Ana SayfaYaşamDizi Tarihinin İkonik Aşkları Happn’da Yeniden Tanışırsa…

Dizi Tarihinin İkonik Aşkları Happn’da Yeniden Tanışırsa…

TV dünyasının ikonik çiftlerinin aşklarını imrenerek izlediğimiz bir gerçek. Peki ama kendi dünyalarından çıkıp, günümüzün popüler flört uygulaması Happn’da tanışsalar neler olurdu? İşte Carrie Bradshaw’dan, Tokyo’ya; TV’nin ikonik karakterlerinin potansiyel sosyal flört durumlarını inceledik…

Carrie Bradshaw / Mr. Big ve Aidan – Sex & The City

Müşra: Carrie Bradshaw kesinlikle Happn’ı uzun süre deneyimleyecek dizi karakterlerinden biri olurdu bence! Peki başarılı olabilir miydi? Açıkçası emin değilim zira kendisini çok iyi anlayabiliyorum. Muhtemelen x eşleşmem neden böyle dedi, bu cümleyi kurarak ne demek istedi şeklindeki sorularını kah arkadaşlarına anlatarak kah köşesine yazarak; konu üzerinde fazlaca düşünüp çıldırabilirdi!

İnsan ilişkileri ve buluşmalar konusunda bir hayli başarılı olan Carrie’nin tabii ki bu noktada suçu yok. Potansiyel eşleşmelerine suçu atabiliriz!

Mr. Big’in bu tarz bir uygulamada pasif bir tavır sergileyeceğini düşünüyorum. Günlerce süren, uygulama üzerinden devam eden uzun uzun konuşmalar tam ona göre. Ancak buluşmaya gitmek? Hiç sanmıyorum! Mr. Big kendisi harekete geçmek yerine karşı taraftan atak bekleyen birisi. Happn’ın kullanım kolaylığı ona tam olarak iş dönüşü istediği yazışma ortamını sağlayacaktır. Ama sonuç olarak Carrie ve Big burada tanışsa birbirlerini hiç görmeyebilirlerdi.

Aidan konusunda ise bence durum farklı. Bence tam anlamıyla Happn’da başarılı bir profil ve yine başarıya ulaşan eşleşmeler yaşayacak bir karakter. Ne düşündüyse söyleyen, içi dışı bir ve spontane buluşmalar yaratabilecek bir karakter. Ayrıca etkilenirse uzun soluklu bir ilişkiye bile dönüleşebilir bu ilk buluşma! Dilerim herkes bir Aidan ile eşleşebilir! 

 
Kübra: Carrie Bradsaw için en mükemmel alan Happn olurdu! Sosyal çevresinde tanıştığı erkekler ile yaşadıklarından edindiği deneyimler muhteşem yazılarına zemin hazırlamışken bir de Happn üzerinden çıkacağı date'lerde neler yaşardı kim bilir! En az 10 sezon izleyebilirdim bunları. Carrie bence de tamamen yazılarına malzeme çıkarmak amacıyla adaylarını kobay olarak kullanırdı. Her akşam bir eşleşmesiyle buluşmaya gidebilir.

Bana kalırsa Mr. Big Happn'dan çıkmayan bir karakter olurdu. Toplantılarda masa altından profilleri gezer hatta herhangi bir buluşmadayken dahi bir eli telefonda olabilir! Bağlanmaktan oldukça uzak olan Mr. Big, Carrie ile Happn'da tanışsaydı ikinci bir buluşma yaşamayabilirlerdi. 

Peki Aidan? Aidan kesinlikle flörtöz bir kankasının tavsiyesiyle geyik amaçlı Happn profili açardı ve eşleşmeleri mesajdan öteye gidemezdi. Buluşmaya gitse dahi yemekte oturup mizah yapacak, eğlenecek hatta belki gecenin sonunda eski sevgilisiyle neden ayrıldığını Carrie'ye anlatacak bir enerji alıyorum ondan. Üzgünüm Aidan, sosyal hayatta tanışsak benim dahi kalbimi çalabilirdin ancak iyi bir Happn kullanıcısı olamazsın…

Tokyo / Rio – La Casa De Papel

Müşra: Bence mükemmel bir flört aplikasyonu çift örneği!

Rio zaten bence bu tarz uygulamalarda daha kolay iletişim kurup ilerleyebilecek bir insan. Sosyal yaşamda pek sağlıklı iletişim kurabilirmiş gibi görünmüyor. Öte yandan zekasıyla, yazışması çok keyifli bir insan olabilir.

Bu tarz bir uygulamayı eğlence için kullanacak olan Tokyo’nun ise oldukça seçici olacağını ama eşleşme oranının da %100 olacağını düşünüyorum. Hatta Tokyo’nun Happn’daki konumu bence tam olarak şu olacak: “Eşleştiği 50’nin üzerinde insan olabilir ancak hepsinde sohbet bir süre sonra tıkanmıştır çünkü tüm dikkatini Rio ile sohbetine vermiştir!”

Kübra: Bu çifti Happn'da tanışıp sohbeti telefona taşımış bir şekilde hayal  edebiliyorum. Tokyo yüksek ihtimalle pek çok buluşmaya giderdi. Ama eninde sonunda aradığı duygusal ve tensel sıcaklığı en iyi Rio'da bulduğu için kendini sürekli onunla vakit geçirirken bulurdu. Uzun uzun mesajlaşacak enerjiyi Tokyo'da görmüyorum. O daha çok "naber, işin yoksa buluşalım mı?" diyecek ve derhal spontane bir plan ayarlayacak bir kadın. Bu durum Rio'nun canına minnet! Rio, Happn'da çok iyi arkadaşlar edinecek buna eminim. Bağlanmaya hevesli ruhuna ilaç ise Tokyo'da!

Rachel / Ross – Friends

Müşra: Benim için bir diğer “iletişimde başarılı kadın / iletişimde başarısız erkek” örneği bir çift.

Rachel bu tarz bir uygulamayı herhangi bir amaç gözetmeden, sırf eğlencesine ve sohbet etmek için kullanabilir. Çok eğleneceğine şüphem yok! Ama gerçekten hoşlandıklarıyla buluşmak yerine sohbetinden hoşlandığı ve bir şey hissetmediği bireylerle buluşacaktır.

Ross ise benim için tıpkı Mr. Big gibi sadece sohbet insanı. Buluşmaya gideceğini düşünmüyorum.

Kübra: Rachel Happn'da flörtler bulabilir, arkadaşlar edinebilir hatta iş bile bağlayabilir. Zekasıyla güzelliği birleşince hiçbir alanda etkileyemeyeceği erkek yok diyebiliriz. Kahve yapamıyor olabilir ancak kusursuz bir iş insanı olduğunu gördük! Rachel Happn'da tanıştığı ancak elektrik alamadığı iyi adamları Phoebe'ye dahi ayarlamak isteyecektir. Double date'ler onlar için eğlenceli olacaktır.

Ross Happn'da tanıştığı her kadınla ilk buluşmaya damatlıkla gitmezse şanslı sayılırız! Şapşal bir ruha sahip olan Ross'un Happn profilinde grup fotoğrafları kullanma ihtimali ise çok ama çok yüksek!

Aşktan ve bir sevgilisi olması fikrinden beslenen Ross, Rachel ile Happn buluşmasına çıktığında yüksek ihtimalle kendisini olaya çok kaptırırdı ve Rachel ondan biraz soğurdu. Biraz şans tanırsa harika bir çift olacaklarını fark edebilir elbette! 

Joe / Beck – You

Müşra: Joe’nun tehlikeli bir profil olduğu kesin! Bence Joe’nun Happn’da başarı oranı %100 olurdu. Hedefe odaklı ve hedefini baştan çıkarmak için gerçek bir iletişim gurusuna dönüşebilen bir birey. Öte yandan seçici olduğuna da eminim. Muhtemelen karşı tarafı çok daha öncesinden stalk'ladığından, karşısındaki profili yakalayacak çok iyi muhabbetler açabilirdi. Joe'nun sadece dış görünüşe bakmayacağına ve karşı tarafın profilindeki detaylarla ilgileneceği de kesin. 

Beck de bir diğer başarılı profil örneği olurdu. İletişimde başarılı, eğlenmeyi seviyor ve sosyal. Hatta Happn’daki en başarılı eşleşme ve profil örneğinin bu ikili olacağına eminim!

Kübra: Beck haftada en az 3 buluşmaya giderdi. Keyifli fotoğraflardan oluşan profilinde, enerjik tavırları dikkat çekerdi ve bu Joe'nun gözünden kaçmazdı! Gerçek manada bir stalker olan Joe'nun ise Happn fotoğrafları arasında kitaplı bir kare olması kaçınılmaz. Mesajlaşırken eşleştiği kişileri edebi alıntılar ve şiirlerle tavlayacağı ise kesin. Beck bunu kesinlikle çok severdi.

Fleabag / Hot Priest – Fleabag

Müşra: Fleabag'in Happn’daki başarısı kesinlikle o anki moduna bağlı! Eğer yüksek bir moddaysa, hiçbir eşleşme ondan kurtulamaz. Tıpkı You’daki Joe gibi, hedefi için her türlü stalk ve muhabbet becerilerini ortaya dökecektir. Ancak uzun süre yazışabileceğiniz bir insan olmadığı da kesin. Eğer sohbetiniz hoşuna gittiyse, o gün için bir “date” ayarlaması olası.

Hot Priest ise tam aksine uzun süre sohbet insanı olabilir. Eşleştikten 5 ay sonra bile hala Happn’da sohbet ediyor olabilirsiniz! Tabii ki bu kötü bir şey değil, böylesine zorlu bir hedef Fleabag için de muhtemelen çok cazip geleceğinden; ikili kusursuz bir Happn eşleşmesi olurdu!

Kübra: Fleabag gerçek anlamda tek gecelik ilişkiler kadını. İnişli çıkışlı karakteri ile bağlanmak istemeyen kişiler için kusursuz bir eşleşme olacağı kesin. Tabi tüm bu havalı tavırlar Hot Priest ile tanışana kadar olurdu! Hot Priest sıcak ve derin sohbetiyle, Fleabag'e daha önce hiç aklından geçirmediği bakış açıları kazandıran tecrübeleriyle aklını başından alırdı. İlişkinin sonu nereye varır bilemiyorum; ama uzun süreli bir flörtün temelinin Happn'da atılacağı kaçınılmaz.

Happn’ı ücretsiz indirmek için tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI