Ana SayfaYaşamEkim 2018'in Beklenen Dizileri

Ekim 2018’in Beklenen Dizileri

Kült diziler arasında yerini alan Mad Men'in yaratıcısı Matthew Weiner’ın yeni dizisi The Romanoffs,1613 yılından Bolşevikler'in iktidara geldiği 1917 yılları arasındaki süreçte, Rusya'yı yöneten son hanedan olarak bilinen Romanov Ailesi'nin torunları olduğuna inanan bir grup insanın yaşamı konu edilecek. Sekiz bölümden oluşacak dizi, her bölümünde birbirinden farklı karakterleri işleyecek. Senaryoda Matthew Weiner'a Semi Chellas eşlik ediyor. 

The Romanoffs'un oyuncu kadrosu ise afişte de dikkatleri çektiği üzere heyecan uyandırıcı.

12 Ekim'de Amazon Prime'da

Korku türü yapımları sevenler için yepyeni bir tat olacak The Haunting of Hill House, daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır. Mike Flanagan’ın yaratıcısı olduğu dizi Shirley Jackson’ın aynı adlı kült romanından uyarlanıyor.

12 Ekim'de Netflix'te

1998- 2006 yılları arasında yayınlanan dizinin yeniden uyarlaması olan Charmed insanları kötü güçlerden korumaya çalışan cadıların maceraları anlatılıyor. Cadı olduklarını öğrenen üç kız kardeş, başlarına gelen bir çok sorunla mücadele ederken bir yandan da aile bağlarını korumaya çalışacak.

14 Ekim'de The CW'de

Yapımcılığını Girls dizisiyle kitlelerde hayranlık uyandıran genç yetenek Lena Dunham ve Jennifer Konner'ın yaptığı dizi Julia Davis’in yarattığı aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlanıyor. Mini dizi olarak ekranlarda yer alacak dizinin konusu şöyle: Kocasının doğum günü için doğada kamp etkinliği düzenleyen Kathryn, titiz ve kontrol delisi biri olarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlar. Kathryn, kocası Walt, kız kardeşi ve en yakın arkadaşı olarak gittikleri kampta, bir süre sonra işler çığırından çıkar. 

Dizi özellikle Jennifer Garner hayranlarını sevindirecek gibi görünüyor.

 14 Ekim'de HBO'da

Sabrina the Teenage Witch’in karanlık anlatımı olan dizide Sabrina kendi ikili benliği ile bağdaşmaya çalışır. Yarı cadı yarı ölümlü bir hayat süren Sabrina, kendisini tehdit eden şeytani güçlere karşı savaşırken bir yandan da ailesi ile uğraşmak zorunda kalır. Pilot bölümünü Roberto Aguirre-Sacasa’nın kaleme kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Lee Toland Krieger oturuyor.  

26 Ekim'de Netflix'te

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI