Ana SayfaModaAsansör Fotoğraflarından Sıkılanlar İçin En Havalı Ayna Selfie'si Pozları

Asansör Fotoğraflarından Sıkılanlar İçin En Havalı Ayna Selfie’si Pozları

Çabasız, zarif ve havalı! Zendaya'dan her konuda olduğu gibi ayna selfie pozları konusunda da ders alacak çok şeyimiz var! Çünkü kendisi gri bir eşofman altı ve beyaz basic tişörtle bile kusursuz fotoğrafı yakalayabiliyor. Saç ve makyajın, kıyafete ruh katılarak verilmiş bir pozla birleştiğinde ayna selfie'sini dahi bir profesyonel çekime dönüştürebileceğinin kanıtı!

Fotoğraf: @zendaya

Ayna selfielerinizi yan profilden çekmeye ne dersiniz? Özellikle küpe, kolye, saç aksesuarı, saç modeli gibi detaylara dikkat çekmek istiyorsanız bu pozu mutlaka denemelisiniz.

Fotoğraf: @emmachamberlain

Arkadaşlarınızla doyasıya eğleneceğiniz bir gecenin öncesinde uzun hazırlık süreçleri yaşıyorsanız bu anları fotoğraflamayı deneyin! Saç ve makyaj ürünleri, bornoz, saç şekillendiriciler kadrajınızda yer alabilecek detaylardan!

Fotoğraf: @sydney_sweeney

Bu önerimizde ayna selfienizin yıldızı siz değilsiniz; yeni aldığınız havalı ayakkabılar! Lizzo'nun kullandığı gibi bir açıyla siz de favori sneakerlarınızı ya da yüksek topuklularınızı ayna selfienize dahil edebilirsiniz. Ayrıca desenli pantolonlar ve tayt çoraplar da bu açıdan oldukça estetik bir fotoğraf karesi yakalayacak.

Fotoğraf: @lizzobeeating

Ne kadar alışıldık bir ayna selfiesi karesi gibi görünse de, fotoğrafı havalı kılan bazı detaylar var. Kendall Jenner'ın yüzünün yarısını telefonla gizlemesi ve sabit bir şekilde durmaması gibi!

Fotoğraf: @kendalljenner

Aynaya bakıp ne kadar mükemmel olduğunuzu fark ederken çekilmiş bir selfieye ne dersiniz? Tek ihtiyacınız telefonunuz ve sıcak bir tebessüm.

Fotoğraf: @jastookes

Bu defa ayna selfiesi değil, ayna selfiesi etkisi önerimiz var! Eğer analog makinelerle ilgileniyorsanız çekimi onunla gerçekleştirebilirsiniz. Ancak fotoğrafı hemen paylaşmak, dijitale aktarmakla uğraşmak istemiyorsanız telefonunuzu karşınıza yerleştirip zamanlayıcıyı ayarlayın ve analog makinenizle kameranın karşısına geçin! 

Fotoğraf: @saweetie

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI