Ana SayfaGüzellikDaha İyi Bir Duş İçin İhtiyacınız Olan 5 Bakım Ürünü

Daha İyi Bir Duş İçin İhtiyacınız Olan 5 Bakım Ürünü

L'occitane Lavantalı Banyo Köpüğü

Lavantanın rahatlatıcı özelliklerini taşıyan bu zengin formüllü banyo köpüğü, cildinizi temizlerken, esneklik kazanmasına yardımcı olur. Banyonuz için hazırladığınız sıcak suya, küçük bir miktar banyo köpüğü ekleyerek, lavanta kokuları eşliğinde keyifli bir banyo deneyimi yaşayabilirsiniz.

Sephora Hindistancevizi Saç Maskesi

Eğlenceli ve pratik ambalajlı bu maske, kış boyu nemsiz kalan ve yıpranan saçlarınızın kısa sürede onarılmasına ve beslenmesine yardımcı olur. Duş sonrasında parlak ve bakımlı saçlara sahip olmak için bu besleyici ürünü kullanabilirsiniz.

The Body Shop Muzlu Saç Kremi

Ekvator’da yetiştirilen muz ile zenginleştirilmiş bu özel saç kremi, saçı yoğun olarak nemlendirir ve daha parlak görünmesine yardımcı olur. Saçınızın beslenmesi ve yumuşaklık kazanması için duş alırken bu üründen yararlanabilirsiniz.

Yves Rocher Hindistan Cevizli Duş Yağı

Yves Rocher Duş Yağı, Hindistan cevizinin etkileyici gücüyle cildinizde hoş bir koku bırakırken, onu narince temizleyerek besler. Paraben, mineral yağ ve etoksilat içermeyen, PH nötr formülü cilt ile uyumlu olan bu ürünü kullanarak cildinizi yenileyebilir ve kendinizi şımartabilirsiniz.

Organix Niacin Dökülme Karşıtı Niacin & Caffeine Şampuan 

İçeriğindeki kafein sayesinde, saç diplerini uyaran,  güzel köpürme özelliği olan ve güçlü antioksidan içeriği sayesinde saçınızı koruma altına alan bu şampuan ile mükemmel bir parlaklık sağlayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI