlerinde Sephora Collection’ın 125ml Göz Makyaj Temizleyicisi güzellik tutkunlarına özel 30 TL’ye sunuluyor. 

Sephora Collection ürünlerine sephora.com.tr, Sephora Mobil Uygulaması ve Sephora mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Guerlain Yeni Advanced Youth Watery Oil ile tanışın!


2013 yılında geliştirilen şaşırtıcı Watery Oil dokusu , bir yağ kadar zengin , bir serum kadar güçlü ve su kadar hafiftir ve anında başarı sağlar. İlk uygulamadan hemen fark edilen etkinliği , ona sihirli yağ ” ünvanını kazandırdı. 2017'de yeniden formüle edildi ve 2020'de Asya'da bir numaralı yüz yağı haline geldi.

Youth Watery Oil, 19 uluslararası ödül kazandı. Dünya çapında her 26 saniyede bir satılan bir yağ ile favori”dir
Guerlain şimdi daha verimli , doğal ve değerli bir sonuç için bu küçük kozmetik mücevheri yeniden yaratıyor.


AYNI DUYUSALLIKTA VE DAHA DOĞAL FORMÜLÜ İLE

Advanced Youth Watery Oil, dünya çapında binlerce hayranı olan , ancak şimdi %95 doğal olarak türetilmiş bileşenler içeren enfes duyusal çekiciliğini korumuştur. Guerlain Research, bu yeni duyusal çekiciliğin zorluğunu aştı : Yağ ve bal aslındaki zorlayıcı uyum . Çok sayıda testten sonra benzersiz bir doku üreten bir formülasyon işlemi icat etmesi gerekiyordu : Yağ kadar zengin, Su kadar hafif. Commiphora yağı içeren etkili mikro boncuklar, uygulandığında harika bir sürpriz yarattı : Cilt ile temasında yok olana kadar erir , yağlı veya yapışkan bir bitiş bırakmaz, tamamen emilir ve mükemmel bir şekilde yayılır. Bu doku zıt bir duyusal deneyim yaratır; bir yandan besleyici yağın yağlılık etkisi olmayan zenginliği , kremsiliği ve yumuşaklığı; diğer yandan , yapışkan olmayan
bir losyonun hafifliği ve tazeliği . İpeksi doku kayar ve tüm yüze hızla yayılır.

Guerlain House'un usta parfümeri Thierry Wasser tarafından hazırlanan ballı kokusu, taze ve güven verici notalar yayar ve bu korunan doğanın kalbindeki arıların dünyasına hayal gücünü çeker.

SkinCeuticals ile Tatil Dönüşü Profesyonel Cilt Bakımı

Yılın en keyifli mevsimini geride bırakırken, yaz boyu dış faktörlerden etkilenen ciltlere ihtiyaç duyduğu profesyonel bakımı uygulamak önem kazanıyor. Mevsim geçişlerinin olumsuz etkilerinden korunmanın yolu; ciltte oluşabilecek lekelerin önüne geçmek, cilt eşitsizliklerini, ince çizgileri ve kırışıklıkları gidermek ve foto-yaşlanmayla savaşmaktan geçiyor. SkinCeuticals'ın her mevsim kullanılması gereken güneş koruyucuları, antioksidan içerikli serumları ve cilt düzenleyici serumları ile cildinize kaybettiklerini geri verebilir, yeni bir döneme kusursuz bir cilt ile başlayabilirsiniz.

 

 

Cildinizi antioksidan formülleriyle buluşturmanın tam zamanı!

Yazın yıpranmış ciltlerin dostu SkinCeuticals antioksidan serumları, güçlü etkileriyle cildinizin bakım ihtiyacını karşılıyor. Özellikle güneşin zararlı ışınlarıyla oluşumu hızlanan ince çizgi, kırışıklık ve kahverengi lekelerin görünümlerini azaltan antioksidan serumlar, etkili formülleri sayesinde erken yaşlanma belirtilerine meydan okuyor. %15 saf C vitamini içeren yaşlanma karşıtı serum Silymarin CF, yağlı ve akneye eğilim gösterebilen ciltleri arındırarak cilde genç bir görünüm kazandırıyor. İçeriğinde %15 saf C vitamini, %1 saf E vitamini ve %0,5 ferulik asit bulunan C E Ferulic Antioksidan Serum; kırışıklık, sıkılık kaybı, ince çizgiler gibi yaşlanma belirtilerinin önüne geçiyor. %10 saf C vitamini, %2 phloretin ve %0,5 ferulik asit içerikli Phloretin CF Antioksidan Serum ise karma ve lekeye eğilimli ciltlerde kolajen sentezini ve hücre yenilenmesini tetikleyerek hiperpigmentasyonla savaşıyor.

Advanced Brightening UV Defense SPF 50 ile tatilin ışıltısı cildinizde sürsün

Yaz bitse de güneş koruyucu kullanarak ciltte oluşabilecek yaşlanma belirtilerinin önüne geçmenin önemi büyük. SkinCeuticals’ın Advanced Brightening UV Defense SPF 50 güneş koruyucusu, cilde geniş spektrumlu güneş koruması sağlarken traneksamikasit, niasinamid ve mika içeren formülü ile cilt tonu eşitsizliğini azaltıyor ve cilde ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan Advanced Brightening UV Defense SPF 50, yaşlanma ve hiperpigmentasyonla savaşarak güneş ışığı kaynaklı koyu lekelerin görünümünde azaltma sağlıyor ve oluşabilecek lekelere meydan okuyor. Yüksek korumalı ürünü güne başlamadan önce uygulayabilir, korumayı sürdürebilmek için gün içerisinde sıkça ve bolca tekrarlayabilirsiniz. 

 

 

H. A. Intensifier Serum ile cildinize yazın kaybettiği dolgunluğu geri verin!

Yaz boyunca fazlasıyla maruz kalınan UV ışınları, ciltte doğal olarak bulunan hyalüronik asitleri azaltıyor. Ciltteki hyalüronik asit rezervini destekleyen H.A Intensifier Serum; kazayağı çizgilerinin, dudak çevresi ve yanaktaki çizgilerin görünümünü azaltarak, cildin dolgun bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki proxylane, meyan kökü özü ve hyalüronik asit, cilde daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüm sunuyor. Klinik çalışmalar, tüm cilt tipleri için geliştirilen H.A Intensifier'ın 12 haftada cilt dolgunluğunda %23 gelişme sağladığını ortaya koyuyor.

Cilt kusurlarına karşı etkili çözüm: Blemish + Age Defense Serum

Yağlı ve akneye eğilim gösteren ciltler, yaz dönemi sonrasında ekstra bakıma ihtiyaç duyuyor. İçeriğinde salisilik asit bulunan ve foto-yaşlanma karşıtı bakım yapan Blemish + Age Defense; cilt kusurlarına karşı etkisini gösteriyor. Yağlı ve karma ciltlere uygun olan serum; salisilik asit, diyoik asit içeren formülü ile daha ışıltılı bir cilt görünümü kazandırıyor. Sadece 1 haftada ciltteki fazla sebumu %28 oranında azaltırken cilt tonu eşitsizliğiyle savaşıyor, gözenek ve kırışıklık görünümünün azaltmasına yardımcı oluyor.

FLORMAR “BREATHING COLOR” OJE SERİSİ İLE NEFES ALAN TIRNAKLAR!

Flormar’ın “Breathing Color” ojelerinin oksijen ve su buharı geçirgenlik özellikleri sayesinde nefes alan, sağlıkla uzayan ve rengarenk tırnaklara sahip olacaksınız!


Flormar “Breathing Color” ojeleri, özel formülü sayesinde, su buharı ve havanın tırnağın yüzeyine kadar ulaşmasına olanak sağlarken, UV filtreleri ile solma ve sararmaya engel oluyor. Tırnaklarınızın nefes alması ve sağlıkla uzaması için özel bir formüle sahip olan Breathing Color” ojeler, yepyeni ambalajları ve sezonun en trend tonlarından oluşan yeni renkleri ile tırnaklarınıza kusursuz bir görünüm kazandıracak!

Kuruyan ve hassaslaşan tırnakların nemini korumasına yardımcı olan 12 yeni renk seçeneği bulunan yeni “Breathing Color” ojelerinin renklerini birbirleriyle kombinleyebilir, farklı nail art tasarımlarıyla tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Uzun süre kalıcı etki ve daha yoğun renkler için ojeyi iki ince tabaka halinde uygulayabilirsiniz.

Sonbaharda Hassas Ciltler için 3 Etki Bir Arada!

Hassas ve onarıma ihtiyacı olan ciltler için geliştirilen Eau Thermale Avène Cicalfate + Cream, onarıcı, cilt bariyerini yenileyici ve yatıştırıcı etkisi sayesinde cildin nem dengesini korurken daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını da sağlar. 

 

İçeriğinde bulunan C+-Onarıcı™ ile cildin doğal bariyerinin yenilenmesine ve onarılmasına yardımcı olan Cicalfate+ Cream, bakır sülfat ve çinko sülfat kombinasyonu sayesinde cildin daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. İçeriğindeki Avène Termal Su sayesinde, cildinizin doğal su rezervlerini de yenileyerek onarılmasına destek olur. Su bazlı yapısı sayesinde cilt tarafından kolayca emilen Cicalfate+ Cream, yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. 

LE GEMME MEN YENİ BİR PARFÜM: BVLGARI LE GEMME EMPYR


Uygarlığın başlangıcından beri, insanın varlığı her zaferin ve zaferin kalbinde yer alan ikiz unsurlar olan güç ve kuvvetle bağlantılı olmuştur. Yeni Bvlgari Le Gemme Empyr’ın kalbinde bu erkeksi, tutkulu güç yatıyor.


BVLGARI Le Gemme Niş Parfümeri koleksiyonundaki yeni imza parfüm için Romalı Mücehver Ustası, yeniden BVLGARI Le Gemme koleksiyonunun kokularına ilham veren Doğu'dan Batı'ya efsanevi ilham kaynağı Mücevher Yolu'na geri dönüyor. Bu yol, değerli taşlara ve doğanın en sıra dışı bileşenlerine ev sahipliği yapan Bvlgari'nin enfes koku veren mücevherlerini çıkardığı zengin bir kaynaktır.


Vizyoner Usta Parfümcü Jacques Cavallier ile işbirliğinden doğan bu büyüleyici Eau de Parfum, bizi Mücevher Yolu boyunca benzeri görülmemiş bir yere taşıyor – Akdeniz Havzası, Bvlgari'nin sonsuz ilham kaynağı. Orada, gücün taşı olan Pyrite, taze bir koku deneyimine, serin ve toplanmış bir yüzeyin altında ateşli bir tutkuyla titreşen modern erkekliğin canlı ve zıt bir ifadesine çevriliyor.

Caudalie Akne Karşıtı Seri: Vinopure

Akne, son birkaç ayda en yaygın cilt endişesi haline geldi. Akne problemi ergenlik döneminde neredeyse kaçınılmaz, ancak hayat tarzımız da akne oluşumunu tetikler: Maske takmak (“maskne”), hormonal
dengesizlikler, kötü beslenme… Hem erkek hem de kadınların fiziksel görünümlerine dair en büyük şikayetlerinden biri akne(1). Neyse ki aknenin bir çözümü var.


Akne endişesine karşı doğal bir çözüm geliştirmek isteyen Caudalie, şimdi daha da etkili Vinopure serisini sunuyor. Doğal içeriklerle formüle edilen Vinopure serisi, akneye eğilimli ciltlere zarar vermeden cilt kalitesini gözle görünür oranda iyileştiriyor.

Sağlıklı ve ışıltılı bir cilt için Caudalie bakım rutini

Akneli ciltler için etkili günlük bakım rutini. Sabah ve akşamları uygulandığında bu 4 ürün akneye eğilimli
ciltlerin kurtarıcısı olacak.

FOREO’nun Ağız Bakımında Devrim Yaratacak 4’ü 1 Arada Etkili Bakım Sunan Yeni Cihazı ISSA 3 Şimdi Türkiye’de!

FOREO, günlük hayatı kolaylaştırmak için her zaman kullanıcı odaklı çözümler geliştirmeyi kendine misyon ediniyor. Bu doğrultuda yapılan araştırmalar neticesinde ağız sağlığı konusundaki istatistikler FOREO’yu bu konu üzerine yatırımlarını artırmasına neden oldu. Araştırmalardan çıkan bulgular ağız bakımı ve sağlığının yaşam kalitesini de doğrudan etkileyebildiğini gözler önüne serdi. Bu sebeple, İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, ağız bakımı sorunlarını kökten çözecek yeni ürünü ISSA 3 ile kullanıcılarının yardımına yetişiyor. Dünyanın ilk silikon sonik fırçası ISSA 3, diş, dil, yanak ve diş etleri için 4’ü 1 arada etkili bakım sunan etkili formülüyle şimdi Türkiye’de Beymen mağazalarında satışa çıkıyor!

Ağız ve diş sağlığını kontrol altında tutmak için diş hekimine düzenli ziyaretlerde bulunuyoruz ancak ağız hijyeni konusunda hâlâ tam olarak bilgi sahibi olduğumuz söylenemez. Oysaki dişleri günde iki kez iki dakika fırçalamak ağızdaki bakteri oluşumunu engellediği gibi kalp damar hastalıkları, zatürre gibi hastalıklara yakalanma riskini de azaltıyor. Yapılan araştırmalar, ağız ve diş sağlığı bunların da ötesinde yaşam kalitesini de doğrudan etkileyebildiğini gözler önüne serdi. Bulgular, ağızdaki diş sayısının yaşam süresiyle bağlantılı olduğunu ortaya çıkartıyor. Dolayısıyla ağız sağlığının vücudumuzun sağlığı ile ilgili bazı ipuçları vermesi hiç de şaşırtıcı değil. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO da bu soruna çözüm getirerek ISSA serisinin en yeni üyesi ISSA 3’ü piyasaya sürdü. Şimdi Türkiye’de de satışa çıkan ISSA 3, diş, dil, yanak ve diş etleri için 4'ü 1 arada eksiksiz ağız bakımı sağlayan bir ürün olarak kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor. Plastik diş fırçalarının dünyaya verdiği zarara da cevap olarak geliştirilen yeniden kullanılabilir, hijyenik, uzun ömürlü bir çözüm sunan en son teknolojili sonik diş fırçası ISSA 3, sürdürülebilir bir dünya için de kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Beymen mağazaları ve Beymen Online’da satışa sunulan ISSA 3, kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor. 

“Yeni ürünümüz hem çevreci hem de çok etkili”

Ağız sağlığı konusunun en çok ihmal edilen hijyen konularından biri olduğuna değinen FOREO’nun CEO’su Boris Trupcevic, ağız sağlığı sorunlarının iyi bir ağız hijyeniyle kolayca üstesinden gelinebildiğini söylüyor. Ayrıca ağız ve diş hijyenine önem gösterildiği takdirde yaşam süresini uzatmak ve yaşam kalitesini artırmanın mümkün olduğunun ispatlandığına da değinen Trupcevic, FOREO olarak geliştirdikleri yeni ürün ISSA 3’ün bu tür sorunlara çözüm geliştirdiğini söyleyerek şu açıklamalarda bulundu: “ Hem ağız sağlığı için hem de sürdürülebilir bir dünya için faydalı olmayan diş fırçalarının aksine ISSA 3, çevreci olmasının yanı sıra elektrikli diş fırçalarının dakikada yaklaşık 2,500 ila 7,500 vuruş hızından çok daha hızlı olarak 11,000 vuruş hızında dönen fırça başlıklarına sahip. Bu özelliği ISSA 3’ü klasik ve elektrikli diş fırçalarına göre daha verimli hale getirirken, yeniden kullanılabilir, hijyenik, uzun ömürlü bir çözüm sunmasıyla da çevreci bir ürün olduğunu gözler önüne seriyor.”

Geliştirilmiş formül, üstün temizlik

ISSA 3, ağız bakımda son 70 yılın en ileri teknolojisini sunarak geliştirilen yeni tasarımı ve özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dünyanın ilk silikon sonik fırçası ISSA 3, diş, dil, yanak ve diş etleri için 4’ü 1 arada etkili bakım sunuyor. Naylon kıllı fırçalardan 10.000 kat daha hijyenik olan akıllı İsveç tasarımı, iki kat daha güçlü yenilikçi hibrit Wave fırça ile dakikada 11.000 T-Sonic™ titreşime sahip. Elektrikli muadillerine çok daha etkili bir temizlik yapan ISSA 3, fırçalama deneyimini daha ergonomik hale getiriyor. Klinik testlere göre genel ağız hijyenini yüzde 140 oranında iyileştiren ISSA 3, manuel bir diş fırçasına göre yüzde 30 daha fazla plak çıkartabiliyor ve diş eti iltihabını engellemeye yardımcı oluyor. Hibrit fırça başlığı ise yumuşak bir diş eti masajı için ultra hijyenik, medikal sınıf yumuşak silikon ve plağı parçalamak için daha sağlam PBT polimer kılların birleşiminden oluşuyor. 16 farklı yeni fonksiyona sahip dil ve yanak temizleyici özelliği sayesinde de komple temizlik sunan ISSA 3, tek şarjla 365 gün çalışabiliyor. 

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT’TEN SAÇIN ÖTESİNE GEÇEN, OTANTİK GÜZELLİĞİ HER ANINIZDA DENEYİMLEMENİZİ SAĞLAYAN YENİ ÜRÜNLER…

Dış güzelliğin, iç güzelliğimizin bir yansıması olduğuna inanan AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, şimdi yeni çok amaçlı ürünleriyle #otantikgüzellik hareketiyle saçın ötesine geçiyor. Özenle seçilen saf içerikler ve zarif kokularla doğal güzelliğinizi öne çıkarmayı amaçlayan 3 yeni premium ürün, güzelliğe bütünsel bir yorum getiriyor. Silikon, mineral yağ ve paraben içermeyen, vegan* ve premium marka AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ile fotoğraf filtrelerine asla ihtiyaç duyulmayan, karakterimizle güzelliğimizi yansıttığımız bir dünya bizi bekliyor.

“Saçın Ötesine Geçmek” zihin, beden ve ruhun birlikteliği anlamına geliyor; özenle seçilmiş içeriklerle ve dikkat çekici kokularla, kuaför salonlarında gerçekleştirilen, bireysel Memento servisleri ile sadece saçı değil, bütünsel güzelliğimizi etkiliyor.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT’in Saçın Ötesine Geçen Ürünleri:

Özenle tasarlanmış, üç premium ürün, otantik güzelliğinizi her anınızda öne çıkarmanıza yardımcı oluyor.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Hand & Hair Light Cream:

Bakuchiol içeren formülü ile AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Hand & Hair Light Cream, cildi ve saçı besleyerek koruyor. Öte yandan taze çiçek yapraklarından elde edilen ve temizlik hissi yaratan hoş kokusu ile de duyulara seslenmeyi başarıyor. Hand & Hair Light Cream, neredeyse yok gibi hissedilen  hafif dokusu ile kullanım konforu yaratırken, anında emilerek hem saçları hem de cildi yumuşatıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Kuaförler tarafından etkisi onaylanmış ürün, hem saç boylarına uygulandığında saçta, hem de rahatlatıcı bir el masajıyla uygulandığında ciltte dokunulası yumuşaklıkta sonuçlar yaratıyor.

Hand & Hair Light Cream’in Özellikleri:

•        Hem saçta hem de ciltte kullanılabilen, hafif yapıdaki bir kremdir

•        Hızlıca emilir ‘yok gibi’ hissettirir

•        Kuru veya nemli saça uygulandığında pürüzsüzlük hissi yaratır

•        Rahatlatıcı bir el masajı için kullanılabilir

•        Silikon, mineral yağ ve paraben içermez

•        Vegan Society™ ve PETA tarafından onaylanmıştır

•        Temiz okyanusları destekleyen, iklim nötr bir ambalaj ile paketlenmiştir *

*Plastik atıkları toplamaya ve dönüştürmeye yardımcı olan Plastic Bank kuruluşuna yapılan bağışlar aracılığıyla.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Eau de Toilette ve Hand & Hair Light Cream; taze yaprak, beyaz şakayık ve çiçek buketi notalarının birleşiminden oluşan saf, ferah ve  zarif bir kokuya sahiptir.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Enhancing Water:

Hissedilmeyecek derecedeki hafif dokusu ve Rambutan meyvesi özleri içeren formülü ile AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Enhancing Water hem yüzünüzde hem de saçınızda anında nemlendirici etki sağlıyor. Ferahlatıcı özelliğe sahip ürün, saçlarınıza parlaklık kazandırırken yeniden şekillendirme için de saçlarınızın gerekli neme sahip olmasını sağlıyor. Aynı zamanda, sabah rutininiz sırasında zihninizi uyandırmak için de ideal. Frezya yaprağının narin vurgularının yanında yeşil limon, mandalina ve yeşil çay yapraklarının tazeliğiyle de zenginleşen doğal kokusu ile ürün, kendinizi muhteşem hissetmenizi sağlıyor.

Enhancing Water’ın Özellikleri:

•        Saç ve yüz için kullanılan, durulanmayan, nemlendirici bir misttir

•        Hafif fakat etkili bir formüle sahiptir – parlak ve sağlıklı saçlar sunar

•        Silikon, mineral yağ ve paraben içermez

•        Vegan Society™ ve PETA tarafından onaylanmıştır

•        Temiz okyanusları destekleyen, iklim nötr bir ambalaj ile paketlenmiştir *

*Plastik atıkları toplamaya ve dönüştürmeye yardımcı olan Plastic Bank kuruluşuna yapılan bağışlar aracılığıyla.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Eau de Toilette:

 

Sizi "siz" yapan notaları ön plana çıkartarak eşsiz bir kokuya sahip olmanızı sağlayan AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Eau de Toilette, salon müşterilerine saçın ötesine geçen bir deneyim yaşatıyor. Markanın ilk vegan saç ve cilt parfümü Eau de Toilette, tüm duyuları unutulmaz bir farkındalık ile birbirine bağlıyor. Beyaz çiçeklerin ve mor menekşenin büyüleyici kokularını harmanlayarak duyuları harekete geçiren bu saf ve ferah parfüm, bireysel notalarınızı ön plana çıkarmanıza yardımcı oluyor. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Eau de Toilette, temiz okyanusları destekleyen, iklim nötr bir ambalaj ile paketlenmiştir *

*Plastik atıkları toplamaya ve dönüştürmeye yardımcı olan Plastic Bank kuruluşuna yapılan bağışlar aracılığıyla.

26 ülkede otantik güzelliğe inanan kuaför ve sanatçıların başını çektiği bir topluluğun markası olan Authentic Beauty Concept, Otantik Güzellik Hareketi’ni – #authenticbeautymovement – tüm dünyada yaymaya ve büyütmeye devam ediyor.

Vichy Uzmanlığında Genç ve Sağlıklı Bir Görünüme Kavuşun!

 

UV ışınları, stres, mevsim geçişleri ve zaman gibi etkenler; cilt ve saç sağlığını önemli ölçüde etkiliyor. Doğadan ilham alan güçlü formülleriyle Vichy, dolgunluk kaybı ve kırışıklıkları hedefleyen yeni H.A. Epidermic Filler Yüz ve Göz Çevresi Serumu ile yaşlanma karşıtı bakımda fark yaratıyor. Kepeklenmeye eğilim gösteren saçlar ise Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuanları sayesinde hak ettiği uzman bakıma kavuşuyor.

 

Yeni H.A. Epidermic Filler Serum ile cildinizde dolgu etkisi!

Güçlü etkinliğe sahip Vichy Liftactiv Supreme serisinin yeni üyesi kırışıklık karşıtı H.A. Epidermic Filler Serum, zamana meydan okuyan bir cildin sırrını veriyor. H.A. Epidermic Filler Serum; kırışıklık karşıtı bakımda yüksek oranda saf Hyalüronik Asit, Cg Vitamini ve Vichy Volkanik Suyu ve peptitlerin güçlü ve benzersiz birleşimini sunuyor ve günlük epidermal Hyalüronik Asit kaybını cilde %100 geri kazandırıyor.

Vichy’nin yaşlanma karşıtı bakımında en etkin sonucu sağlayan H.A. Epidermic Filler Serum, %1.5 Saf Hyalüronik Asit içeriğiyle kırışıklıkları ve ince çizgileri dolduruyor ve cilde dolgun bir görünüm kazandırıyor. Cilt yapısı desteğinin bozulması ve Hyalüronik Asit kaybının neden olduğu yaşlanma belirtilerinin görünümünü düzeltmek için aşamalı dolgu etkisi sunuyor.

Klinik olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip H.A. Epidermic Filler Serum, 6 haftada kırışıklık görünümünü %47*, ince çizgi görünümünü ise %60 azaltıyor*.

Dercos Anti-Dandruff Şampuan ile sağlıklı saçlar

Kepek ve kaşıntı sorununa karşı özel olarak geliştirilen Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, farklı saç tiplerine uygun olarak, ilk kullanımdan itibaren kepek görünümünü azaltıyor. Normal-yağlı, kuru ve hassas saç tipleri için olmak üzere 3 çeşidi bulunan Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, gözle görünür kepeği %100'e kadar gidermeye** ve 6 haftaya kadar yeni kepek oluşumunu engellemeye*** yardımcı oluyor. Dermatolojik kontrol altında etkinliği klinik olarak kanıtlanan Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, kaşıntı hissini azaltmaya yardımcı oluyor. Mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcı olan Selenyum DS**** teknolojisi ile geliştirilen Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan; saçları nazikçe temizliyor ve saç derisinin arınmış hissedilmesini sağlıyor.

ABTIRA’DAN YENİ CİLT YENİLEYİCİ SERUM “CORAL SEA”

Yavaş öz bakım felsefesini benimseyen doğal cilt bakım markası Abtira, yeni formülü Coral Sea ile yaz güneşinin yıprattığı cildinizi onarıyor, aydınlatıyor ve eşit bir cilt görünümü sağlıyor.

Bedenin saygı duyulması gereken doğal bir biyo-ritmi olduğunu savunan Abtira, minimalist ürünleriyle bitkilerin iyiliğini cildinizle buluşturuyor.

·      Coral Sea  | Cilt Derinlenmesine Onarıcı Serum | Bitkisel Kökenli Retinoid

Yıpranmış ve olgun ciltlere derinlemesine bir onarım sunan yeni formül Coral Sea serum, leke ve yaşlanma karşıtı etki sağlıyor. İnce çizgileri ve cilt kusurlarını önlüyor ve azaltıyor. Cildin güneş sonrası maruz kaldığı olumsuz etkileri azaltan Coral Sea, ışıltılı ve eşit bir cilt tonu sunuyor.

Yeni Coral Sea, %1 bitkisel retinoid içeriyor. Kökeni deniz rezenesine dayanıyor.

Hayata renk katan makyaj ürünleriyle Maybelline New York hep yanında!

Dünyanın 1 numaralı makyaj markası* Maybelline New York, dünya çapında başlattığı “Press Play” aktivasyonu ile sizi canlanmaya, dans etmeye, gökyüzüne uzanmaya, kısacası hayata renk katmaya davet ediyor. Maybelline New York Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu, makyajın pozitif etkisini hissetmenizi sağlayacak ipuçlarıyla yanınızda.

Makyaj trendlerini podyumlardan sokaklara taşıyan Maybelline New York, pandeminin etkisiyle ara verdiğimiz alışkanlıklarımıza geri dönüşümüzü taçlandırdı. Marka, pandemiyle beraber durdurduğumuz hayatlarımızı yeniden canlandırmak ve hayatı renklendirmek için Press Play aktivasyonu ile herkesi 'PLAY' tuşuna basmaya çağırıyor.

Makyajın pozitif etkisine değinen Maybelline New York Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu; “Hayata kaldığımız yerden devam etmeye hazırlandığımız bugünlerde eğlenceli ve renkli makyaj uygulamaları yeniden trend olmaya başladı. Makyajın birçok kişi üzerinde kesinlikle pozitif bir etkisi var. Eski alışkanlıklara dönüş, enerji dolu ve iyi hissettiriyor.” dedi.

Makyajla etkileyici görünmenin ve dolayısıyla pozitif etki yaratmanın yolunun, doğru ürünleri kullanmaktan, doğru uygulamaları yapmaktan geçtiğini belirten Kavasoğlu, makyaj tüyolarını paylaştı:

Süper kalıcı Super Stay Active Wear Fondöten

“Makyajın en önemli aşamalarından biri elbette fondöten uygulaması… Kalıcılığın ekstra önem kazandığı bu dönemde hem cilde nefes aldıracak hem de süper kalıcılık sağlayacak ürünler tercih etmek gerekiyor. Maybelline New York’tan Super Stay Active Wear Fondöten, hayatın en hareketli anlarında bile kalıcılık sunuyor. Cilde eşit bir şekilde uygulandığında kusursuz bir görünüm sağlıyor, hava gibi hafif bir his bırakan formülü sayesinde hiç ağırlık yaratmıyor. Mat bir bitiş sunan Super Stay Active Wear Fondöten ile pürüzsüz ve doğal cilt etkisini gün boyu hissedebilmek mümkün.”

Lash Sensational Sky High Maskara ile kirpiklerde sınırsız uzunluk

“Gözlerde etkileyici görünüm anahtarı, gün boyu süren etki ve limitsiz uzunluk sağlamaktan geçiyor. Çekici bakışlar için ilk tercih, içeriğinde yer alan bambu özü ve fiberler sayesinde kirpiklerde sınırsız uzunluk ve hacim sunan Lash Sensational Sky High Maskara… En küçük kirpiklere bile ulaşan esnek fırçası ile her bir kirpiği kökten uca kavrayan Lash Sensational Sky High Maskara, gökyüzüne uzanmanızı sağlayacak.”

Tattoo Liner Jel Göz Kalemi ile gözlerde gösterişli bir görünüm

“Göz kalemi tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, ürünün bulaşma yapmayan formüle sahip olması. Bu anlamda benim tercihim, Maybelline New York’tan Tattoo Liner Jel Göz Kalemi… Gözlerde 36 saate kadar** kalıcı dövme etkisi sunan ürün, suya ve tere karşı dayanıklı, bulaşma yapmayan formülüyle makyaj tutkunlarının bu sezon da gözdesi oluyor. Solmayan renkleri, dayanıklı oluşu, kolay sürülebilirliği ve dövme etkili yoğunluğu, Tattoo Liner Jel Göz Kalemi’ni öne çıkaran özellikler arasında yer alıyor.”

Tek sürüşte mat bitiş için Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj

“Güçlü formülüyle güzellik tutkunlarının favorisi olan Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj ailesi, eşsiz renkleriyle sezonun favorisi. Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj bu sezon dudaklarda etkileyici görünümü yeniden tanımlanıyor! Dudağın tüm kıvrımlarını yakalayan ve tek sürüşte mat bitiş sunan, yeme içme ve bulaşmaya dayanıklı Super Stay Matte InkLikit Mat Ruj, uzun süre kalıcılık sağlıyor.”

BEAUTY OMELETTE SAÇ BAKIMI SERİSİ, YENİLENEN FORMÜLÜ İLE SATIŞTA…

Beauty Omelette Saç Bakım Serisi'nin formülü yenilendi. Seride, doğal içeriklerden oluşan farklı saç tipleri için iki şampuan alternatifi ve tüm saç tipleri için saç kremi bulunuyor. 

Çağ ağacı ve aloe veranın besleyici etkisi ile geliştirilen arındırıcı ve dengeleyici şampuan, kafa derisinin yağ ve nem dengesini sağlamaya yardımcı oluyor. Ürün, normalden yağlıya dönük saç tipleri uygun.

İpek proteini ve bambu özleri ile geliştirilen besleyici ve canlandırıcı şampuan ise, kuru ve yıpranmış saç tipleri için uygun.Kafa derisini besler, saçı canlandırmaya yardımcı olur.

Tüm saç tiplerinin ortak ihtiyacı olan beslenme ve onarımı sağlayan besleyici ve yenileyici bakım kremi, içeriğindeki çay ağacı yağı, aloevera, argan yağı, avokado, nane ve zeytin yağı içeren doğal formülü ile saça canlılık ve parlaklık kazandırıyor. İpek ve buğday proteinleri saçların yumuşak olmasını ve kolay taranmasını sağlıyor.

Paraben, silikon ve sülfat içermeyen BeautyOmelette Saç Bakım Serisi'ni Nişantaşı Mağazası'ndan ve www.beautyomelette.com adresinden satın alabilirsiniz.

EN YENİ NUXE ÜRÜNLERİ

NUXE – Bio Organic Vücut Serisi

  • Botanik Temizleme Yağı: Hem bir makyaj temizleme yağı, hem de duş yağı işlevi gören bu sihirli ürün, hem yüzü hem de vücudu nazik, botanik kaynaklı temizleme bazı ile temizler. Su içermeyen formül, çok yüksek konsantrede aspir yağı ve organik ayçiçeği çekirdeği yağı (%81,5) içerir.

  • NUXE BIO ORGANIC Balm Deodorantları: Pudramsı balsam dokusu parmak uçlarıyla koltuk altlarına uygulanıyor, cildi bir krem gibi pürüzsüzleştiriyor. Yumuşak ve kuru, iz bırakmayan bir bitiş ile  24 saat deodorant etkinliği* ve bir nemlendiricinin  yumuşaklık hissini sağlıyor.

  • Katı Sabun: Etkili bir biçimde yüzü ve vücudu temizler, her cilt tipine uygundur. Kremsi nemlendirici dokuları Organik Camelina yağı ile zenginleştirilmiştir ve makyaj izlerini, kiri ve diğer kalıntıları temizleyerek ciltte yumuşak bir his bırakır.

    Very Rose Dudak Balsamı
  • Formülü Fas’tan gelen Okka güllerinin taç  yapraklarından elde edilen gül (Rosa Centifolia) yağı özü ile zenginleştirilmiştir.  Zengin yağ asitleriyle bilinen bu öz,  kuru veya çok kuru dudakları nemlendirmek için elde edildi. Balmumu ve shea yağının koruyucu özelliğiyle dudaklardaki gerginlik hissini alır ve rahatlatır.

    Rêve de Miel Vücut Spreyi ve Hassas Katı Şampuan
  • Rêve de Miel Vücut Spreyi’nin bağımlılık yaratan kokusuna kendinizi bırakın. Balla bezenmiş bu yolculuk teninizi nazikçe okşayacak.

SkinCeuticals, Eşit ve Aydınlık Bir Cildin Sırrını Veriyor

 

Pek çok iç ve dış etkenlerden kaynaklı cilt problemleri; inatçı leke görünümü ve cilt tonu eşitsizliğine neden olabiliyor. SkinCeuticals’ın düzeltici serumları; özel cilt durumlarını ve sorunlarını düzeltmek amacıyla tasarlanmış yoğun ve uzman formüller sunuyor. SkinCeuticals Discoloration Defense Serum; inatçı leke görünümü ve hiperpigmentasyonu hedefleyerek daha eşit ve aydınlık bir cilt görünümünün kapısını aralıyor.

 

Discoloration Defense Serum ile inatçı leke görünümüne meydan okuyun!

Güneş ışınları, akne veya yaşlanma belirtileri… SkinCeuticals, cilt problemleri ve sonrasında oluşan lekeler ve eşitsizlikle savaşan profesyonel çözümler sunuyor. Discoloration Defense Serum; cilt tonu eşitsizliği, inatçı leke görünümü ve cilt problemleri sonrası oluşan leke görünümünü azaltmaya destek oluyor. Zengin formülü ile anında ciltte etkisini göstererek, daha eşit ve aydınlık bir cilt görünümü sağlıyor. 2 haftada* daha eşit ve aydınlık bir cilt tonu görünümü hedefleyen serumun klinik çalışmalarda; inatçı leke görünümünde %41, cilt problemleri sonrası oluşan leke görünümünde %71 ve ciltteki renk düzensizliğinde %46 oranında iyileşme sağladığı kanıtlanmıştır**.

Discoloration Defense Serum’un formülündeki traneksamik asit; inatçı leke görünümünü azaltmaya destek veriyor. Niasinamid; eşitlenmiş bir cilt tonu görünümü sağlarken, HEPES; daha aydınlık bir cilt görünümü için yardımcı oluyor. 

Etkili sonuçlar için, temiz cildinize günde 2 kere 3-5 damla olacak şekilde uygulayabilirsiniz. Gündüz bakım rutininizde, uygulama sonrası mutlaka geniş spektrumlu bir SPF 50+ güneş koruyucu kullanmalı ve güneşe aşırı maruziyetten kaçınmalısınız.

Saf Altın parçacıklarıyla zamana meydan okuyun Sinoz 2'li Altın Serum Seti

24K Altın Yüz Bakım Serumu ve 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu'ndan oluşan Sinoz 2'li Altın Serum Seti ile yüzünüzün ve göz çevrenizin ihtiyacı olan bakımı sağlayın.

 

Kolajen, Hyalüronik Asit ve altından oluşan bileşimiyle yüz ve göz çevresi bakımı için ideal olan Sinoz 2’li Altın Serum Seti’ni kullananlar yüz ve göz çevrelerindeki fark edilir değişimden çok memnun olduklarını belirtiyor.

 

Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu

Gerçek altın parçacıkları antioksidan etkisiyle cilde bakım yaparken aynı zamanda ışıltılı bir görünüm verir. Sinoz Gold Serum, kaz ayakları olarak adlandırılan göz çevresinde oluşan kırışıklıkların, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerin oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Hyalüronik Asit: Kendi ağırlığının bin katı kadar su tutma özelliğine sahip olduğu için ciltte nemin depolanmasını sağlar. Kolajen: Cilde koruma ve pürüzsüzlük sağlar. Olgun, kuru ve susuz kalmış ciltler için uygundur. Cildi sıkı ve canlı tutan bir proteindir. Saf Altın Parçacıkları: Cilt esnekliğini arttıran ve nem dengesini koruyan özelliğe sahiptir. Cildin ışıldamasına ve canlı bir görünüme kavuşmasına destek sağlar. 

Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu

Göz çevresi lekelenmelerini, gözaltı ton farklılıklarını ve göz çevresinde yer alan elastikiyet kaybını minimize etmeyi amaçlar. Düzenli kullanımda beslenmiş, neme doymuş bir göz çevresi sağlar. İsviçre Elması Kök Hücresi: Ciltteki hücrelerin ömrünü uzatırken, temel hücrelerin yaşlanmasını geciktirir. Cilt bariyerinin canlığını artırır ve kronolojik yaşlanma ile savaşır. Hyalüronik Asit: Kendi ağırlığının bin katı kadar su tutma özelliğine sahip olduğu için ciltte nemin depolanmasını sağlar. Saf Altın Parçacıkları: Cilt elastiklerini arttıran ve nem dengesini koruyan özelliğe sahiptir. Cildin ışıldamasını ve canlı bir görünüme kavuşmasını destekler.

Kadınların cildine değer katan Sinoz, cilt bakım ürünleriyle Türkiye'nin birçok iline kolay sipariş ve hızlı teslimat imkanı sağlıyor.

Kiehl'stan Kırışıklık Karşıtı Bakımda Yepyeni Bir Formül: RETINOL SKIN-RENEWING DAILY MICRO-DOSE SERUM Saf Retinol İçeren Kırışıklık Karşıtı Serum

 

Çevresel faktörler, stres, hormonal değişiklikler gibi faktörler cildin yoğunluğunu ve sıkılığını etkileyerek, ciltte kolajen oluşumunun yavaşlamasına ve gözle görülür yaşlanma belirtilerine neden olabiliyor.

Formüllerinde doğadan ve bilimden ilham alan Kiehl'sın günlük kullanım için formüle edilen retinol içeren serumu, kırışıklık görünümünü azaltırken cilde daha sıkı bir his veriyor. Kızarıklık, kuruluk ve soyulma gibi etkileri en aza indirmeye yardımcı olmak için cilt bariyerini güçlendiriyor.  Kiehl's Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum; hassas ciltlere uygun ve güçlü içeriği ile anında etki sağlıyor.

Retinol; cilt yüzeyini yenilemeye yardımcı olan önemli bir cilt bakım bileşeni olarak biliniyor. Ancak güçlü olması sebebiyle retinol içeren ürünler, özellikle erken kullanımlarda; kuruluk, kızarıklık ve soyulma gibi çeşitli etkilere yol açabiliyor. Seramidler ve peptit içeren bu yeni serum; cilt bariyerini güçlendiriyor, kullanım sonrası cilt daha pürüzsüz, sıkılaşmış ve genç görünümlü bir hal alıyor.

Retinol içeren ve cilt görünümünü  yenileyici günlük serum; gözle görülür yaşlanma karşıtı faydalar sağlarken, kızarıklık, kuruluk ve soyulma gibi etkileri en aza indirmeye yardımcı oluyor. On iki haftalık kullanım sonunda deneyenlerin %85’i kırışıklık görünümünün azaldığını, %90'ı cildinin daha sıkı hissettiğini, %94’ü cilt dokusunun görünümünde gelişme olduğunu ve %90'ı, cildini rahat hissettiğini belirtti.

Kiehl'sın nazik ama hedefe yönelik formülü; gece veya gündüz olmak üzere, hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde etkisini gösteriyor. Cilt yaşlanması belirtilerinin görülebileceği boyun, dekolte gibi bölgelerde de kullanılabiliyor. Optimum sonuç almak için, temizlenmiş cildinize 1 pompa serum uyguladıktan sonra bir nemlendirici ve geniş spektrumlu bir SPF içerikli koruyucu kullanabilirsiniz. Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, Clearly Corrective Dark Spot Solution, Super Multi-Corrective Cream, Hydro-Plumping and Vital Skin Strengthening Serum gibi diğer Kiehl's serumları ve nemlendiricilerinden önce veya sonra kullanmak için uygundur.

AVEDA INVATI BROW™ DOLGUNLAŞTIRICI KAŞ SERUMU İLE DÖRT HAFTA KADAR AZ BİR ZAMANDA DAHA KALIN, DOLGUN KAŞLARA ULAŞIN

Vegan AVEDA INVATI BROW™ dolgunlaştırıcı kaş serumundaki bitkisel aktif maddeler, kaşları dolgun bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olur.

Aveda’nın seyrelmiş/incelmiş saçlar için çözümleri sadece saç ile sınırlı kalmıyor. Daha dolgun saçlar sunan Invati Advanced™ koleksiyonunun en yeni üyesi olan invati brow™ dolgunlaştırıcı kaş serumu, seyrek veya incelmiş kaşlar için de bir çözüm sunuyor. %96 doğal türevli ve vegan kaş serumu, daha kalın, daha dolgun ve daha yoğun bir kaş görünümü elde etmenize yardımcı oluyor. Amla ve Japon madımağı bitkileri gibi doğal içerikli bileşenlerin kullanıldığı serum, canlı görünümlerini geri kazanmalarına yardımcı olmak için kaşı canlandırır ve kaşı beslemeye yardımcı olur. Klinik bir çalışma sonucunda, katılımcıların tamamı 12 haftalık kullanımdan sonra kaşlarının dolgun görünümünde bir iyileşme olduğunu söyledi.

Aveda Küresel Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı David Hutchinson, “Küresel maske kullanımı nedeniyle, odak noktası olarak kaşlar her zamankinden daha fazla dikkat çekiyor. Kaşlara çok önem veren bir kültürde yaşıyoruz. Bu da son derece yüksek ilgiye sahip ve hızlı büyüyen bir segment. Aveda olarak, bitkisel içerikli saç bakımı ve biliminde uzmanız ve bu uzmanlığımızı artık kaşlara da yansıtıyoruz,” diye özetliyor.

GÜCÜNÜ BİTKİLERDEN ALAN TEKNOLOJİ

Gücünü bitkilerden alan invati brow™ dolgunlaştırıcı kaş serumu, kaşları korumaya, görünümlerini canlandırmaya ve dolgunlaştırmaya yardımcı olan bitkisel içerikli bileşenlerle oluşturulmuş bir formüle sahiptir.

  • Koruma: Japon madımağı bitkisi, ilk önce kıl köküne nüfuz ederek kaşların doğal keratinini desteklemeye yardımcı olur.   
  • Canlandırma: Ginseng ve organik sertifikalı zerdeçal, kaşın altındaki cildi canlandırmak ve beslemek için diğer bitkisel aktif bileşenlerle bir araya gelerek kaşa dolgun görünümünün geri kazandırılmasına katkı sağlar.
  • Dolgunlaştırma: Hindistan halkı tarafından yüzyıllardır canlı görünen saçları desteklemek için kullanılan bir ayurveda bitkisi olan amla, her bir kaş kılının görünümünü kalınlaştırmaya yardımcı olarak kaşların daha kalın ve dolgun görünmesini sağlıyor.

 

ÖNEMLİ FAYDALAR VE İÇERİK

Invati brow™ dolgunlaştırıcı kaş serumu, dört hafta gibi kısa bir sürede daha kalın, daha dolgun, daha yoğun görünen kaşlara sahip olmanıza yardımcı olurken, 12 haftada ise tam sonuç veren, %96 doğal türevli, vegan bir kaş serumudur. Formülasyonu sayesinde kaşların dolgun görünümünü geri kazanmasına yardımcı olur, daha dolgun görünümlü kaşlar için seyrek alanları dolduracak şekilde uygulanır ve kaş kıllarının sabit kalmasına yardımcı olan karaçam ağacı reçinesi ile kaşta bakımlı ve yumuşak bir bitiş sağlar. Ayrıca, serum formulü kaşların altındaki cildi nemlendirmeye yardımcı olmak için gliserin ve kafein içerir. Kolay emilen bu serum, kaşları besleyen bileşenleri ile etkili sonuçlar sağlar. Invati brow™ dolgunlaştırıcı kaş serumu paraben, ftalat, mineral yağ, silikon, sülfat, aroma veya glüten içermez. Ayrıca güvenlidir, dermatologlar ve oftalmologlar tarafından test edilmiştir. Tahriş etmez; hayvan dostu ve vegandır.

 

ÇEVRESEL STANDARTLAR

Invati brow™ dolgunlaştırıcı kaş serumu %96 doğal türevlidir, hayvan dostu ve vegandır. Ambalajı, %65 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş alüminyum kapaklı olup, %50 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) PE paketlemeden oluşur ve paket kartonu %100 geri dönüştürülmüştür.

NASIL KULLANILIR?

Temiz ve kuru kaşlara, kaş dibine kadar günde bir kez uygulayın. Diğer makyaj ve güzellik ürünlerini uygulamadan önce tamamen kurumasını bekleyin. Kirpik bölgesinde kullanımı önerilmez. İlk önce kaş serumu ile bakım yaptıktan sonra, mükemmel kaş görünümünüzü Aveda'nın Brow Definer Kaş Şekillendirici Kalemi ile belirginleştirin ve bir kaş fırçası ile tarayarak tamamlayın.

Aveda'nın vegan ve %100 doğal türevli brow definer kaş şekillendirici kalemi ile kaşlarınızı mükemmelleştirmek için şekillendirin, doldurun ve bakım yapın. Bu çok amaçlı kaş kalemi, dört tamamlayıcı tona sahiptir ve botanik türevli yumuşatıcılar, bakım yapan bileşenler, mumlar ve minerallerin dengeli bir karışımı ile zenginleştirilmiştir. Brow Definer Kaş Şekillendirici Kalem, leke tutmaz ve suya, tere ve neme karşı dayanıklıdır, pürüzsüz bir uygulama ile uzun süre kalıcı renkler sunar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI