Ana SayfaModaAlexa Chung'dan Trençkot Giyme Dersleri

Alexa Chung’dan Trençkot Giyme Dersleri

Trençkot mevsimi sonunda açıldı! Trençkot klasiğinin çıktığı İngiltere’nin It-Girl’lerinden Alexa Chung’dan ise kombinleme konusunda alabileceğiniz pek çok ilham var. İşte Alexa Chung’dan trençkot kombinleme dersleri…

Elbise yerine kullanın

Bu noktada uygun uzunluk ve dokuda bir trençkota yatırım yapmanın önemi öne çıkıyor tabii ki. Klasik bir görünüm için bej rengi sade trençkotlar; daha eğlenceli bir görünüm için ise desenli olanları tercih edebilirsiniz. Sadece trençkotunuzu giyin, botlarınızı geçirin ve işte hazırsınız!

Modüler kullanım

Daha çok rüzgarlık kategorisine giren bu trençkotları modüler yani kat kat kullanın. Tişörtler, gömlekler, belki ince sweatshirtler ve son bir katman olarak bu ince trençkotlar. İşte potansiyel festival stili hazır, üstelik her hava şartına da uygun!

Bu da ilginizi çekebilir>>> Sezondan En Stil Sahibi Kapitone Ceket Modelleri

Elbiseyle aynı boyda kullanın

Mini elbiselerle aynı boyda blazer ceket kullanmanın ne kadar çekici olduğunu biliyoruz. Bunu bir de trençkotla deneyin! Daha modern ve güçlü bir görünüm elde edeceksiniz!

Klasik İngiliz stili

Viktoryen gömlekler, bootie ya da Chelsea botlar ve iyi bir jean pantolon ile klasik İngiliz stilini referans alın.

Kat kat

Kim demiş trençkot sadece pantolon veya mini/midi boy eteklerle giyilir diye? Kendinizi salaş bir gününüzde hissediyorsanız (ya da stiliniz tamamen bu da olabilir) yapmanız gereken şey en eğlenceli maksi eteğinizi bulmak ve devamını trençkota bırakmak.

70'ler cazibesi

70'lerin geniş paçalı jean ya da tulumlarını uzun trençkotlarla tamamlayarak geçmişe selam çakın; hem de şık bir şekilde! İddianızı ayakkabı ve çantada da göstermekten çekinmeyin.

Tamamen deri

Ne kadar seksi bir görünüm olduğunun farkındasınız değil mi? Eğer siyah deri trençkotun gücünden yararlanacaksanız; Alexa Chung gibi alışılmadık renkte bir aksesuar seçimi yaparak balansı sağlayın. Matrix filminin setinden fırlamış gibi görünmenizi istemeyiz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI