Ana SayfaAstroloji25 Mart Haftası Burç Yorumları

25 Mart Haftası Burç Yorumları

Martın son haftasındayız. Pazartesiye ay Yay burcundayken uyanıyoruz. Venüs Balık burcuna geçiyor ve Uranüs ile arasında oluşacak tatlı açının etkisi hafta geneline yayılıyor olacak. Perşembe ay Oğlak burcunda içinde taşıdığı değişim enerjisi irademizi sağlamlaştırarak kırılmaz yapıları yeniden şekillendirmemizde yardım ediyor bize; aynı gün Merkür de geri hareketini tamamlıyor. Artık haftanın geri kalanı, duygusal olarak motive edici ve olumlu enerjilerle baharı karşılar nitelikte… Hafta sonu ay Kova burcuna geçiyor ve mars da gene burç değiştirip İkizlere ilerliyor… Nisan çok daha olumlu enerjilerle akıyor olacak!

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta artık yeni hedefler ve hayaller doğrultusunda ilerlemek için gelen fırsatları değerlendirmek anlamında olumlu etkiler altındasınız; girişimlerden kazanç elde etmek açısından atılacak adımlar başlangıçta riskli de gelse; hedefi sağlam tanımlanmış her proje için gidişata yön vermek anlamında keyifli bir hafta. İçsel kaygılar ve endişeler de bu hafta sonlanıyor olacak… Bu merkür retrosu sizi yavaşlattı sağlık anlamında yordu ve ailenizle ilgili unutulmuş duyguları yüzeye taşıdı belki. Ancak hafta sonu sosyalleşmek için ay kova enerjisi size iyi geliyor olacak. Yöneticiniz Mars hafta sonu iletişim ve seyahat aksınıza geçiyor; hızınız giderek artıyor olacak. Bu sefer daha keyifli konular için.

Boğa ve Yükselen Boğa

Ruhunuzdaki heyecan bu hafta itibariyle Venüs’ün de Balık burcuna geçmesi ile daha da neşeleniyor; bu haftayı da atlatınca o kişiye gidip açılabilir; korkusuzca ilişkiye başlayabilirsiniz. Öte yandan, kariyerinizle ilgili planlarınızı da organize edebilir; gelecek ile ilgili önemli tohumları bu hafta ekebilirsiniz. Yasal süreçlerde olumlu gelişmeler ya da çalıştığınız ortamda pozisyonunuzla ilgili pozitif gelişmeler yaşanabilir, yeni bir seyahat ya da eğitim için de gene bu hafta kolları sıvayabilirsiniz. Hafta sonu itibariyle yeteneklerinizden para kazanmak için muazzam bir enerji hissederken; giderlerinizin de o oranda artacak olması muhtemel. Şimdiden gelir gider dengesine dikkat edin derim.

İkizler ve Yükselen İkizler

Ortaklarınız evliliğinizle ilgili konular; kariyerinizde beliren fırsatlar hissediliyor ve siz; sustuklarınız yuttuklarınız bu hafta itibariyle çok daha rahat bir ifade buluyor olacak. Korkularınızı iyileştirmek için hissedeceğiniz atılım cesareti; etrafınızdakilere de sınırlarını hatırlatıyor olacak. Kafanızı daha rahat toplayabilecek ve aileye kurban edilmekten daha büyük planlar için ayağa kalkıyor olacaksınız. Merhameti de elden bırakmayacağınız hafta geneli. Fark; maddi manevi dengeleri yeniden kurabilmeniz için; kararlı olmanız. Sizin ya da yakınlarınızın sağlığı ile ilgili de beklediğiniz bir sonuç gene hafta alınabilir ve yapılması gereken planlanıyor olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Seyahat planlarınızı tamamlamak, angarya isleri halletmek, tahlillerle ilgilenmek  açısından olumlu bir haftadasınız. Sizi mutsuz eden ilişkilerinizle ilgili önemli konuşmalar  ve gerekli revizyonlara ait talepler haftanın genel teması olacaktır. Çalıştığınız ortamda da koşulların yeniden düzenlenmesi gerekebilir. Statü endişesi on plana çıkıyor ve pozisyonunuz yeniden değerlendiriliyor olacak. Bu hafta yeni bir ortama kabul edilmek açısından da merkür retroya inat olumlu bir etki atındasınız. Hafta sonu ile tempo yavaşlıyor. Meselelerin soğukkanlılık ile halledileceği dilime geçiyorsunuz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Haftaya yaratıcı projeleriniz umutlarınızı gözden geçirerek başlıyor ve finansal birikimlerinizin bu durum üzerindeki etkilerini tartarak gerçekçi bir hafta ortasına ilerliyorsunuz. Bir ayı aşkın zamandır, ortaklarınızı değerlendirme imkanı buldunuz. Şimdiyse, krizleri çözmek için gerekli atılımı yapma zamanı başlıyor. Hafta ortası ile düzeni değiştirmek için kolları sıvıyor olacaksınız. Bir ürünü pazarlamak, bir borca ilişkin artık noktayı koymak için deneyimlerinize ve kim olduğunuza artık daha çok inanıyor olacaksınız. Hafta sonu ile sosyal çevre trafiğiniz artıyor olacak. Enerjinizi doğru kullanın derim.

Başak ve Yükselen Başak

Yorucu, sürekli yanlış anlaşılma ve gerginliklerin arasında geçen bu bir ay sonunda partnerinizden beklentinizi, hayatınızda yapmak istediğiniz değişimlerin ne olduğunu, duygusal olarak ve hatta finansal anlamda neye ihtiyacınız olduğunu dile getiriyor olacaksınız. Sözleriniz o kadar kalbinizden geliyor ki, kayıtsız kalınması zor duruyor.  Eğitim, pazarlama, iletişim ile ilgili konularda çok daha odaklı ve yüksek tempolu bir çalışma dönemi başlıyor hafta sonu itibariyle. Yakınlarınızdan da desteklendiğinizi bilmek, birikimlerinizin artmasını sağlıyor ve krizlerin çözümünü hızlandırıyor olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta yöneticiniz Venüs burç değiştirerek balık burcuna geçiyor ve sizin odağınızı bütünüyle sağlığınız ve yaşadığınız ortamdaki konfora çeviriyor.  Çalıştığınız ya da yaşadığınız ortamla ilgili değişimler doğrultusunda bir takım ekonomik kararların verilmesi gerekebilir. Ortaklar evlilik evinin yöneticisi Mars da burç değiştiriyor ve yurt dışı yatırımlarınız seyahatlerinizle ilgili çok daha hızlı bir tempo başlıyor olacaktır. Planlarınızda meydana gelen tersliklerle alakalı aile içinde ciddi konuşmalar yapmak gerekebilir. Umutlarınızı yeteneklerinizi; beklenmedik durumlara göre uyumlamanız önem kazanıyor.

Akrep ve Yükselen Akrep

Çalıştığınız ortamdaki kaos artık görece son buluyor olacak. Sizi aşağı çeken alışkanlıklarınızdan da bu hafta gene sadeleşmek adına olumlu enerjiler altındasınız. Yakın çevre ilişkileri, eğitim, pazarlama, iletişim ile ilgili önemli adımlar atmak için strateji geliştireceğiniz zaman başlıyor. Duygusal ilişkilerde buzları eritecek Venüs balık burcu geçişi ile önemli mesafeleri çok kısa sürede alıyor olacaksınızdır. Yönetici gezegeniniz Mars burç değiştirerek, paranızı nasıl harcayabileceğiniz birikimlerinizi nasıl yönetmeniz gerektiği ile ilgili ciddi anlamda sizi destekliyor olacak.

Yay ve Yükselen Yay

Haftaya duygusal bir giriş yapıyorsunuz, hafta sonuyla da ciddi olarak hızlı bir iletişim dilimi başlıyor olacak. Peki arasında? Maddi manevi hayattan beklentileriniz umutlarınız ile ilgili evin içinde önemli konuşmalar yapılabilir, biraz yalnız kalmak isteyebilir ardından sevdiklerinizle hayatınızda meydana gelen değişimleri nasıl yönetmek gerekeceği ile ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Yatırımlarınızı yönetmek için, yeteneklerinizi doğru analiz etmeniz oldukça önemli. Alım satım ve seyahat konularını planlamak için aceleci olmaktan kaçının.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Elinizde olmayan meselelere kafa yorarak başlanan Martın bu son haftasında, hedefleriniz ve kendinizle ilgili vereceğiniz kararlar oldukça güçlü ve kalıcı olacaktır. İletişim yetenekler dış görünüşünüz ile alakalı beklentilerinizi gerçeğe dönüştürmek için destekleniyorsunuz. Hafta sonunda Mars da İkizler burcuna geçtiğinde rutinleriniz ve zihniniz çok daha dinamik bir berraklık ve hız kazanıyor olacak. Hafta sonu ile size hiç ait olmayan kaybolmuşluk duygusu geride kalıyor. Dikkatinizi toplayabildiğinizi fark etmek özgüveninizi tazeliyor olacak.

Kova ve Yükselen Kova

İçinde bulunduğunuz yapıyı, ortamı analiz etmeye çalışırken, içsel olarak ait hissetmeme meselesi bu hafta Venüs’ünde para evinize geçmesi ile dikkatinizi yeniden yapılması gerekenlere çekiyor olacak. Yaşadığınız ortamda halledilmesi gereken değişimler varsa, harcamalarınızı buna göre planlamanız gerekiyorsa, elde olmayan koşullara hazırlıklı olmanız şart. İçsel bir motivasyon hissederek, yenilikler için kolları sıvıyor olacaksınız. Mental olarak güçleniyor ve ilişkilerde de daha merhametli olmaya başlıyorsunuz.  Çalıştığınız ortamda da flörtler ön plana çıkacaktır.

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta aşkın ve paranın gezegeni Venüs; burcunuza geçiş yapıyor. Eski defterler, duygusal buhranlar Merkür’ün geri hareket ettiği bu bir aylık süreçte önünüze gelmiş yeniden çözme imkanını size sunmuş olabilir. Yorgunluk büyük. Ancak; köklü değişimler için harekete geçebilir, hedefleriniz ve olmak istediğiniz kişi için sorumluluklarınız ve kariyerinizden başlayarak tüm zihinsel, duygusal ve fiziksel dünyanızı yenileyebilirsiniz. Notlar alın derim, iş çok, stres fazla. Bu da yaşadığınız ortamda kırgınlıklara sebep olmasın.

 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: @emrtgc_astroloji

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI