Ana SayfaDekorasyonBurçlara Göre Dekorasyon: Su Grubu Burçları İçin Öneriler

Burçlara Göre Dekorasyon: Su Grubu Burçları İçin Öneriler

Yengeçler özel bir ruha sahiptirler. Evlerinde iyi sohbet etmek için samimi alanlara sahip olmak ve bir sanat aşığı olarak, evlerinin beyaz parlak duvarlarını muhteşem parçalarla doldurmak onları mutlu edecektir. En etkili stili yaratmak için genelde pastel tonları tercih eden Yengeçler, minimalist etkiyi vurgulayan  beyaz ve krem tonları merkeze koymaktan vazgeçmezler ancak sıcak turuncu detaylara da yer vermekten kaçınmazlar. 
 

Su grubuna dahil olan Yengeç burcu su yakınlarında dinlenmekten hoşlanır bu nedenle, bahçesinde ya da evinin yakınlarında bir süs havuzuna ya da şık bir çeşme tasarımına yer vermek ona iyi gelecektir.

 

Çok hassas ve aile ile odaklı oldukları için, anılara ve anıları sembolize eden objelere önem verirler. Evlerinde çerçeveli fotoğraflar ve diğer hatıralar için fazla alan olması gerekir, bu anlamda raflar onların kurtarıcısı durumundadır.     
 

Sık sık ev içi toplantılar düzenlemeyi seven Yengeçler için ihtiyaçları karşılayacak konforlu kanepeler ve büyük, rustik bir yemek masaları adeta bir zorunluluktur.
 

                                  

Burçların en esrarengizi ve tutkulusu olan Akrepler, gösterişli ve darmadağın bir stil yerine klasik mobilyaları ve koyu renklerin ağırlıklı olduğu zarif bir dekorasyonu tercih eder. Dekorasyon alanında ideal renkleri ise siyah, turuncu ve koyu kırmızı gibi yoğun tonlardır. Ancak bu tonları kullanırken, doğal ışıktan faydalanarak denge sağlamaya özen göstermek gerekebilir.

 
Akrep burçları samimi ve özgün alanlar yaratmayı arzular ve bu alanlar da kullandıkları mum detayları onları heyecanlandırır.

Akrepler için sofistike dekorlarının arasına biraz kırmızı ve turuncu detaylar eklemek harika olacaktır. Bu renkler tutkularını ve kararlılıklarını temsil edip, onları her gün canlandıracaktır.

Akrepler genel sanat çalışmalarına razı olmazlar, gerçekten onlarla konuşan, derinliği olan özgün sanat eserlerine yer verirler.

 

Hayal kurmayı seven, yaratıcı, duygusal ve nazik Balık burçları, yaşam alanları için okyanusla ve denizle bağlantılı yumuşak renkler olan beyazı ve pastel maviyi ve su yeşilini tercih eder.

Su etrafında olmayı seven Balıklar, ev dekoruna gelince, sakinleştirici bir etkiye sahip olan akvaryumlar onların vazgeçilmezlerinin başında gelir.

Dinlenmeyi seven Balıklar için uyku oldukça önemlidir. Yatak odaları onların yenilenmelerini sağlar bu nedenle uyku için yalın, konforlu ve doğal ışıkla dolu odaları tercih ederler.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI