Ana SayfaSağlıkBirinin Sizi Sevdiğini Anlamanın 15 Kesin Yolunu Açıklıyoruz!

Birinin Sizi Sevdiğini Anlamanın 15 Kesin Yolunu Açıklıyoruz!

1. Hareketlerinizi tekrar mı ediyor?

Sevdiğimiz kişinin hareketlerini tekrar etme gibi bir eğilimimiz vardır. Bacak bacak üstüne attığınızda o da mı aynısını yapıyor? Ya da kollarınızı belinizde tuttuğunuzda sizi tekrar mı ediyor? Tıpkı bir ayna gibi.O halde size ilgisi olduğuna emin olabilirsiniz. Bu bilinçaltı olarak karşımızdakiyle bağ kurmanın bir yolu.

2. Hislerinize güvenin.

Eğer içinizde “sanırım benden hoşlanıyor” diyen minicik bir ses varsa, muhtemelen haklısınız Sezgilerinize güvenin.

3. Sürekli olarak size dokunuyor.

Şakalaşırken veya yürürken herhangi bir anda size temas etmek, kolunuza, sırtınıza dokunmak için an kolluyorsa sizden hoşlandığını söylemek kesinlikle mümkün.

4. Her zaman yanınızda.

İşte, okulda, kafede, kitapçıda, alışveriş merkezinde… Nereye giderseniz gidin oralarda olmanın bir yolunu buluyorsa, her an yanınızda olmak istiyorsa kesinlikle sizi seviyor!

5. En ufak engelleri dahi aşmak istiyor.

Yemeğe çıktığınızda içgüdüsel olarak aranızdaki ufak bir tuzluğu veya bardağı dahi ortadan kaldırmaya mı çalışıyor? İlginç ama bu gerçekten sizle hiçbir engele takılmayacak bir bağ kurmaya çalıştığı anlamına geliyor.

6. Önemli şeyleri hatırlıyor.

Doğum gününüz, hazırlandığınız önemli bir sınav veya mülakat tarihiniz… Bu gibi sizin için önemli olan detayları hatırlıyorsa kesinlikle kalbini çalmışsınız demektir.

7. Her zaman şakalarınıza gülüyor.

Üzgünüz ama her şakanızın komik olmadığına eminiz J En yakın arkadaşınızın bile gülmediği şakalarınıza o gülüyorsa sizi sevdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

8. Size doğru eğiliyor.

Sizinle ilgilenmeyen birisi kişisel alanınıza girmemeye özen gösterir; konuşurken aranızda mesafe yaratırlar. Sizi seven kişi de bunun tam aksine öne yani size doğru eğilirler ve mesafeyi kaldırmaya çalışırlar.

9. Göz teması kurarken gergin olduğunu mu hissediyorsunuz?

Bazı insanlar sosyalleşmede veya sevgiyi belli etmede daha rahattırlar; bu nedenle gözle teması kurmada sorun yaşamazlar. Ama karşınızdaki utangaç biriyse sizinle göz teması kurmakta zorluk çekecektir. Bu da sakladığı bazı duyguları olduğunun en önemli kanıtı, öyle değil mi?

10. Size sorular sormayı seviyor.

Birinden hoşlandığımızda, onu tanımak isteriz. İşte bu yüzden de çok fazla soru sorarız. Karşınızdaki kişi size kişisel sorular soruyorsa, bu sizinle ilgilendiğine dair iyi bir işarettir. Emin olun sizden hoşlanmasa ailenizle ilgili detaylar veya hobileriniz ilgisini çekmezdi.

11. Beden dili her şeyi ele verir.

Birinin sizden hoşlandığını düşünüyorsanız ayaklarının yönüne dikkat edin. Otururken veya ayakta dururken, yakınınızda ya da uzağınızda fark etmeksizin ayakları eğer sizin olduğunuz yönü gösteriyorsa beden dilinde bunun sizi sevdiği anlamına geldiğini bilmelisiniz.

12. Sürekli sizinle konuşmak istiyor.

Arkadaşlarıyla vakit geçirirken dahi sizinle mesajlaşmak ya da telefonda görüşmek istiyorsa, gün içerisinde sizi merak ediyorsa kesinlikle size olan ilgisi yadsınamaz.

13. Olabildiğince sizinle vakit geçirmeye çalışıyor.

Eğer sizden hoşlanıyorsa, birlikte vakit geçirmeniz için dünyadaki bütün sebepleri bulacaklardır. Yeni bir film, güneşli bir hava, akşam üstü kahvesi…

14. Sosyal medyada sıkı takipçiniz.

Sizi seviyorsa fotoğraflarınıza ve hikayelerinize karşı kayıtsız kalamayacaktır. Gün içerisinde beğendiği gönderileri de sizinle paylaşıyorsa gönül rahatlığıyla hayatında önemli bir yerde olduğunuzu söyleyebiliriz.

15. Arkadaşlarına veya ailesine sizi anlatıyor.

Arkadaşları ve ailesi sizi tanıyor mu? Bire bir tanışmasanız da adınız kendi çevresinde sıklıkla geçiyorsa kesinlikle sizi seviyor demektir!

Sevmenin ve sevilmenin tadını çıkarın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI