Ana SayfaGüzellikDudak Dolgusu Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gereken 9 Şey

Dudak Dolgusu Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gereken 9 Şey

Son dönemin popüler operasyonu dudak dolgusunu yaptırmayı düşünüyorsanız; öncesinde bu 9 şeyi bildiğinizden emin olun!

Hazırlığa ihtiyacınız var- hem fiziksel hem duygusal olarak

Dudak dolgusu her ne kadar zamanla geri alınabilecek bir uygulama da olsa buna kendinizi hazırlamalısınız. Neden bu dolguyu istiyorsunuz? Sonraki görüntünüzden emin olduğunuzu düşündüren ne?

Dolgu sonsuza dek sürmeyecek

Belki tersini diliyordunuz ama gerçek bu. Genelde yılın 6 günü dayanan dolgular zamanla iniyor. Herkesin sisteminin farklı olduğunu da belirtelim.

Insta görünümü çok da ucuz sayılmaz

Instagram’da büyük dudaklı kadınların selfielerine dakikalarca bakıyor olabiliriz ama bunun yüksek bir bütçe gerektirdiği de bir gerçek. Fiyatın dramatik derecede ucuz olduğu işletmelerden kaçınmanızı öneririz.

İşlem sonrası minimal bakım

Pek çok doktor işlem sonrası aspirinden uzak durmanız gerektiğini söylüyor.

Enjeksiyon sonrası hayatınıza normal şekilde devam edebilirsiniz. Genelde işlemin şişliği bir iki güne iniyor. İşlem sonrası çok sıcak sıvılar tüketmemeye dikkat edebilirsiniz.

Her dolgunun tarzı farklı

Bazı müşteriler sadece kolajen enjekte ettirirken bazıları hiyalüronik asit barındıran dermal dolguları tercih edebiliyor. İstediğiniz görünüme göre doktorunuza danışarak dolgu çeşitleri hakkına bilgi alın.

Kademeli dolgu bir seçenektir

Doktor şırıngadaki tüm Juvaderm'i dudaklarınıza enjekte etmemeyi teklif ediyorsa ona kulak verin. İlk başta gözünüsün alışması ve vücudunuzun ne tepki vereceğini görmek için kademeli olarak dudak dolgusu yaptırabilirsiniz. 

Kylie fotoğrafını evde bırakın

Herkesin anatomisi farklıdır, herkesin yüz şeklinin farklı olduğu gibi. Doktora ne istediğizi ayrıntılı bir şekilde açıklayın ve o da sizin yüz şeklinizde yapılabilecekleri açıklasın.

Her yaştan kadının ise “Kylie Jenner’ın dudaklarından istiyorum” şeklinde doktora gittiği ise bir gerçek.

Morluklar kişiden kişiye değişir

Herkesin vücudunun tepkisi farklı olacaktır. Eneksiyon sonrası alkol alımınızı limitleyin, darbe ve yüksek ısıdan uzak tutun.

Sonuçtan mutsuz olursanız ne olacak?

New York orijinli dermatoloh Michele Green "Geri dönün ve dolguyu erittirin" diyor. Restylane, Belotero, Volbella, Voluma, Juvederm gibi günümüzün çoğu dolguseçeneği hiylüronik asit bazlı. Yani bu da hepsi hyaluronidaz ile güvenli bir şekilde çözünebilir demek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI