Ana SayfaAnne ve ÇocukBebeğinizin Eğitimi İçin Geç Kalmayın

Bebeğinizin Eğitimi İçin Geç Kalmayın

Anneler ‘mükemmel’ olmak için üzerlerinde çok fazla baskı hissederler. Bunun sebebi ise çocuklarını ‘mükemmel’ şekilde yetiştirmek istemeleridir. Bu son derece doğal istek -özellikle ilk çocuğunu yetiştiren anneler için- bir süre sonra zorlayıcı bir sürece dönüşebilir.

Uzmanlar 0-4 yaş arası dönemin çocukların ileriki yaşlardaki eğitim ve gelişimleri için çok önemli olduğu konusunda hemfikir. Bu dönemde ebeveynler ve bebeklerinin birlikte geçirdikleri zamanın nitelikli ve iletişim içerisinde geçirilmesi gerektiği konusuna özellikle vurgu yapıyorlar. Ay ay gelişimin izlenmesi gerektiğini ve bebeklerin aylık gelişimine uygun aktiviteler ile vakit geçirmenin faydalı olduğunu belirtiyorlar. 

Peki siz bir anne olarak uzman görüşlerini zorlanmadan nasıl hayata geçirebilirsiniz? Bunun yanıtı, Adım Adım Eğitim Setleri’nde saklı. Adım Adım Eğitim Setleri 9. aydan başlayarak 48. aya kadar devam ediyor. Her aya özel olarak tasarlanan setler uzman pedagog ve psikologlarca hazırlanıyor. Her ay setinde aya özel olarak hazırlanmış bir aktivite kitabı bulunuyor. . Setin ana materyali olan bu aktivite kitabı, özel basım teknikleri kullanılarak, çocukların ilgi ve algılarına uygun çizimler ile hazırlanıyor. Hareketli ve özel basım sayfaları ile bebeklerin eğlenirken öğrenmesini sağlıyor. Aktivite kitabına ek olarak aktiviteler sırasında kullanılabilecek materyaller, aya özel hikaye ve masallar da setin içerikleri arasında yer alıyor. Ayrıca, pedagogların, psikologların ve akademisyenlerin hazırladığı ebeveyn mektupları ve beslenme ile ilgili makaleler ile ebeveynlere pratik bilgiler kazandırırken, rehberlik ediyor. 

Adım Adım Eğitim Setleri ebeveynlere bebeklerinin zihinsel, dil, duygusal, sosyal ve motor gelişimlerini desteklerken nitelikli zaman geçirme fırsatı sunuyor. Çok küçük yaştan çocuklara kitap sevgisini aşılayarak onları okul dönemine hazırlıyor; çocukların hayal dünyasını geliştiriyor.

www.adimadim.com adresinden detaylı olarak incelenebilecek olan Adım Adım Eğitim Setleri’nden bazılarını sizin için bir araya getirdik.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI