Ana SayfaGüzellikBurcunuza Göre Etkileyici Yılbaşı Makyajı Önerileri

Burcunuza Göre Etkileyici Yılbaşı Makyajı Önerileri

Yılbaşı makyajınız hakkında kararsızsanız, sizin için hazırladığımız rehbere göz atmalısınız! Burcunuzun ünlü isimlerinden yola çıkarak hazırladığımız bu rehberi üstelik sadece yılbaşında değil; pek çok parti makyajı için de kullanabilirsiniz. 

KOÇ

Merhaba ateş grubunun ve tüm zodyağın lideri Koç burcu!

Koç burcu denildiğinde aklımıza ilk gelen isimler; her daim güzellik görünümleri ile dikkat çeken Rosie Huntington-Whiteley ve Alessandra Ambrosio oluyor. Keskin bakışları ile ünlü Koç burçları için iki anahtar renk var: Ateş kırmızısı ve bahar çocuğu olmanın getirdiği güçle gül tonları!

Her iki makyaj tipinde de çerçevelenmiş gözler olmazsa olmazınız. Nude rujlarda gül kurusu tonlar sizin renginiz iken; kırmızıda ise elementiniz ateş ve değerli taşınız akik etkisiyle turuncu alt tonlu rujlar tam size göre!

BOĞA

Zodyağın güçlü kadınları, toprak grubunun sabit burcu Boğalar; bu özelliklerini makyajda da gösteriyor. Risk almak size göre olmayabilir ancak en risksiz makyajınız bile oldukça dikkat çekici!

Toprak tonlarını makyajda sıklıkla kullanan Boğa burcu güzellik ikonları Gigi Hadid ve Behati Prinsloo’nun davet görünümleri; size önemli gecelerde makyaj konusunda rehberlik edebilir. Toprak tonlarında –fazla düzenli olmayan- smoky göz makyajı ve nude dudaklar vazgeçilmeziniz. Tabii bir şartla: aydınlatıcı!

Tıpkı değerli taşınız Kuvars gibi, ışığı yansıtan bir makyaja sahip olmalısınız.

İKİZLER

Zodyağın en eğlenceli burçlarından İkizler kadınları; bunu makyajlarında da yansıtmalı. Unutmayın Bahar ve Yaz burçları demek canlı tonlar demek!

İkizler burcu kadınının ünlü isimleri Adriana Lima ve Natalie Portman gibi; “Doll Makeup” denen canlı ve oyuncak bebek görünümü sizin için en ideal görünüm olacaktır. Özellikle canlı ve neşeli görünüm için canlı allıklar, iddialı dudaklar ve gözlerinizi daha açık gösterecek yoğun maskara uygulaması sizin için anahtar taktikler arasında.

Değerli taşınız akuamarin gibi; içimizi açan makyajlar sizin doğanızda var!

YENGEÇ

Su grubunun lider burcu; ay çocukları Yengeçler, kırmızı halıda iddialı güzellik görünümleri ile dikkat çeken burçtaşları Gisele Bundchen ve Margot Robbie ile aynı makyaj tarifini paylaşıyor: Işıltı ve iddia!

Makyajınızın anahtar kelimesi “ıslaklık”. Bunun için daha ıslak görünüm veren aydınlatıcılar, simler, net grafik smoky makyajlar ve mavi alt tonlu kırmızı rujlar olmazsa olmazlarınız arasında.

Değerli taşınız Yakutu makyajınızda sadece dudaklarınızda değil; far olarak da kullanarak burcunuzu yansıtın.

ASLAN

İkizler ve Yengeçle devam eden yaz kadınları üçgeninin sonuncusu; ışıltı ve iddia kraliçesi aslan kadınları, makyajda da şaşırtan seçimleri ile tüm gözleri üzerine çekiyor.

Burcunuzun güzellik ikonları Charlize Theron ve Cara Delevingne gibi kırmızı halıda kimsenin denemeye cesaret edemeyecekleri rujlar sizin işiniz!

Bronz ten doğanızda olduğu için; teninizden açık nude rujlar ve buğulu göz makyajları mücevherlerinizi daha da ortaya çıkaracak.

Tiger Eye yani Kaplangözü sizin değerli taşınız; bu taştaki soğuk tondaki toprak tonları ise makyaj paletindeki anahtarlarınız.

BAŞAK

Toprak grubunun değişken burcu Başaklar’ın makyajının bir matematiği olmalı! Ani riskler size göre değil ancak kendiniz için en ideal görünümü bulduktan sonra bunu imzanız haline getirmekten çekinmiyorsunuz.

Makyajınız çok fazla “yapılı” görünmemeli. Burcunuzun güzellik ikonları Zendaya ve Michelle Williams’ın da kendi makyajlarını kendileri uygulayan isimler olduğunu düşünecek olursak buna şaşırmamak gerek!

Sembol değerli taşınız karneol gibi turuncu alt tonlu kırmızılar, toprak tonlarında göz makyajları ve sıcak tonlu nude rujlar parti makyajınızın da temelini oluşturuyor.

TERAZİ

Merhaba zodyağın “güzellik simgesi” Terazi burçları! Yönetici gezegeniniz Venüs, Yunan mitolojisindeki tanrıçanız Afrodit ve tüm bunlar düşünüldüğünde sizin feminen ve klasik güzellik anlayışına sahip olmanıza şaşırmamak gerek.

Güzellik ikonlarınız Kim Kardashian ve Candice Swanepoel gibi; gözlerinizi belirginleştirecek buğulu göz makyajları ve değerli taşınız Pembe Kuvars gibi soft dudaklar parti makyajı için size gereken şeylerin başında gerekiyor.

Mat bir cilt ise makyajınızın diğer anahtarı. Günümüzdeki strobing trendi ile pek yıldızı barışmayan Teraziler, vintage güzellikten yana.

AKREP

Zodyağın karanlık ve cazibe merkezi burcu Akrepler; makyajda da doğuştan gelen cazibelerini konuşturmayı tercih ediyor.

Gezegeniniz Plüton, değerli taşınız Obsidyen ve renginiz ise siyah! Tüm bu havalı etmenleri bir araya topladığımızda burcunuzun güzellik ikonları Kendall Jenner ve Lily Aldridge’ın; 90’ların ünlü süpermodellerini anımsatan mat, daha yoğun göz makyajı ve nude dudaklara odaklanan büyüleyici makyajları ile herkesi etkilemeleri bizi şaşırtmıyor.

Parti makyajınızda derin bakışlarınızı vurgulamak için gözlerde safir ve mavi tonlarını simli olarak kullanabilir; dudaklarda daha sıcak glosslar kullanarak görünümünüze ışıltı katabilirsiniz.

Allık değil bronzer insanı olduğunuzu da belirtelim.  

YAY

Zodyağın gerçek parti insanı Yay burçları; kesinlikle makyaj söz konusu olduğunda en rahat risk alan isimler!

Tıpkı değerli taşınız Opal gibi içinizde pek çok rengi barındırıyorsunuz. Bu yüzden parti makyajınızda dilediğiniz rengi kullanmak serbest!

Güzellik ikonlarınız Miley Cyrus ve Taylor Swift gibi pembe dudaklar, grafik eyelinerlar, glosslar, sim, sim ve daha çok sim parti makyajı tarifleriniz arasında.

OĞLAK
Zodyağın en çok stil ikonu çıkaran burcu; feminen ama çabasız makyaj stili ile öne çıkıyor.

Sizin için sadece dudak ve sadece göz ön planda olmalı. Güzellik ikonlarınız Kate Moss ve Kate Bosworth gibi sıcak tonlarda makyajlar, bronzer, turuncu rujlar ve siyah göz kalemleri; değerli taşınız Jasper gibi kırmızının ön planda olduğu sıcak bir güzellik görünümünü tarif ediyor.

KOVA

Zodyağın modern ve sportif kadını; Hava grubunun sabit burcu Kovalar; bu özelliklerini makyaja da yansıtıyor.

Koyu renkli vamp rujları mat; açık tondaki rujları ise gloss formunda uygulayabilirsiniz. Güzellik ikonlarınız Doutzen Kroes ve Emma Roberts gibi güçlü kirpikler ise anahtarlarınız arasında.

Değerli taşınız ametist gibi mor ve pembe hattındaki tonlar ve allıklar makyajınızın diğer vazgeçilmezleri.

BALIK

Zodyağın güzellik konusunda bir diğer ışıltılı ve risk alan isimleri ise; su grubunun değişken burcu Balık kadınları!

Güzellik ikonları Rihanna ve Jessica Biel gibi; ıslak makyaj görünümleri,simler, mor ve mavi bandında gezen soğuk tonlar vazgeçilmezleri arasında.

Mavi safir onların değerli taşı; bu yüzden makyajlarında her zaman bir gizem olduğunu da vurgulamamız gerek.

Kimsenin cesaret edemeyeceği kadar yoğun mavi/safir göz makyajları, pembe dudaklar, kontür-allık-aydınlatıcı kadar onlar için önemli olan bir şey daha var: Kusursuz ve ışıltılı bir ten makyajı!’

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI