Ana SayfaİlişkilerArkadaşça Sarılma ve Romantik Sarılma Arasındaki Farkı Nasıl Anlarsınız?

Arkadaşça Sarılma ve Romantik Sarılma Arasındaki Farkı Nasıl Anlarsınız?

Sarılma en güzel sevgi alışverişi. Peki dostça bir kucaklaşmayla romantik kucaklaşma arasındaki farkı anlayabilir misiniz?

Sarılmalar her zaman sadece bir sarılmadan ibaret değildir. Daha derin bir anlamı olabilir. Bir öpücüğe yol açabilir ya da sadece dostane bir desteğin temsilcisi olabilir.

Eğer var olan evliliğinizin ya da ilişkinizin artık arkadaşlığa dönüştüğünden korkuyorsanız veya bir arkadaşınızın size karşı daha yoğun hisler beslediğini düşünüyorsanız sarılma şekli size ipucu verebilir.

İşte romantik sarılma ve arkadaşça sarılma arasındaki farklar:

Arkadaşça sarılmada temas hafiftir. Fazla sıkı bir sarılmadan söz edemeyiz. Ancak romantik sarılma sabah arkadaşınızla karşılaştığınızda ona verdiğiniz kısa bir kucaklaşmaya benzemez.  Romantik bir sarılma yoğun temas içerir. Karşınızdaki kişinin vücudunu ile vücudunuz arasında boşluk kalmadan sarılıyorsanız ortada kesinlikle bir çekim olduğundan bahsedebiliriz.

Dostane bir sarılmada istemsizce karşımızdakinin sırtına vururuz. Ancak romantik sarılmada vuruşlar yerini okşamaya bırakır. Ayrıca romantik sarılmada kişiler birbirlerinin omzuna yüzlerini yatırır.

Arkadaşça sarılma vücudun üst kısmıyla sınırlıdır. Omuzlar ve yüz yakınlaşır. Ancak romantik bir kucaklaşmada istemsizce karşınızdaki kişiye çekilir, alt bedeninizle de karşınızdaki kişiye temas etmek istersiniz. Bu gizli arzuların habercisidir.

Bunlar ne kadar fiziksel belirtiler olsa da bir kucaklaşmayı farklı kılan en belirgin şey sizde bıraktığı hislerdir. Konforlu ve güvenli hissediyorsanız bu muhtemelen dostane bir kucaklaşmadır. Oysa kucaklaşma sizi adeta tahrik ediyorsa ve daha fazlasını istiyorsanız hislerinizi kabullenmenizde fayda var 🙂

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI