Ana SayfaDizi ve Film Önerileri35 Netflix Komedi Filmi Önerisi

35 Netflix Komedi Filmi Önerisi

#RealityHigh (2017)

Komedi filmlerde lise etkisi izlemeyi sevenler ekran başına! #RealityHigh'ın konusu şöyle: Liseli inek bir öğrenci olan Dani, uzun süredir aşık olduğu çocuğun dikkatini çekmeyi başarır. Ancak çocuğun sosyal medya fenomeni eski sevgilisinin hedefinde de artık Dani vardır. 

IMDb puanı: 5,3

Aile Arasında (2017)

Eşiyle sorunlar yaşayan Fikret'in Solmaz ile tanışması ve akabinde Solmaz'ın evlenmek üzere olan kızının babası rolüne bürünmesi sizi kahkahalara boğacak!

IMDb puanı: 7,8

Always Be My Maybe (2019)

15 yıl sonra tekrar bir araya gelen ünlü bir şefin ve yerel bir müzisyenin aralarındaki çekime rağmen birbirlerinin yabancısı oldukları dünyalarına alışmakta güçlük çektiği eğlenceli bir hikaye.

IMDb puanı: 6,9

Bad Moms (2016)

Hangover serisinin yazarları Jon Lucas ve Scott Moore'un yazıp yönettiği filmde annelik konusunda başarılı olamayan üç annenin hayatlarına tanık olacaksınız.

IMDb puanı: 6,2

Despite Everything (2019)

Film, annelerini kaybeden 4 kardeşin şaşırtan bir aile gerçeğini öğrenmelerinin ardından soyağaçları hakkında araştırmalar yaptıkları bir maceraya atılmalarını konu ediniyor.

IMDb puanı: 5,3

Dude (2018)

Yeni bir lise hikayesi! Lisede okuyan 4 arkadaş, okulun bitmesine kısa bir süre kala hayatla yüzleşir.

IMDb puanı: 5,1

Father of the Year (2018)

Çiçeği burnunda iki üniversite mezununun sarhoşken yaptığı kimin babasının kimin babasını döveceği tartışması, babalarının bunu ciddiye almasıyla kargaşaya dönüşür.

IMDb puanı: 5,2

Happy Anniversary (2018)

Aşk komedilerinden hoşlanıyorsanız bu film size göre. Tuhaf bir çift, üçüncü çıkma yıl dönümlerini ilişkilerini gözden geçirerek kutlar. İlginç ve keyifli diyaloglara hazır olun.

IMDb puanı: 5,7

How to Get Over a Breakup (2018)

Kalbi kırık bir reklam yazarının blog açmaya karar vermesiyle popüler dünyaya adım atışına tanık olacaksınız.

IMDb puanı: 6,2

I Am Not an Easy Man (2018)

Hayatı kadınlarda kalp kırıklıkları yaratmakla geçen Damien bir sabah kadınların egemen olduğu bir dünyaya uyanır. İşler elbette hiç de talıştığı gibi olmayacaktır.

IMDb puanı: 6,4

Ibiza (2018)

Önemli bir iş toplantısı için İspanya'ya gönderilen Harper'ın parti delisi arkadaşları onun peşine takılır ve ünlü bir DJ ile kaçamak yaşaması için onu ikna eder.

IMDb puanı: 5,2

Isn't It Romantic (2019)

Romantik komedilerden nefret eden ve sıradan bir hayat süren bir mimar, başını çarpmasının ardından kendisini klişelerle dolu, göz alıcı bir romantik komedinin içerisinde bulur.

IMDb puanı: 5,9

Like Father (2018)

Düğün günü terk edilmesinin ardından işkolik bir reklam şirketi yöneticisi, balayını geçireceği Karayipler gemi turuna uzun süredir görüşmediği babasıyla katılır.

IMDb puanı: 6,1

Little Evil (2017)

Korku-komedi türündeki filmde, üvey oğluyla bağ kurmaya çalışan yeni evli bir adamın çocuğun iblis olmasından şüphelenmesini konu alıyor.

IMDb puanı: 5,7

Love, Rosie (2014)

 5 yaşından beri birbirlerinin en iyi dostu olan iki gencin zamanla aşka evrilen hikayesine romantik ve komik öğelerle bağlanacaksınız.

IMDb puanı: 7,2

Murder Mystery (2019)

Başrollerinde Jennifer Aniston ve Adam Sandler'ın rol aldığı filmin konusu şöyle: Uzun zamandır bekledikleri Avrupa gezisine çıkan New Yorklu polis ve kuaför karısı, bir milyarderin yatında işlenen şaşırtıcı bir cinayeti çözmek için çabalar.

IMDb puanı: 6,0

Naked (2017)

Evlenmek üzere olan bir adamın çırılçıplak bir biçimde zaman döngüsünde kısılı kaldığı hikayeye kahkahalarla eşlik edeceksiniz.

IMDb puanı: 5,4

Nothing to Hide (2018)

Bir akşam yemeği partisine biraz renk katmak isteyen eski dostlar, telefonlarına gelen tüm özel mesajları paylaşmayı kabul eder. Oyun ilginç anları beraberinde getirecektir.

IMDb puanı: 6,9

Oh, Ramona! (2019)

16 yaşındaki tuhaf genç Andrei, alımlı ancak soğuk okul arkadaşı Ramona'ya delicesine âşıktır. Ta ki tatildeyken göz alıcı otel çalışanı Anemona'yla tanışana kadar.

IMDb puanı: 5,0

Sausage Party (2016)

Listeye bir animasyon eklememek olmaz! Yetişkin animasyonu olan filmde, süpermarketin ötesindeki hayatı keşfeden cana yakın bir sosisin yemek dostlarını kurtarma çabaları ele alınıyor.

IMDb puanı: 6,2

Set It Up (2018)

İki asistanın patronlarının aralarını yapma çabalarını konu alan film eğlenceli sahnelere sahip.

IMDb puanı: 6,5

Shaft (2019)

Sert mizaçlı özel dedektif John Shaft, kendisinden yardım isteyen, tanımadığı oğlunun kendisine hiç benzemediğini fark eder. 

IMDb puanı: 6,4

Sierra Burgess Is a Loser (2018)

Yanlış numaraya gönderilen bir mesaj sayesinde, zeki ancak silik bir genç kız ile çok güzel bir amigo kızla konuştuğunu sanan tatlı bir sporcu arasında alevlenen sanal aşka tanık olacaksınız.

IMDb puanı: 5,9

Someone Great (2019)

Müzik muhabiri Jenny, yıllar süren ilişkisinin bitmesinin ardından en yakın arkadaşlarıyla son bir eğlenceye hazırlanır. Arkadaşlık ve aşka dair eğlenceki bir komedi…

IMDb puanı: 6,2

Swiped (2018)

 Üniversiteli iki oda arkadaşı, çığır açan bir flört uygulaması geliştirirler. Sonrası ise bol eğlence!

IMDb puanı: 3,4

The Babysitter (2017)

Uyku saatini geçiren Cole, seksi bakıcısının satanist bir kültün üyelerinden olduğunu keşfeder. Üyeler ise Cole'u susturmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

IMDb puanı: 6,3

The Christmas Chronicles (2018)

Noel filmi sevenler ekran başına! Zaman fark etmeksizin Noel filmlerinin içimizi ısıttığı aşikar. The Christmas Chronicles'ın konusu şöyle: Yanlışlıkla Noel Baba'nın kızağının kaza yapmasına neden olan iki kardeş, açık sözlü ve zeki bir Noel Baba ile birlikte Noel'i kurtarmak için tüm gece çalışır.

IMDb puanı: 7,1

The Kissing Booth (2018)

Genç bir kız ilk öpücüğünü lisedeki en çekici çocukla yaşar. Bu durum gizli bir aşka yol açarken arkadaşlık ilişkilerini de tehlikeye sokacaktır.

IMDb puanı: 6,1

The Last Laugh (2019)

Huzurevinde yaşayan emekli menajer Al, geçmişte temsil ettiği Buddy ile yeniden ilişki kurar ve onu komedi dünyasına dönmeye ikna eder.

IMDb puanı: 5,6

The Last Summer (2019)

Şikagolu bir grup liseli, üniversiteye gitmeden önceki son yazlarında hayalleri, ilişkileri ve kimlikleriyle uğraşarak bir dönüşümden geçer. 

IMDb puanı: 5,6

The Perfect Date (2019)

Romantik komedi tadındaki filmde, üniversite için para kazanmak isteyen bir liseli, sahte sevgili olarak hizmet sunduğu bir uygulamayı piyasaya sürüyor. Ancak bu durum onu daha önce hiç tatmadığı hislere sürükleyecek.

IMDb puanı: 5,9

The Week Of (2018)

Çocuklarının yaklaşan düğünü konusunda zıt fikirlere sahip olan iki baba, büyük günden önceki kaotik hafta boyunca sinirlerine hakim olabilmek için büyük çaba sarf eder.

IMDb puanı: 5,1

To All the Boys I've Loved Before (2018)

Liseli Lara'nın gizli aşk mektupları gizemli bir şekilde sahiplerine postalanır. Lara'nın okul hayatı bir süre çalkantılı geçecektir.

IMDb puanı: 7,2

When We First Met (2018)

Sihirli bir fotoğraf kabini sayesinde zamanda geriye giden Noah aşık olduğu Avery ile tanıştığı günü tekrar tekrar yaşar ve her senaryoda onu kendisine aşık etmeye çalışır.

IMDb puanı: 6,4

Wine Country (2019)

Eski dostlar Napa Valley'de bol şaraplı bir doğum günü partisi için buluşunca kusursuzca planlanan hafta sonu tatili, her an daha da içinden çıkılmaz bir hâl alır.

IMDb puanı: 5,5

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI