Ana SayfaDekorasyonBurçlara Göre Dekorasyon: Toprak Grubu Burçları İçin Öneriler

Burçlara Göre Dekorasyon: Toprak Grubu Burçları İçin Öneriler

Ciddi, ağırbaşlı ve disiplinli yapısı ile bilinen Oğlak burcu, kaliteye ve işçiliğe önem verir. Mobilya ve dekorasyon objesi seçiminde kaliteden ödün vermek istemez. Evi onun için adeta bir statü göstergesidir.

    
 
Trendleri takip etmeyi tercih etmeyen Oğlak burcu, geleneksel olarak tasarlanmış bir evde yaşamak ister. Ahşap zeminler, koyu cilalar, antikalar ve tablosuz, sade duvarlar onun olmazsa olmazlarıdır.

Boğa burcu, inatçı yapısı ile bilinse de aynı zamanda belirgin şekilde yumuşak bir yanı vardır. Evinin romantik yönünü vurgulamak ve yaşam alanına daha fazla yumuşaklık getirmek için pembe ve mavi tonlarını kullanmak ona iyi gelecektir.          
 


 

Bir Boğa burcunun yaşam alanı, bol miktarda yumuşak yastık ve battaniye olmadan tamamlanamaz. Bu yumuşak dokular olmadan boğa burcu kendini eksik hisseder.
 

 
 

Boğa burcu mutfakta zaman geçirmeyi sever, geniş ve konforlu bir mutfak ona aradığı rahatlığı sağlar. Yemek yaparken, yetiştirdiği taze malzemeleri de kullanmak onu mutlu eder, bu nedenle bahçesindeki bitkiler onun için oldukça önemlidir.

Düzeni ve temizliği hayatının merkezine koyan Başak burcu, evinde her şeyin yerli yerinde olmasını ister. Etrafına güven ve huzur veren bu burç, kafasındaki düzen anlayışını fazlasıyla yaşam alanına yansıtır. Simetriye, uyuma ve hijyene özen gösterirken, kendisi ve sevdikleri için huzurlu ve minimal bir alan yaratmak ister.

Başak burcu sakinleştirici etkisi olan, toprağı yansıtan kahverengi ve doğanın ana rengi olan yeşilin tüm tonlarını kullanmaya özen gösterir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI