Ana SayfaAstroloji25 Şubat Haftası Burç Yorumları

25 Şubat Haftası Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koç

Haftaya ay Akrep burcundayken başlıyoruz; sezgilerimiz yüksek ve sorumluluklarımız için harekete geçilmesi şart. Ailemiz için yapmanız gerekenleri sorgulayabiliriz. Rüyalarınızın kafa karıştırıcı etkisi de huzursuzluğunuzu arttırabilir. Ay yay burcuna geçtiği hafta ortasında yeni hedefler belirlemek açısından çok olumlu, hafta başının rehaveti biraz olsun açılıyor olacak. Kendinizde düzeltmek istediğiniz her ne ise bunun için harekete geçebilir hissedeceksiniz. Perşembe günü, çocuklarınızla ile ilgili sorumlulukları gözden geçirebilir ya da içinizde yatan suçluluk duygusu ya da korkularınıza ilişkin dertleşmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.  Hafta sonuna daha rahat enerjiler hakim; Venüs sizin gruplar evinize geçiyor: sosyalleşmek, hayatın tadını çıkarmak biraz olsun bu haftanın ağır enerjisini üzerinizden atmak için olumlu etkiler alıyorsunuz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Karşıt burcunuzda Ay etkisi ile haftaya başlarken, seyahatler, kariyeriniz ile ilgili seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Artık çözülmeyi bekleyen ailevi krizlerin ilginizi beklediği ciddi bir haftadan geçiyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün kariyer evinize geçeceği hafta sonuna kadar, artan sezgilerinizle rüyalarınız size yol gösterebilir, ailevi konular ile ilgili bir haber belki miras ya da yatırımlarınız hakkında uzlaşı sağlamanız ve süreci doğru yönetmeniz akılcı olur. Gerçekçi olmayan beklentilerden uzak durmalısınız. Hafta ortası ay; yeteneklerinizi en doğru şekilde ortaya çıkartabilmeniz için, size yardım ediyor olacak. Cumartesi akşamı, neye ihtiyacınız olduğunu tanımlayabileceğiniz olumlu enerjiler altındasınız, biraz mesafeye ihtiyaç duyarken; çok göz önünde olmak yorucu gelebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Çalıştığınız ortamda enteresan duyumlar alabileceğiniz, kaderin sizin için yeni planları olduğunu hissedebileceğiniz bir pazartesiden günaydın. Karşı burcunuza geçecek olan Ay hafta ortasında sizin için, keyifli ilişkiler kurmanızı mümkün kılıyor olacak. Yalnız olmadığınızı hissedecek, sizi anlayan kişilerle keyifli zamanlar geçiriyor olacaksınızdır. Durumunuzdaki belirsizlik, ruh halinizin değişkenliği, neşenize engel olmayacak. Perşembe günü rüyalarınıza dikkat edin, size anlatmaya çalıştığı önemli bir mesaj yatabilir içinde. Kova burcuna geçecek Venüs ile kardeşleriniz, hedefleriniz, gelecek umutlarınız ile ilgili heyecanlı, çocuklarınız için beklentisi yüksek bir ay şimdiden başlıyor. Yeni umutlar ve hedefler belirleniyor olacak. Belki uzun zamandır sizden net bir duruş bekleyen ilişkilere artık net ve kopartıcı bir hamleyle noktayı koyuyor olacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Ciddi fakat keyifli bir Pazartesi, sorumluluklarınız için, ne yapmanız gerektiğini biliyor olacağınız, hislerinize de kulak vereceğiniz bir giriş yapıyorsunuz Şubatın son haftasına. Salı günü ile sağlığa dikkat etmek gerekecek. Zira hafta ortasında temponuz artabilir, başta rahatsız etmeyen belirsizliklerin can sıkıcı etkisi sizi yıpratabilir. Hafta ortasında olayları değerlendirirken; kendinizden ödün vermemeye, doğru olanı yapma kaygısıyla aslında fazla ılımlı olabileceğinizi hesaba katmalısınız. Venüs bu hafta sizin birikimler evinize giriş yapıyor; ortak kazançlarınız, birikimleriniz, yatırımlar ile ilgili konularda destek alabileceğiniz kişiler hayatınızda daha çok zaman almaya başlayabilir. Sosyal çevre içinde tartışmalar ve menfaatçi tutumlara da dikkat etmeniz gerekiyor. Kendi güvenliğiniz ve adınızı güvenceye almak isterken, dostlukları da korumak gerekecektir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Hafta başında aile ile ilgili konular gündeminizde yer alırken, sorumluluklarınız ve görev dağılımları hakkında düşünebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günü, önemli toplantılarınız sunumlar ya da duyurularınız varsa sizin kendinizi özgürce ifade edebilmeniz açısından oldukça destekleyici bir görünüm var. Ancak finansal kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Elinizde olmayan durumlarla ilgili varsayımlardan da kaçınmalısınız. Venüs bu hafta evlilik, ciddi ilişkiler, ortaklıklar alanınıza giriş yapıyor. Çalıştığınız ortamda ya da hafta başında kafanızı yoran meselelere ilişkin olumlu gelişmeler yaşanabilir kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda karşınıza çıkan önemli figürler; kariyerinizi destekliyor olacaktır. Entelektüel olarak zenginleşmek özellikle önem taşıyor bu süreçte. Ciddi ilişkisi olanlar ise; partnerleri ile önemli radikal gelecek planları yapabilirler.

Başak ve Yükselen Başak

İletişim trafiği, ilişkiler yönetimi, biraz yüzeysel ve yakınlarınızla kısa etkileşimler ile haftaya hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Hafta ortasında; ailevi konular, ebeveynleriniz ile olan ilişkiler gündeminizi meşgul edebilir: ikili ilişkiler, ortaklı projeler, evliliğiniz ile ilgili, ruhsal anlamda yorgun hissedebilirsiniz. Mutlu olup olmadığınız konusunda karar vermek için doğru olmayan bir dönemdesiniz. Venüs bu hafta sizin sağlık evinize giriş yapıyor. Aynı zamanda evinizle ilgili düzenlemeler yapmanızı, çalışacağınız yer ile ilgili kararlar vermeniz anlamında destekleneceksiniz. İçsel korkularınız bu dönemde size kendini daha çok duyurabilir ve kendiniz için her anlamda maddi manevi neye ihtiyaç duyduğunuzu bulmaya çalışabilirsiniz. Hafta sonunda ay ciddi ilişkiler evinize geçtiğinde, tüm haftanın analizini yapmak için yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Kariyeriniz ya da ebeveynleriniz için ya da sizin kendinize daha çok inanmanız için gerçekten ihtiyaç duyduğunuz şeyin ne olduğunu saptamaya çalışıyor olabilirsiniz. Kişisel değerinizi arttırmak için odaklı çalıştığınız ve samimi olarak çabaladığınız bir hafta başlıyor. Venüs; çocuklar aşk ve ilişkiler evinize giriş yaptığında; içinizdeki çocuğun sesini duymak için de daha çok vaktiniz olacak. Strateji geliştirirken, tutkularınızı hırs yapmadan fark edebilmenizin esas mesele olduğunu görüyoruz. Yakınlarınızla iletişim kurmak, uzak yollardan gelecek haberler kafanızı karıştırabilir. Kendinizi bir şeye gecikiyormuş gibi hissedebilir, ya da yeteri kadar iyi olmadığınızı düşünerek, gerçekçi olmayan karamsar bir tablo canlandırabilirsiniz. Hafta sonunda ama bu kara bulutları dağıtmak size oldukça iyi gelecektir. Eşinizin sizi anladığını görmek, onunla dertleşebilmek sizi kendinize getiriyor olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep

Her şeyi fazla kişisel ve yoğun algılamaya devam edeceğiniz, hafta sonunun etkisini üzerinizden atmanın kolay olmadığı bir pazartesidesiniz. Hedeflerinize doğru adım atmak, gruplar içinde parlamak, yeni hedefler için yapılması gereken ne ise sorumluluğu üstlenmek anlamında hafta sizi destekliyor. Venüs yuva aile evinize giriş yaptığında; eşinizden beklentilerinizi, ortaklıktan ne anladığınız ya da neyi umduğunuzu, kaygılarınızı ifade etmeniz; mutluluğunuz için kaçınılmaz duruyor. Hafta ortasında yoğun bir çalışma temposu, duygusallaşmaya hak tanımazken, ciddi işler yaparak; satış pazarlama ve önemli kararların verilmesinde sizin mükemmel bir iş bitirici olmanızı sağlayacaktır. Hafta sonunda ise, yuvada olmak, dinlenmek, yavaşlamak iyi geliyor olacak. Kendinizi şımartmaya, biraz dinlenmeye, ruhunuzu beslemeye ihtiyaç duyacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay

Yoğun bir çalışma temposunun kafa karışıklıklarına yol açtığı ancak tam olarak nereye koştuğunuzu da tanımlayamadığınız bir hafta başındasınız. Ay burcunuza geçtiğinde, kariyer planlarınız sorumluluklarınız ve ailenizin sizden ne beklediği ile ilgili yaşadığınız kafa karışıklığı yorucu olabilir. Bu da her şey üstünüze geliyormuş gibi bir duyguya kapılmanıza yol açabilir. Diğer taraftan hafta ortasında, finansal anlamda; istemeseniz bile ciddi kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili alınması gereken sorumluluklar konuşulmayı bekliyor olacak. Venüs iletişim evinize geçtiğinde, ilişkilerde yüzeysellik, pazarlanması önemli olan şeylere odaklanmak durumunda kalmak; çalışma ortamınızla ilgili ya da rutinlerinizi kolaylaştırmak için gerçek düşüncelerinizi arka plana atabilirsiniz. Hafta sonunda; size gerçekten neyin iyi geleceğine dair kafanızı yoracak gibi duruyorsunuz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sosyal çevre ile ilişkiler için; göz önünde olunması gereken, hızlı temponun sizi rahat bırakmadığı bir pazartesi ile hafta başlıyor. Bir girişim için heyecanlı olabilir, çok fazla işi aynı anda yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortasında, sezgilerinize kulak verirken; yaptığınız işten aldığınız keyfi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi çok kapalı kalmış hissetmeniz de olasıdır. Venüs bu hafta para evinize giriş yapıyor olacak bu da sizin, para kazanmak için önemli fırsatları avantaja çevirmeniz için oldukça destekleyicidir. Ay hafta sonuna doğru burcunuza geçiyor olacak. İkili ilişkiler ve kariyer fırsatları yönünde olumlu adımlar atmanızı sağlayan bu etki göz önünde olmanızı da sağlayacağa benziyor. Hafta sonunda dinlenmek için fırsat bulabilir ve kendinizi şımartabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Göz önünde olacağınız bir hafta başındasınız ve bu hafta; aşkın ve paranın gezegeni Venüs; burcunuza geçiyor. Kariyeriniz ile ilgili fırsatlar açısından harekete geçmek, paranızın kıymetini bilmek anlamında neler yapılması gerektiğini bir sisteme oturtacağınız bu süreçte; önemli kontaklardan gelecek teklifler, proje haline gelebilir. Bu hafta eski bir aşk ilişkisinin hafta ortasında kendisini yeniden hatırlatması da söz konusu olabilir. Yakın çevre, kardeşler ile ilgili bir yarayı sarmanız söz konusuyken; sıcak ilişkiler geliştirmek, sosyalleşmek açısından tatlı bir hafta ortası geliyor. Hafta sonuna doğru kendinizi biraz yalnız hissetmeniz söz konusu ancak. Bir şeyleri değiştirmek için hissedilen sabırsızlık, hayatın eliniz kolunuz bağlanmış gibi hissettirmesi, karamsarlığınızı tetikleyebilir. Ancak hafta sonu, parlayan auranızla özgüveniniz kendine geliyor olacak.

Balık ve Yükselen Balık

Uzaklar, projeler, hedefler, yeni görevler ufukta ve sizin bir yol belirlemeniz gereken önemli bir dönemeçten geçtiğiniz bilinci ile haftaya giriş yapıyorsunuz. Venüs bu hafta hizmet aksınıza giriş yaparken; hayallerinizi zenginleştirecek, ilhamınızı, pratik bir şekilde somutlaştırmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Hafta ortasında ay sizin konuşulacak işler yapmanıza yardım ediyor olacak; ailevi konular ön plana çıkabilir, eşinizle ortaklaşa vereceğiniz bir karar çocuklarınız açısından olumlu bir gelişmeyi hızlandırabilir. Hafta sonuna doğru, sosyal çevre ve etkileşim öne çıkıyor; çalıştığınız yapı içinde değişimler, keyifli paylaşımlar, atmosferin soğukluğunu dağıtıyor olacaktır. Hafta sonu ekstra çalışma saatleri, zihinsel yorgunluklarınızı ve karamsarlığınızı arttırabilir, trafikte dalgın olmamaya özen göstermek ön plana çıkıyor.

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: @emrtgc_astroloji

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI