Ana SayfaDüğünAkdeniz'de Masalsı Düğün: Titanic Mardan Palace

Akdeniz’de Masalsı Düğün: Titanic Mardan Palace

İster yıldızların altında büyüleyici yeşil bahçelerde, ister ılık Akdeniz esintisini hissedeceğiniz deniz kıyısında veya görkemli balo salonunda, masalsı ortamı bütünleyen tüm detaylar ile unutulmaz bir düğün heyecanı sizi bekliyor. Gösterişli masalar, kristal avizeler, altın varaklar, gümüş şamdanlar, dünyanın önde gelen markalarına ait kuver ve aksesuarlar saray havasını tamamlayan masalın en önemli parçaları.

Düğününü Titanic Mardan Palace‘ta gerçekleştirenler için özel olarak hazırlanan royal temalı balayı suit veya villada, mumlarla aydınlatılmış romantik bir atmosferde jakuzi, hamam, özel ikramlar ve odaya şampanyalı kahvaltı servisi çok özel konuklarını bekliyor. Beyaz kumlu büyüleyici bir plajda turkuaz sularla çevrili Mykonos Beach Club sabahlara kadar süren eğlence hayatı, her zevke hitap eden özgür yapısı ile ayrı bir cennet parçası. Gündüz sahilde güneş ve deniz keyfinin ardından enfes kokteyller eşliğinde gün boyu sürecek eğlence, farklı partilerle gece geç saatlere kadar devam edecek.

Dünyaca ünlü KLAFS My Sauna&SPA tarafından özel olarak tasarlanan BeFine SPA&Thalasso, düğün öncesi ve sonrası için egzotik spa uygulamaları, su terapileri, couple aromaterapi masajları, sağlıklı menüler ve kişiye özel programlarla muhteşem bir güzellik ve arınma konsepti sunuyor.

Akdeniz’e nazır manzarası ile iskelede dizayn edilen güzellik ve arınma noktası “BeFine Heaven”, büyülü bir spa yolculuğuna davet ediyor. Geleneksel hamam ritüelleri ile düğün misafirleri için hazırlanan rahatlatıcı bitki çayları ve şerbetler SPA keyfini tamamlıyor.

Göz alıcı dekorasyonu, mükemmel konumu, büyüleyici manzaraları, palmiye ağaçları ve geniş yeşil bahçeleri ile görkemli bir sarayın gerçek lüks ve ihtişamını yansıtan Titanic Mardan Palace, düğününüz için eşsiz alanlar sunuyor. Planlama sürecinden itibaren düğünün her aşamasında uzman bir ekip tüm isteklerinizle ilgileniyor.

Ödüllü şeflerin hazırladığı dünya mutfaklarının alternatif lezzetlerinden dilediğinizi seçerek benzersiz düğün yemeği menünüzü görsel bir şölene dönüştürebiliriz. Görkemli sofralar ve romantik ışıklandırmalar özel gününüze farklı bir hava katan önemli ayrıntılar. Seçkin bir mutfak ve servis anlayışı ile Türk mutfağının en güzel örneklerini, Anadolu’nun özel tatlarını ve dünya lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz.  Ayrıca, Bordeaux'daki tarihi şato mahzenlerinden ilham alan ve dünyanın en seçkin şarap türlerini bulunduran özel mahzendeki 8 bin 500 adet şarap, şarap severleri bekliyor.

 
 

Son zamanların önde gelen düğün destinasyon oteli Titanic Mardan Palace, akıllardan çıkmayan, günlerce konuşulan muhteşem düğünlere ev sahipliği yapmanın gurunu yaşıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI