Ana SayfaGüzellikDua Lipa'nın Sıkı Karın Kaslarının Ardındaki Beslenme ve Egzersiz Sırları

Dua Lipa’nın Sıkı Karın Kaslarının Ardındaki Beslenme ve Egzersiz Sırları

Başarılı genç yıldız Dua Lipa; sadece hit şarkıları ve stiliyle değil oldukça sıkı karın kasları ve sportmen görünümüyle de dikkat çekiyor. Yeni sezona Dua Lipa gibi sıkı karın kaslarıyla girmek istiyorsanız; genç yıldızın spor ve beslenme sırlarını derlediğimiz bu listeyi hayata geçirebilirsiniz!

Spor Öncesi Atıştırmalıkları

Egzersiz ve sahne performansları boyunca güçlü kalmak için Dua Lipa sağlıklı ve yüksek proteinli gıdalar tercih ediyor. Favorileri ise muz ve kaju ezmesi!

Yerine Göre Kendinizi Şımartın

“Sağlıklı olmayı ve sağlıklı kalmayı deniyorum” diyen Lipa ekliyor “kendimi şımartmayı da asla bırakacak değilim tabii ki. Yaramaz atıştırmalıkları sebiyorum. Ama eğer meşgul değilsem bunu günlerle ve limitlerle sınırlamayı deniyorum. Eğer donut yemeye başlarsam yemek komasına girebilirim!”

Core Egzersizleri En İyisi

Lipa, ünlü karın kasları için core egzersizlerinden yardım alıyor. “Bicycle crunch/bisiklet mekiği gibi karnın farklı bölgelerini çalıştıran mekik çeşitleri bu konuda çok iyi. Sırtım acıyana kadar bacaklarımı kaldırıp indirmeyi de çok yapıyorum. En az favorim olsa da plank hareketi de sıkı karın kasları için en iyilerden biri.”

Egzersizleri Karıştırın

Eğer biraz daha fazla zamanım varsa; hangi şehre gittiysem oraya göre farklı egzersiz programlarını karıştırmayı seviyorum. Yoga, pilates, boks ya da spinnin gibi” diyen Dua Lipa ekliyor; “her gün programı değiştirmek sporu da ilginç kılıyor. Eğer turne otobüsündeyseniz; her şehir ve her yer farklı oluyor; yani nerede ne bulacağınızı bilemiyorsunuz.“

Boks, boks, boks!

Eğer turnede değilse Dua Lipa da Gigi Hadid ve Gisele Bündchen gibi boksu tercih edenlerden. “Boş zamanlarımda boks yapmayı çok seviyorum. Hem fitness için yapmayı hem de zihnimi boşaltmak için yapmaya bayılıyorum. Kesinlikle tüm vücudu çalıştırıyor. Boksa başladığımdan beri kesinlikle en iyi formumdayım. Ayrıca stresle başa çıkmak için de harika.”

15 Dakikalık Programları Seviyor

Her gün mutlaka 15 dakikalık bir egzersiz programı yaptığını ve bunun kesinlikle işe yaradığını söylüyor. “ HIIT (high-intensive interval training) uyguluyorum. Çok hızlı, yani aslında daha başlamadan bitmiş oluyor!” diyen Dua Lipa böylece saatlerini spora ayıramasa da rutinini bozmamış oluyor. HIIT yani high-intensity hareketleri kalp ritmini maksimuma çıkararak yapılan mountain climbers, jumping jack ve burpee hareketlerinden oluşuyor.

Genç yıldız Dua Lipa, özellikle son dönemde sıkı karın kaslarıyla radarımızda. Kendisine ve vücuduna dikkat edip hak ettiği özeni gösterdiğini söyleyen Dua Lipa; bununla birlikte  turne temposundan dolayı çok zamanı olmadığını ve bu yüzden kısa sürede sonuç alabileceği programları yaptığının altını çiziyor. Bu da onu bizim için harika bir spor ilhamı haline getiriyor!

Ev Yemeği

Dua Lipa, kendi öğününü kendisi pişirmeyi seven isimlerden. Eğer turnede değilse yemek pişirmekten hoşlandığını söyleyen yıldız; kendi köklerinden ötürü Arnavut yemeklerini yapıyor. Börek (onlarda Byrek deniyor) ve pita seven yıldız tatlılar konusunda da iddialı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI