Ana SayfaGüzellikCilt Tonuna Göre Doğru Kontür Rengi Nasıl Bulunur?

Cilt Tonuna Göre Doğru Kontür Rengi Nasıl Bulunur?

Doğru kontür rengini seçmek hepimiz için biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. (Bronzer rengi seçmekle karıştırmayın.) Ancak bu iş sandığınızdan daha kolay. İşte cilt tonunuza göre doğru kontür rengini seçmenin püf noktaları…

Renk Tekerleğini Kullanın

Ben Nye's Creme Contour & Blush Wheels kontür paletleri sayesinde, tonunuzu bulmak konusunda bir profesyonel olmanıza gerek yok. Her palet aynı zamanda sizin için doğru highlight rengini de içeriyor. 

Her zaman en detaylı ve gerçekçi tonu arayın

Bunun için yüzünüzdeki gölgelerin tonunu izleyin. Ayrıca doğru tonu tutturma konusunda fondötenlerde oldukça titiziz. Bronzerlarda neden olmayalım ki? Fenty Beauty bu yılın başlarında ilk kez 8 farklı tonda bronzer çıkardı. Benefit Cosmetics ise Hoola bronzerına iki yeni ton daha ekledi. 

Krem kontür vs. Toz Kontür

Unutmayın kontür makyaj gibi görünmemeli, kemik yapınızın doğal bir gölgesi gibi durmalı. Makyaj artistleri bu yüzden genelde koyu bir concealerla kontür yapmayı tercih ederler. Makyaj artisti Fiona Stiles, Tom Ford Shade and Illuminate duosunu ve Beauty Pie'ın Quick Color Contour Supergel ürününü öneriyor. 

"Toz formüller pigment konusunda daha zayıftır bu yüzden çok fazla abartma ihtimaliniz olmaz. Ayrıca en gerçekçi sonucu elde edersiniz" diyor Stiles. Ancak daha dramatik bir sonuç istiyorsanız krem kontür kullanabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI