Ana SayfaAstrolojiAğustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos Ayı Burç Yorumları

7 Ağustos’dan itibaren mali konularda durgunlaşma dönemine giriyorsunuz. Yıl sonuna kadar bu böyle. Merkür gerilemesi aşk alanınızda pürüzler yaratabilir. 20 Ağustos’a kadar ayrılığı aklınızdan geçirmeyin. 11 Ağustos civarında yeni bir aşk kapıyı çalabilir veya eski aşkınıza tekrar dönme ihtimali doğabilir. 27 Ağustosdan itibaren daha enerjik ve cesur davranabileceksiniz.

7 Ağustosdan itbaren ilerlemeye başladığınız konularda durağanlaşma başlayacak. Değişim için acele etmeden araştırmacı olun. Merkür gerilemesi ev ve aile içinde sorun yaratırken alınganlık tuzağına düşmemelisiniz. 11 Ağustos tutulması yeni bir mülk almanıza yardım edebilir ancak sözleşmeler açısından uygun olmadığı için eski arzularınızı ve kararlarınızı uygulamaya koymalısınız.

İç dünyanızdaki değişim ve kişisel gelişiminiz bir süre daha araştırmaya ve içe dönmeye yerini bırakabilir. Yöneticiniz Merkür 20 Ağustosa dek gerileyecek, elektronik araçlarınızı ve seyahatlerinizi olumsuz etkileyecek. Kontrolcü davranmalısınız. 11 Ağustos civarında yeni bir çevrede var olma kararı alabilirsiniz. 27 Ağustosdan itibaren seyahatler ve ticaret konusunda cesurca davranacaksınız.

Arkadaşlarınızla ilişkinize ve sosyalleşmeye biraz mola vermeye ayın ilk haftasında karar vereceksiniz. Yeni idealler peşinde koşarken Merkür de gerilediği için 20 Ağustosa dek mali konularda riskli ve önemli kararlar almamakta fayda var. 11 Ağustos Güneş tutulması bütün bir ayı etkiliyor. Eski işinize tekrar dönebilir ve eskiden olduğu gibi iyi kazanmaya başlayabilirsiniz.

Ay boyunca Merkür gerilemesi burcunuzu yanlış anlama ve yanlış yapma konusunda sınayacak. 20’sinden itibaren sorunlar azalarak bitecek. Yine ayın ilk haftasından itibaren kariyer konusunda sizi rahatlatan değişikliklere mola verilecek. Olayların kontrolü elinizden çıkıyor. Yine de 11 Ağustos Güneş tutulması kendinizi yenilemenizi sağlayabilir. 27’sinden itibarense evlilikte çözümleyici olacaksınız.

Taşınma, yurt dışı ticaret, eğitim gibi konularda konfor yaratan çözümler yerini araştırmaya bırakırken, yöneticiniz Merkür gerilediği için ruhsal gelişiminizle ilgili yanlış bir yola gireceksiniz. Doğruyu bulmak ve kendinizi yenilemek için 11 Ağustos civarında Güneş tutulmasından yararlanabilirsiniz. 27’sinden itibaren iş alanında daha kararlı ve atak davranacaksınız.

Ekstra gelir kazanma konusunda epey yol kat etmiştiniz ayın ilk haftasından itibaren hazmetme ve yenilik araştırma süreciniz başlayacak zira Uranüs gerileyecek. 11 Ağustos Güneş tutulması yeniden eski dostlarla buluşmanızı ve dostluğu yeniden kurmanızı sağlayabilir. Merkür gerilemesi ise kimi dostlarla birbirinizi yanlış anlayıp yolları ayırmanızı! 27 Ağustosdan itibaren aşk alanında daha talepkar olacaksınız.

7 Ağustosdan itibaren ev ve yuva alanınızda yeniliklere mola verecek daha çok araştırmacı davranacaksınız çünkü Uranüs gerileyecek. 11 Ağustos Güneş tutulması kariyerinizle ilgili bir yenilik yaratacak ve bu yenilik eski iş arkadaşları veya eski iş tanımını kapsayacak. Merkür retrosu 20’sinden itibaren sona erecek. 27’sinden itibaren aile içinde daha aktif davranacaksınız.

İş alanınızda modernizasyon çabalarınıza 7 Ağustosda istemsizce ara vereceksiniz. Biraz geride durup araştırma yapmak en iyisi. 11 Ağustos Güneş tutulması yeni bir eğitim veya seyahatin kapısını aralayacak. Ancak Merkürde aynı alanda gerilediği için 20’sinden sonra harekete geçmek en doğrusu. 27’sinden itibarense yakın çevrenizde daha atak çıkışlar yapacaksınız.

Yaratıcılığınızı paraya dönüştürme konusundaki yeteneğiniz 7’sinden sonra gerileyecek ve durup bilgi deponuzu yeniden dolduracaksınız. 11 Ağustos Güneş tutulması ekstra gelirlerinize bir yenisini ekleyebilir ama son kararı 20’sinden itibaren vermekte yarar var. Tutulma tüm ay boyunca etkili. Mali konularda çabalarınız 27’sinden itibaren artacak.

7sinden itibaren yöneticiniz Uranüs gerileyecek ve evle ilgili yenilikler durağan bir evreye girecek. 11 Ağustos Güneş tutulması evlilik veya ortaklık kurmak için yeni fırsatlar oluşturabilir ancak 20’sine dek Merkür Retro olacağı için acele karar almayın. Mars burcunuzda 27’sine kadar geri ve enerjiniz ay sonundan itibaren artacak. Hareket geçecek ve atak, kararlı cesur davranacaksınız.

Yakın çevrenizdeki değişiklik 7 Ağustosdan itibaren sona eriyor. İç dünyanızı geliştirmek yerine iş alanınızla ilgileneceksiniz. Güneş tutulması 11 Ağustos civarında yeni bir iş teklifi sağlayabilir kabul etmek için 20 Ağustosu beklemenizde fayda var zira Merkür aynı alanda Retro. 27’sinden itibaren mali konularda ruhsal düzeyde aktif olmanız gerektiğini fark edeceksiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI