Ana SayfaAstrolojiBurçlara göre sağlıklı yaşam önerileri

Burçlara göre sağlıklı yaşam önerileri

Burcunuza göre sağlık ipuçlarınıza kulak verin!

KOÇ

Koç burcu kafa, beyin ve suratla ilişkilendirilir. Koç, aşırı aktif zihinden ve düşünmeden ötürü ortaya çıkan baş ağrılarına yatkındır. Doğuştan lider olan Koçlar, aktif olmak ve sağlıklı kalmak için ellerinden geleni yapmalıdır.

BOĞA

Boğa burcu, boyun, kulak ve boğazlar ile ilişkilendirilir. Soğuk algınlığına, kulak enfeksiyonlarına ve boğaz ağrısına eğilimlidirler. Ayrıca hassas bir mideye sahip olan Boğalar besinlerinin de kalitesine dikkat etmeli. Vücutlarına iyi gelecek temiz ve organik yiyecekleri tercih etmeliler.

İKİZLER

İkizler akciğerler, omuzlar, kollar ve ellerle ilişkilendirilir. İkizler stresten uzak durmalıdır.

YENGEÇ

Yengeç, göğüs ve mideyle ilişkilendirilir. Sindirim problemleri yaşamaları olasıdır. Duygusal Yengeçler için kendilerini güvende hissedecekleri ortamlarda bulunmaları en iyisidir.

ASLAN

Aslan burcu kalp, sırt, omurga ve kan ile ilişkilendirilir. Yüksek tansiyon ve kalp problemlerine daha yatkın olabilecekleri göz önünde bulundurarak, günlük hayatlarında bazı şeylere dikkat etmeliler. Örneğin meditasyon onlar için harika bir seçenek.

BAŞAK

Başak, karın ve bağırsaklar ile ilişkilendirilir. Beslenme onlar için önemlidir. Sağlıklı beslenme ve egzersiz hayatlarının merkezinde olmalıdır.

TERAZİ

Terazi, böbrekler ve cilt ile ilişkilendirilir. Bu burca mensup kişiler susuz kalmamaya özen göstermeliler. Ciltleri de kurumaya oldukça meyillidir.

AKREP

Akrep, mesane, cinsel organ, üreme sistemi ve hormonlar ile ilişkilendirilir. Hormonal nedenlerden doğan stres ve depresyona karşı dikkatli olmalılar.

YAY

Yay, kalça ve uyluk ile ilişkilendirilir. Kemik sistemlerinin güçlü olmasına özen göstermeliler.

OĞLAK

Oğlak dizler ve eklemler ile ilişkilendirilir. Kalsiyum onlar için ekstra önemlidir. Özellikle bacakları için her gün belli saatlerde yürümeleri onlar için iyi olacaktır.

KOVA

Kova alt bacaklar, ayak bilekleri ve dolaşımla ilişkilendirilir. Kova burçları ödeme eğilimlidirler. Buna göre beslenmeleri gerekir.

BALIK

Balıklar ayaklar ve bağışıklık sistemiyle ilişkilendirilir. En ufak bir endişe ve ihmalkarlık bile hastalanmaları için yeterlidir. Yüzmeleri önerilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI