Ana SayfaModaBüyük Beden Gelinleri Sevindirecek İş Birliği: Ashley Graham x Pronovias

Büyük Beden Gelinleri Sevindirecek İş Birliği: Ashley Graham x Pronovias

Düğün hemen her kadın için en özel günlerden biri. Ve hiçbir kadın düğün günü tercih edeceği gelinliğini seçerken beden açısından zorlanmamalı. Tüm bedenler kabul edilmeli ve hiçbir kadın düğün öncesi sıkı diyetlere girme ihtiyacı hissetmemeli!

Gelinlik markası Pronovias da böyle düşünmüş olacak ki büyük beden model Ashley Graham ile başarılı bir iş birliğine imza attı. 

Ashley Graham ve Pronovias, her bedenden kadın düşünerek özel olarak tasarlanmış bir gelinlik koleksiyonunu duyurdu. 16 parçadan oluşan bu koleksiyon kıvrımlı hatlara sahip kadınların rahatlıkla aradıkları gelinliği bulmalarını amaçlıyor.

Şu sıralar hamileliğinin son zamanlarını yaşayan ve eşi Justin Ervin ile evliliklerinin 10. yılına giren Ashley Graham kendi düğün sürecine dair anılarını şu şekilde paylaştı: "On yıl önce gelinliğim için alışveriş yaparken, bedenime güzel bir şekilde uyan ve beni özel hissettiren bir model bulmakta çok zorlanmıştım. Ben kendi gelinliğimde sevdiğim bir siluet buldum, ama istemediğim ayrıntıları kabul etmek zorunda kaldım çünkü tam anlamıyla bana uyan bir model yoktu. Ve gelinliğim doğru beden bile değildi!"
 

Graham iş birliği ile ilgili heyecanını bu cümlelerle anlattı: "Hepinizin rüya elbiseye sahip olmasını istiyorum. Herkes için bir gelinlik yaratmak amacıyla Pronovias ile iş birliği yapmak beni çok heyecanlandırıyor."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI