Ana SayfaModa2021 Anneler Günü İçin En İyi Hediye Önerileri

2021 Anneler Günü İçin En İyi Hediye Önerileri

Başımızın tacı annelerimizin eline, İngiliz Kraliyet Ailesi’nin tercihi Parker’ın en popüler serisi olan Jotter Original’ın rengarenk tükenmez kalemleri yakışır. Dünyanın birçok ülkesinde tasarımı, şekli, dayanıklılığı ve hatta sesi ile bir ikon olan Jotter Original’ın tükenmez kalemleri; siyah, mavi, kırmızı gibi klasik renklerin yanı sıra beyaz, turuncu, açık mavi, fuşya, sarı ve yeşil renkleriyle annelerimizin hayatını renklendirecek.

ECCE, Anneler Günü’nü ‘MUM’ yazılı tasarımlarıyla kutluyor

Birbirinden özel zanaatkar pırlanta ve tasarımlara sahip koleksiyonlar sunan ECCE,  en kıymetli varlıklarımız olan annelere özel kişiselleştirilmiş tasarımlar sunuyor.

ECCE, Anneler Günü’ne özel hazırladığı MUM yazılı tasarımlarıyla özel bir hediye alternatifi sunuyor. ECCE, kişiye özel tasarlanan Name Tag Koleksiyonu’na ait “MUM” yazılı kişiselleştirilmiş ürünleriyle; hem annelerin, hem de kızlarının kullanabileceği özel bir sürprize imza atıyor.

Çocuklardan annelere “Name Tag Koleksiyonu”

İsteğe göre isim yazılı olarak da tasarlanabilen koleksiyon, annesine unutulmaz bir hediye almak isteyenlere özel bir seçenek sunuyor.  İster “MUM”, ister “canım annem”, istenirse de “isim” yazılabilen tasarımlar; annelerin zevkle kullanabilecekleri ve baktıkça mutlu olacakları zarif görünümleriyle öne çıkıyor. Her fırsatta annelerimizin değerini onlara hissettirmemiz gerektiğine inanan ECCE, tüm değerli annelerin Anneler Günü’nü kutluyor.

ECCE’nin iyi hissettiren zanaatkar pırlantalı tüm tasarımlarını www.eccediamonds.com adresinden inceleyebilir ayrıca Beymen mağazaları ve Trendyol’dan da dilediğiniz tasarıma ulaşabilirsiniz.

Beauty Omelette ile Anneler Ayrı Güzel!

Tekstil ve kozmetik  ürünleri ile adından söz ettiren Beauty Omelette, en değerli varlığımız annelerimiz için Anneler Günü'nde birçok hediye alternatifi sunuyor.

Tarzı ve ürünleriyle her yaştan kadının beğenisini toplayan Beauty Omelette'in yeni sezonunda, triko takımlardan elbiselere, rahat ve şık pantolonlardan gömleklere, eteklerden t-shirtlere, çantadan ayakkabıya anneniz için birçok seçenek bulunuyor.

Beauty Omelette'in cilt ve saç bakım ürünlerinden de annenize hediye seçebilirsiniz. Kapsamlı Ar-Ge çalışmaları sonrası Güney Kore'de özenle üretilen ürünler ile annenizin güzelliğini daha uzun yıllar korumasına yardımcı olabilirsiniz. Ürünleri satın almak ve ayrıntılı bilgiye ulaşmak için www.beautyomelette.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Homend Gold Serisi’nden Anneler Günü’ne özel rengarenk bir kampanya

Homend’in Pottoman Türk Kahvesi Makinesi, Royaltea Çay Makinesi, Toastbuster Tost Makinesi ve Handmaid Blender Set ürünlerinden oluşan yeni Homend Gold Serisi, birbirinden güzel 4 farklı renk seçeneği ile tüm anneleri mutlu edecek. 

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatınızı kolaylaştırarak yaşam kalitenizi yükselten Homend, Anneler Günü’nde de hayata renk katmaya devam ediyor. Havalı mutfakların vazgeçilmezi antrasit, sakinliğin dokunuşu krem, canlı görünüm için ilk tercih olan kırmızı ve asaletin temsilcisi mor renklerden oluşan Homend Gold Serisi ile anneniz mutfaktan çıkmak istemeyecek.

Tatlı kahve sohbetlerinden, keyfe dönüşen kahvaltılara ve en leziz yemeklere kadar annenizin mutfaktaki en pratik yardımcısı Gold Serisi olurken, siz de onun mutluluğunu izlemenin keyfini çıkaracaksınız. www.homend.com.tr ve www.emsan.com.tr adreslerinden bir “tık” ile adresine kadar gönderebileceğiniz bu göz alıcı hediye seçeneği, Anneler Günü’ne özel kampanyası ile 2.449.99 TL yerine, 1.799.99 TL.

Annelere en özel hediyeler desa.com.tr ile bir tıkla yanınızda / kapınızda!

Yaz ruhuna uygun incecik, canlı ve dinamik renklerde deri giyim koleksiyonu ile annenize hafiflik ve konforu bir arada sunarken; makaron renklerinden ilham alan eğlenceli ve feminen ayakkabı ve çanta koleksiyonu ile de ona rengarenk bir dünyanın kapılarını açacaksınız.

Sportif ve dinamik annelere birbirinden renkli sneaker modelleri, klasik ve zarif annelere farklı formlarda stiletto ve topuklu ayakkabı modelleri ile annenizi mutlu edebilirsiniz.

Desa’nın deri cüzdan, kartlık, pasaportluk, anahtarlık ve bileklik gibi aksesuar koleksiyonundaki birçok çeşit ile hem annenizi mutlu edecek hem de sizi her an yanında hissetmesini sağlayacaksınız. Ayrıca teknolojiyi yakından takip eden annelere özel deri airpods ve telefon kılıfları da farklı hediye seçenekleri arasında yerini alıyor.

Annenize bu özel günde anlamlı bir hediye sunmak istiyorsanız Desa’nın “Her İlmek Bir Kadına Destek” sloganıyla Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın desteklediği kooperatiflerdeki üretici kadınlar tarafından ilmek ilmek elde örtülerek üretilen deri çantalardan hediye edebilirsiniz. Böylece Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki hiç tanımadığınız üretici kadınlara da destek olarak bir kadının hayallerine giden yolda bir ilmek de siz atabilirsiniz.

Hediyem anneme özel olsun diyenlerdenseniz ev konforunda, tek tıkla, 7/24 güvenle alışveriş yapabileceğiniz www.desa.com.tr adresinden seçeceğiniz hediyenize annenize iletmek istediğiniz mesajı işletebilir; hediyenizi annenize özel kılabilirsiniz.

Beymen’den Anneler Günü’ne Özel Hediye Önerileri

BEYMEN, her yıl olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü için; dünyaca ünlü markaların göz alıcı ayakkabı ve çanta koleksiyonlarından zarif aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan niş parfümlere, kozmetikten ev koleksiyonlarına uzanan farklı kategori ve fiyat aralıklarında sayısız hediye seçeneği sunuyor.

Anneler Günü hediyenizi www.beymen.com adresinden ve BEYMEN aplikasyonundan seçebilir, aynı şehirde dilediğiniz adrese BEYMEN 24 Servisi ile 24 saat içinde ya da BEYMEN Adrese Teslim Servisi ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun en hızlı şekilde annenize ulaştırabilirsiniz. Dilerseniz 444 4 700’ü arayarak ya da whatsapp üzerinden hediye seçimleriniz için Beymen Hediye Danışmanları'ndan destek alabilirsiniz.

Stil Sahibi Anneler İçin:

Danteller, çiçek desenleri ve barok kumaşlardan oluşan göz kamaştıran tasarımlarıyla Dolce & Gabbana, çevre dostu tasarımlarıyla Stella McCartney, güçlü kadınlardan ilham alan Alexander McQueen, feminen ve bohem stiliyle Etro, lüks spor giyim kodlarını yeniden yazan Tom Ford’un aralarında yer aldığı pek çok dünya markasının yanı sıra dingin formların, feminen ve zarif tasarımları ile BEYMEN Collection konfor ve iyimserlikten ilham alan tasarımlarıyla Academia yeni koleksiyonundan sayısız hediye seçeneği ile BEYMEN’de sizleri bekliyor.

Ayakkabı ve Çanta Tutkunu Anneler İçin:

Alexander McQueen, Bottega Veneta, Aquazzura, Chloe, Brunello Cucinelli, Gianvito Rossi, Tod’s, Stella McCartney, Valentino, Salvatore Ferragamo, Manolo Blahnik’in aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların göz alıcı ayakkabı ve çanta modelleri BEYMEN’lerde…

Annenizin tarzına çarpıcı bir dokunuş katabilir, geniş renk paleti, farklı doku ve stilleri ile ürün gamını genişleten BEYMEN Çanta’nın zamansız modelleri ile annenizin kombinlerini zenginleştirebilirsiniz.

Parfüm Seven Anneler İçin:

Anneler Günü için etkileyici kokuları ve göz alıcı şık şişeleri ile exclusive olarak BEYMEN’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Eşsiz çiçek notaları ile Mizensir Poudre d’Or, Amouage Portrayal Woman, Creed Spring Flower, Roja Enigma Pour Femme, Parfums De Marly Delina La Rose ile annenizin başını döndürebilirsiniz.

Aksesuar Seven Anneler için:

BEYMEN’de aksesuar tutkunlarıyla buluşan Aida Bergsen, Melis Göral, Begum Khan, Peracas, Mers, Kısmet by Milka, Be Goddes, Ninon’un aralarında yer aldığı pek çok takı ve mücevher markasının birbirinden şık ve zarif tasarımları; Helene Berman London, Inverni, Kate Cate, Ferruccio Vecchi’nin hasır şapkaları; Etro ve Dolce&Gabbana’nın renkli fularları arasından annenizin zevkine uygun seçimler yapabilirsiniz.

 

Dekorasyon Tutkunu Anneler için:

Fornasetti’nin ikonik portrelerle süslenen dekoratif tabak ve objeleri, Vista Alegre Atlantis’in şık sofra ürünleri, Casalto, Bosa ve Des Pots’un göz alıcı seramik vazoları, Voluspa’nın şık ambalajı ve büyüleyici notalara sahip bitkisel mumları, Etro Home’un ikonik şal desenli ev tekstili ürünleri gibi ünlü markaların farklı fiyat aralıklarındaki BEYMEN Home alternatifleri arasından Anneler Günü hediyenizi seçebilirsiniz.

Samsonite ile Annelere mükemmel hediyeyi bulacaksınız!

Gittikçe değişen dünyada, akıllı, modern ve inovatif çözümler üreterek öne çıkan Samsonite, seyahatlerine dayanıklılık ve konfor katmak isteyenler için, günlük yaşantılarında hayatı kolaylaştıran çözümler ile annelere en uygun hediye alternatiflerini sunuyor.  

Seyahat ürünleri pazarına konforlu ve kullanışlı valiz alternatifleri sunan Samsonite, şıklıktan vazgeçmeksizin hafif ve rahat çantalar arayanlar için çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Samsonite ürünlerini, Samsonite ve Trunk&Co mağazalarında bulabilir veya 7/24 online mağaza www.samsonite.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

İLK OYUN ARKADAŞIM ANNEM’E…

Doğanın egzotik renk ve desenlerinden ilham alan Divarese; dinamik ve rafine tasarımları ile ilk oyun arkadaşınız annenizin adımlarına sevginizi taşıyor. Sezon trendlerini yüksek kaliteyle buluşturan konforlu ve şık hediye alternatiflerinden seçim yaparak, annenizi mutlu edebilirsiniz.

 

Şık Ve Fonksiyonel: Divarese Çanta

Farklı formları ile hasır dokulu çantalar, güçlü ve fonksiyonel görünümleriyle annelerin aksesuar stilinde Akdeniz esintisi yaratıyor. Sezonun hit renklerini yansıtan örgü formlu askılı tasarımlar ve süet hobo çantalar, asimetrik formları ile trendleri annelerin aksesuar stiline taşıyor. Çizgili keten çanta ise genç, modern ve dinamik annelerin stili için favori hediye seçeneği olarak öne çıkıyor

 

Şıklığı Detaylarda Arayan Anneler İçin Aksesuarlar

Küçük seçimler, büyük mutluluklar… Kremden fuşyaya, sarıdan kırmızıya, birçok renk seçeneğiyle öne çıkan deri cüzdanlar, annesine fonksiyonel ve zamansız bir hediye sunmak isteyenlerin hediye listesine ekleniyor.

Annelerin Stilinde Renkli Espadriller Başrolde

Liladan kırmızıya, hakiden turuncuya espadril ayakkabılar, annenizin adımlarında renk şöleni etkisi yaratmaya hazırlanıyor. Espadril terlik ve sandaletler ise güneşin pozitif enerjisini, onun yaz adımlarına taşıyor.

Loafer’dan Vazgeçmeyen Annelere

Metalik tokalı deri tasarımlardan gün ışığının renk paletini yansıtan süet alternatiflere, stil kodunda zamansızlığa yer veren anneler için loafer tasarımları ideal hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

 

Hediye Alarmı: Yenilikçi Formlu Sandaletler

Sezonun optimist ruhunu yaz stiline taşımaya hazırlanan anneler için farklı formlu sandaletler, çarpıcı ve feminen hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Kare burunlu, topuklu sandaletler, kemerli ve parlak taş detaylı alternatifleriyle annenizin her anına eşlik etmeye hazırlanıyor. Farklı topuk ve burun formları ile öne çıkan gold ve metalik sandaletler, en özel anlarda feminen annelerin stil dozunu yükseltiyor. Yılan derisi desenli ve leopar desenli topuklu sandaletler ise stilinde doğadan esinlenen annelerin adımlarını tamamlıyor.

 

Yazın Habercisi: Terlikler

Kalın veya ince bantlı, örgü dokulu veya gladyatör formlu… Annenizin renkli yaz stilinin en iyi tamamlayıcısı olan terlikleri, bu Anneler Günü’nde Divarese imzası ile ona hediye edebilirsiniz.

 

Konforlu Adımlar

Doğadan esinlenen kroko dokulu ve yılan derisi detaylı sleek sneaker’lar, Divarese annelerinin egzotik stil yolculuğuna eşlik ediyor. Siyah, lacivert ve kiremit renkleriyle beyaz burunlu süet sneaker’lar, annelerin adımlarına konfor kazandırıyor.

Zamansız Bir Hediye: Babet

Hediye seçerken risk almak istemeyenler, deriden süete, fiyonk detaylı babet tasarımlarını yakın markaja alıyor. 

İlk oyun arkadaşınıza O’nu en mutlu edecek hediyeyi seçmeye hazır mısınız? Güneş ışığının pozitif enerjisinden ve sezonun canlı renk paletinden ilham alan Divarese’nin lüks ve konforlu İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonundan en özel hediyeyi keşfetmek için Divarese.com.tr ve Divarese mağazalarına davetlisiniz. 

Anneler Gününde Lizay ışıltısı sizinle!

Kadınların vazgeçilmez pırlanta markası Lizay, 26 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında tüm pırlantalı ürünlerde net %50 indirimle göz alıyor. Anneniz için benzersiz bir hediye istiyorsanız Lizay’ın indirim fırsatından yararlanmanın yanı sıra 1.990 TL ve üzeri alışverişinize sonsuz sevginizin ifadesi pırlantalı kalp kolye Lizay’dan hediye.
 

Klasiklerden vazgeçemeyen anneler için beştaş yüzükler , modern bir stile sahip olan anneler için Lizay bagetler göz kamaştırıyor. Lizay’ın eşsiz indirim fırsatlarıyla annenizi büyülemek için Lizay mağazalarına veya lizaypirlanta.com'a uğramanız yeterli.
 

Pırlanta denince akla ilk gelen markalardan olan Lizay, özgün ve modern tasarımları ile mücevher konusunda kadınlar için vazgeçilmez seçeneklerle dolu. İnce işçilikle taçlanan Lizay tasarımları, kadınların kalbini ilk bakışta çalan yüzük, kolye, küpe, alyans, tamtur, tektaş, beştaş yelpazesiyle göz kamaştırıyor. Günün ve gecenin yıldızı Lizay tasarımlarıyla kadınlar çok daha zarif, mutlu ve stil sahibi.
 

Tercihi Rahatlıktan Yana Olan Annelerin Vazgeçilmez Tercihi Skechers Arch Fit

Günlük stilinde rahatlığından ödün vermeyenler üstün konfor ve şıklığı Skechers Arch Fit’te buluyor.

Rahat yürüyüş ayakkabısı olan Skechers Arch Fit, ayak sağlığı uzmanları tarafından onaylanmış teknolojisi ile tasarımı birleştirerek stil sahibi bir görünüş yakalayarak günlük hayatınızın vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor. 20 yıllık araştırma sonucuna ve 120.000’i aşkın ayak analizine göre tasarlanan Arch Fit, bağcık sistemi sayesinde ayağınıza maksimum uyum sağlarken, çıkarılabilir konforlu iç tabanı ile eşsiz yürüyüş deneyimi sunuyor.

Skechers’ın özel koleksiyonlarına www.skechers.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Annenizin yaz stiline rahat ve çevre dostu bir dokunuş katın!

Moda dünyasında sorumlu üretim anlayışı ve eko-inovasyonun temsilcilerinden Timberland, şimdiye kadarki en çevre dostu ve en sürdürebilir koleksiyonunu ile Anneler Günü hediye alternatifleri için de ideal bir seçenek sunuyor. Yenilenebilir ve sorumlu bir şekilde tedarik edilen malzemeler; ayakkabı, giyim ve aksesuar koleksiyonlarında yeni ve yaratıcı teknolojilerle buluşuyor. Renkli ve inovatif sneakerlar, ikonik tekne ayakkabıları ve değişken mevsimlerin kurtarıcısı yağmurluk ve parkalar Anneler Günü hediye alternatiflerinde öne çıkıyor.
 

Tüm Timberland stilleri için www.timberland.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Zamansız bir ikon: Tekne Ayakkabıları  

Sahil kasabalarının rahat yaşam tarzından esinlenen sağlam tabanlı ve el yapımı tekne ayakkabıları; yumuşak deri, el işçiliği ve esnek taban özellikleriyle günlük yaşamın olduğu gibi hafta sonu stilinin de vazgeçilmezi.
 
Yeni sezonda bu zarif stil, farklı renkler ve daha sorumlu üretim anlayışı ile ayrışıyor. Bu ikonik ayakkabıları giyenler değişebilse de kalite ve el işçiliği asla değişmiyor. Esnek deri ve birinci sınıf kumaşlardan üretilen yumuşak deri ve esnek taban özelliklerine sahip kadın tekne ayakkabıları koleksiyonu, yaz aylarının şık ve rahat kombinlerini tamamlıyor. 

Değişken mevsimlerin ve yaz yağmurlarının kurtarıcısı trençkotlar ve yağmurluklar

Tüm Timberland koleksiyonları gibi işlevselliğinden ödün vermeyen ince parkalar, trençkotlar ve yağmurluklar da çevre dostu malzemeler kullanılarak tasarlandı. Hafiflik ve kolay taşınabilirlik özellikleriyle ayrışan siyah ve bej renk kapüşonlu yağmurluklar ve parkalar en az %50 geri dönüştürülmüş plastik içeren dayanıklı ReBOTL ™ kumaştan üretildi. Klasik trençkotlara modern bir dokunuş katan modeller ise Annenizi sabahtan akşama taşıyacak bir stili yansıtıyor.%100 su geçirmez fitilli kumaştan üretilen trençkotlar, bej ve siyah renk alternatifine sahip.

Sezonun öne çıkan bir diğer modeli ise yeşil renkli kadın yağmurluklar. Hava koşullarına karşı kumaşı nefes alabilir, hafif ve yumuşak tutan çığır açan su geçirmezlik teknolojisi neoVENT-S koruma özelliğine sahip bu model, geri dönüştürülmüş plastikten elde edilen %100 ReBOTL ™ kumaştan üretildi.  Yeşil renkli hafif Timberland yağmurluklar, kolayca taşınabilirliği sayesinde sıcak havalar için de  mükemmel bir seçenek.

Renkli Annelere renkli sneakerlar: Timberland GreenStride Teknolojisiyle gelen doğal rahatlık

Bu sezonun iddialı inovasyonlarından GreenStride taban teknolojisi, ilhamını doğadan alarak şeker kamışı ve duyarlı doğal kauçuğu bir araya getirdi. Hafiflikten ödün vermeyen konfor ve yastıklama teknolojileriyle ayrışan sezonun “en yenisi” GreenStride teknolojisi kadın koleksiyonlarında karşımıza çıkarak “daha rahat taban teknolojisi” ile “daha esnek adımlar” sağlıyor.

Anneler Günü Vakko’da Özeldir

Hayatımıza sevgi, renk ve neşe katan anneler için Vakko, baharın enerjisini yansıtan tasarımlarıyla özel hediye alternatifleri sunuyor.
 

İlkbaharın güçlü enerjisini renkli siluetlerle yansıtan Vakko, Anneler Günü’nde anneleri  zarif aksesuarlardan modern ayakkabılara, çantalara kadar sofistike hediye seçeneklerini bir araya getiriyor.

Vakko kadınına hitap eden çantalar mavi, pembe ve neon renklerin yanı sıra doğal tonlarla buluşuyor.  Çantalarla kombinlenen ayakkabı ve terlikler, annelere hem rahat hem de dinamik seçenekler sunuyor. Ayakkabı ve çantalarda dikkat çeken hasır detayları ise tasarımlara soft bir hava katıyor.

Göz alıcı aksesuarlar ise Vakko kadınını tropikal iklimlere doğru eşsiz bir yolculuğa çıkıyor. Papağan şekilli taşlı bilezik, mavi, yeşil, ekru ve sarı, kırmızı, yeşil ile pembenin buluştuğu iki farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Baharın gelişini sembolize eden mavi ve pembe renklerdeki çiçekli küpeler Vakko kadının zarif ve sade yönünü yansıtıyor.

Anneler Günü’ne özel hazırlanan kofreler farklı tasarımları ve çeşitleriyle dikkat çekiyor. Çekmeceli kutuların da bulduğu hediye setlerinde Vakko Home’un çay bardakları ve kahve fincanlarına Vakko Chocolate’ın eşsiz lezzetleri eşlik ediyor. Oda kokuları ve mumların yanı sıra Vakko Kozmetik seçkilerinden kolonya, maske ve üçlü oje setleri ile Vakko’nun ikonik ipek eşarp tasarımları annelerin beğenisine sunuluyor.
 

Vakko Anneler Günü Hediye seçeneklerini tüm Vakko mağazaları ve www.vakko.com ‘da satışa sunuluyor.

Ay Tanrıçasının Işığı ve Umudu Mevaris ile Annelerimizde

Hayatımızın en değerlileri annelerin bu sene Anneler Gününü Mevaris’in özel tasarımlarıyla kutlayın. Yunan mitolojisindeki ay tanrıçası Selene’nin sembol ettiği ışık ve umut tam da bugünleri anlamlandırmak için tasarlandı.

Fatoş Altınbaş’ın kreatif direktörlüğünde hayat bulan Mevaris tasarımları Anneler Gününde vereceğiniz en eşsiz hediyelerden olacak. Moonlight koleksiyonunda yer alan hilal sembolünün modern tasarımıyla annenizin şıklığına ışıltı katabilirsiniz. Turkuaz, beyaz, kırmızı, mavi ve yeşilin en özel tonlarında hazırlanan kolyeler pırlanta detaylarıyla beğeni topluyor. Beyaz altın, pembe altın, mini boy gibi her zevke uygun alternatifleri de bulabileceğiniz Mevaris’in Moonlight koleksiyonu size aradığınız hediyeyi sunmaya hazır.

Bir efsaneye göre Selene, Pandora’dan son çıkan şeyi yani “umudu” korumakla görevliydi. Kendisine yardımcı olarak dünyadan kızlar seçerdi. Bu kızlar, insanları dünyadaki kötülüklerden korumaya ve uzak tutmaya çalışırlardı. Siz de annenize dünya olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde bir umut sembolü olan Mevaris’in “Selene” tasarımıyla zarif ve renkli bir sürpriz yapma fırsatını kaçırmayın.

BEYMEN CLUB’TAN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL HEDİYE SEÇENEKLERİ 

Doğadan, keşfetmenin heyecanından, hızla değişen dünyadan ve sanattan ilham alan BEYMEN Club 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, Anneler Günü için farklı fiyat alternatiflerindeki yüzlerce hediye seçeneği sizleri bekliyor.   

 

Anneler Günü hediyenizi ile www.beymenclub.com adresinden ve BEYMEN Club uygulamasından seçebilir, BEYMEN Adrese Teslim Servisi ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun en hızlı şekilde annenize ulaştırabilirsiniz. 

 

Romantik Anneler İçin:

Romantik tasarımları tercih eden anneler için BEYMEN Club 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’ndaki simli trikolardan saten baskılı sweatshirtlere, romantik dantel ceketlerden çiçek desenli pilise eteklere ve askılı elbiselere uzanan yüzlerce hediye seçeneği arasından hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

 

Casual Chic Annelere:

Rahat ve konforlu parçaları kombinlemeyi seven anneler için; BEYMEN Club’ın bahar tonlarındaki keten gömlek ve şort takımları, çizgi detaylı trikoları, pastel tonlardaki denim montları, sloganlı sweatshirtlerine göz atmayı unutmayın.  

 

Sportif Anneler İçin: 

Günün her anına uygun sportif ve şık seçenekler sunan BEYMEN Club Activewear Kapsül Koleksiyonuİ; sezonun dinamik siluetlerine imza atan hibrit sweatshirtlerden basic tank toplara, performans kumaşlarla hazırlanmış taytlardan konforlu pantolonlara uzanan tasarımları ile anneler için aktif ve enerji dolu bir yaz müjdeliyor. 

 

Aksesuar Seven Anneler İçin:

BEYMEN Club Kadın 2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun aksesuar grubunda yer alan şık el portföyleri, sırt çantaları, konforlu sneaker’lar, sezonun vazgeçilmezi espadril ve sandaletler annenizin kombinlerine zarafetle eşlik etmek için www.beymenclub.com  adresinde  ve  BEYMEN Club uygulamasında sizleri bekliyor.  

 

Anker’den Annelerin Hayatını Kolaylaştıracak Hediye Önerileri

Ne yapsak haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerimiz için Anneler Günü’nde onları mutlu hissettirmeye ne dersiniz? Anker’in süpürme zahmetini annelerin elinden alacak Eufy süpürgelerinden eğlenceyi dev ekranlara yansıtan Nebula çok yönlü akıllı projeksiyonlarına, akılları evlerinde kalmasın diye etkileşimli Eufy güvenlik kameralarından 12 hassas ölçümüyle vücutlarını daha yakından tanımalarına olanak sağlayacak akıllı tartıya ve şarjları hiç bitmesin diye hediye edebileceğiniz şarj cihazlarına kadar pek çok ürün, anneleri hem mutlu edecek hem de onların hayatlarını kolaylaştıracak. 

 

Huzuru, sevinci, samimiyeti ve mutluluğu kollarında bulduğumuz annelerimizi mutlu etmenin zamanı olmaz ama Anneler Günü bunun için iyi bir fırsat. Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden Anker, Anneler Günü’nde annenize hediye edebileceğiniz birbirinden farklı hediye seçenekleriyle anneleri mutlu etmenin yolunu buldu bile. İster evdeki temizlik yükünü hafifletecek akıllı süpürgelerden satın alın ister evleri sinema salonlarına dönüştürecek projeksiyon cihazlarından… Anker, bütün ürünlerinde teknolojinin avantajlarından fazlasıyla yararlanıyor. Tercih edeceğiniz hediye hangisi olursa olsun annenizin mutlu olacağından emin olabilirsiniz. 

Zahmetsiz temizlik artık çok kolay

Anker’in yenilikçi teknolojileri sayesinde temizlik artık bir sorun olmaktan çıkıyor. Hem yorucu hem de çok fazla zaman alan süpürme işlemi, Eufy Robovac G30 Hybrid, Eufy Robovac 15T, Eufy Robovac R500 ve Eufy S11 Kablosuz Dikey süpürgelerinin pratikliği ve akıllı özellikleri sayesinde artık çok daha kolay. Son dönemlerin popüler inovasyonlarından robot süpürgeler, anneleri hiç zahmete sokmadan evleri süpürüp silebiliyor. Hem süpürme hem de paspaslama yapabilen Eufy Robovac G30 Hybrid, BoosIQ Teknolojisine ve 2000PA ultra emiş gücüne sahip. Akıllı teknolojileri sayesinde temizlik ihtiyacının yalnızca uygulama üzerinden verilen bir komutla karşılanabildiği, Gyro-navigasyon teknolojisi ve yeni yol izleme sensörü gibi son teknolojilerle donatılmış bu robot süpürge, hem çok sessiz hem de ince yapısıyla mobilyaların altını bile kolaylıkla temizleyebiliyor. Anker, robot süpürgede her bütçeye hitap edecek farklı alternatiflere de sahip. HEPA filtresi ve 1500PA’lık emiş gücüyle annelerin zahmetsiz ev hayatına alışmalarına yardımcı olacak Eufy Robovac R500 ve Eufy Robovac 15T, uçtan uca eksiksiz bir temizlik sağlıyor. Yalnızca robot süpürgeler de değil, Anker kablosuz dikey süpürge alanında da ezberleri bozuyor. Hafif yapısı ve kablosuz oluşuyla kullanımı oldukça pratik olan Eufy HomeVac S11 Reach Kablosuz Dikey Süpürge, 120AW çekiş gücü, 650 ml’lik toz haznesi, 5 katmanlı gelişmiş filtreleme sistemi ve Dual Vortex teknolojisiyle temizliği üst seviyelere taşımayı başarıyor.   

Eğlenceyi büyütmenin zamanı geldi

Pandemi sebebiyle kalabalık bir şekilde yapılan aktivitelere ara verdik. Sinemalar, tiyatrolar, spor müsabakaları, eğitimler, iş toplantıları ve konserler evlerin içine sığmak durumunda kaldı. Ancak Anker’in çok yönlü akıllı projeksiyonları sayesinde dev ekran keyfiyle evleri dönüştürmek mümkün. Aynı zamanda hoparlör olarak da kullanılabilen taşınabilir çok yönlü akıllı projeksiyonlar, DLP teknolojisi sayesinde görüntüleri 100 ile 1500 ANSI Lümen parlaklığa kadar ve 150 inçe kadar büyük ekranlara yansıtabiliyor. Anker’in bu alanda ürün yelpazesi de oldukça geniş. Nebula Apollo, Nebula Astro, Nebula Capsule II, Nebula Mars II Pro, Nebula Cosmos ve Cosmos Max ürünlerinin birbirinden farklı özellikleriyle istenilen mekânda eğlence büyütülebiliyor. Örneğin Nebula Apollo sayesinde, dilediğiniz içeriği 200 ANSI lümen parlaklığında 853×480 piksel çözünürlüğünde 100 inçe kadar yansıtabilirsiniz. Kompakt tasarımı, interaktif dokunmatik paneli ve çoklu bağlantı seçenekleriyle annenizin aradığı konforu ona sunmak artık çok kolay. 

Sağlık rutininiz kontrol altında

Yazın yaklaşmasıyla anneler de fazla kilolarından şikayet etmeye başladı. Ancak Anker’in 12 farklı hassas ölçüm yapabilen akıllı tartısı Eufy BodySense Akıllı Bluetooth Tartı ile fazla kilolarla başa çıkmak ve fit görünüme ulaşmak daha da kolaylaşıyor. Üstün teknolojisi sayesinde Eufy BodySense Akıllı Bluetooth Tartı, kilo takibinin yanında günlük sağlık rutininizin de vazgeçilmez bir parçası oluyor. Pek çok uygulamayla entegre olabilen akıllı tartı, vücut değerlerinin günlük, haftalık ve aylık trendlerini raporlayabiliyor. Bu sayede geriye sadece vücuttaki değişimi anbean takip etmek kalıyor. Büyük led ekrana sahip, ultra hafif, ultra ince modern tasarımıyla evlerdeki zayıflama koçu Anker Eufy BodySense Akıllı Tartı, 12 farklı ölçümüyle birlikte 16’ya kadar farklı kişinin bilgilerini gösterebiliyor. 

Güvenliğinizden şüphe etmeyin

İlgi ve alakasıyla üzerimize düşen, güvenliğimiz için sürekli uyarılarda bulunan annemizin güvenliğini sağlamak da bizlere düşüyor. Annelerin aklı hep evde kalmasın diye veya çocuklarının ya da evcil hayvanlarının kontrolünü daha detaylı yapabilsinler diye onlara Anker Eufy’nin güvenlik kameralarından birini hediye edebilirsiniz. EufyCam 2C ve Eufy Security 2K Pan& Tilt güvenlik kameraları, evdeki güvenliği sağlarken, yüksek görüntü kalitesi ve kişi algılama teknolojisiyle gece-gündüz, iç mekân-dış mekân fark etmeksizin kullanılabiliyor. EufyCam 2C, 135 derecelik görüş açısına sahip kablosuz  bir güvenlik sistemi sağlarken, Eufy Security 2K Pan&Tilt, yatay eksende 360, dikey eksende 96 derecelik açıyla dönüş yapabiliyor ve aynı zamanda dahili mikrofon ve hoparlöre de sahip. 

Annelerin şarjı hiç bitmesin

Telefon, laptop ve tabletlerimizden ayrılamadığımız bu günlerde, sık sık şarj problemleriyle karşı karşıya kalıyoruz. Ancak Anker, bu alanda da geliştirdiği inovatif ve kullanışlı şarj cihazlarıyla bu konuyu bir problem olmaktan uzaklaştırıyor. Hem annelerimizle kesintisiz iletişim kurabilelim diye hem de onlar şarj problemleriyle uğraşmak zorunda kalmasın diye alabileceğiniz bir hediye var: Anker PowerPort Atom III Slim 65W. Anker’in PowerIQ 3.0 teknolojisi ile geliştirdiği bu şarj cihazı, 0,7 inçlik tasarımı, 140 gr ağırlığıyla taşınabilir özellikleriyle yerden tasarruf ettiriyor. Bir duvar prizini 4 şarj bağlantı noktasına çevirerek hem telefonları hem de dizüstü bilgisayarları aynı anda şarj edebiliyor. 

Müziğin, videoların ve telefon görüşmelerindeki netliğin keyfini çıkarın

Annelerimiz hem izledikleri içeriklerin, müziklerin keyfini daha fazla çıkartsınlar hem de kesintisiz ve kusursuz netlikte telefon görüşmeleri yapabilsin diye onlara kablosuz kulaklık hediye etmeye ne dersiniz? Anker’in üst düzey ses performansı sunan Anker SoundCore Liberty 2 Pro ve Anker SoundCore Life Note kablosuz Bluetooth kulakları, teknolojinin geldiği son noktayı kullanıcılarla buluşturuyor. Anker SoundCore Liberty 2 Pro, Qualcomm cVc 8.0 gürültü engelleme teknolojisiyle dış ses ile kullanıcı sesini ayırt ederek karşı tarafa daha berrak bir ses iletişmesini sağlarken, tek şarjla 8 saatlik aralıksız kullanım süresi sunuyor. Anker SoundCore Life Note ise suya dayanıklı (IPX5)özelliği, aptX ses kalitesi ve BassUp teknolojisiyle 40 saate kadar çalma süresi sunuyor. 

Kısmet By Milka'dan Anneler Günü koleksiyonu “Shero” 

Mücevher dünyasının yaratıcı, özgün ve ikonik markası Kısmet by Milka, Anneler Günü koleksiyonu “Shero” ile hayatımıza dokunan tüm kadınlara  “Sen benim kahramanımsın” diyerek, zamansız ve anlamlı bir hediye alternatifi sunuyor.

“Fine jewelry” konseptini Türk kültürüne katan Kısmet by Milka’nın her bir tasarımının ardında bambaşka bir hikaye yatıyor. Amerika, Kanada, İngiltere, Japonya, Lübnan, Dubai ve Kuveyt’in de içinde bulunduğu birçok satış noktası ile her yaştan kadın ve erkeğin stiline 10 yılı aşkın süredir farklılık katan Kısmet by Milka, Meghan Markle, Cameron Diaz, Beyoncé ve Madonna gibi dünya starları tarafından büyük beğeni topluyor.
 

Anneler Günü için özel olarak tasarladıkları SHERO Koleksiyonu ile tüm kadınlara çağrıda bulunan Kısmet by Milka, annelerine ya da hayatlarındaki kıymetli kadınlara anlamlı ve stil sahibi bir hediye vermek isteyen herkese farklı ve zamansız tasarım alternatifleri sunuyor.
 

Her daim yanımızda olan, bizi her konuda destekleyen anneler ve kadınlardan ilham alınarak tasarlanan SHERO Koleksiyonu, Kısmet by Milka’nın yaratmış olduğu eşsiz altın tonu Roslow Gold’un yanı sıra beyaz altın ve sarı altın gibi klasik altın tonlarıyla tasarlanan parçaları da gözler önüne seriyor. Değerli taşları muhteşem bir biçimde yorumlayan Kısmet by Milka her koleksiyonunda olduğu gibi SHERO Koleksiyonu’nda da pırlanta ve yakut gibi doğanın sunduğu olağanüstü taşlarla tasarımlarına hayat veriyor. Kalp formunun ön planda olduğu bu koleksiyondaki parçaların tamamı hem tek başına kullanıldığında hem de birbirleriyle kombinlendiğinde göz alıcı bir şıklık yaratıyor.

Her biri incelikle tasarlanan ve el emeği ile hayat bulan Kısmet by Milka Shero Koleksiyonu’na ait parçalar, resmettikleri benzersiz hikayeler ile hem ruha hem de kalbe dokunuyor. Koleksiyonun içerisindeki parçalardan annenize en çok uyum sağlayacağını düşündüğünüz tasarımı seçin ve ona şık fakat bir o kadar anlamlı bir hediye verin…

Birbirinizden uzak bile olsanız kismetbymilka.com üzerinden gerçekleştirebileceğiniz alışveriş ile onu mutlu edebilir, aranızdaki mesafeyi anlamsız kılabilirsiniz.

Kısmet By Milka Shero ve diğer tüm koleksiyonlara, www.kismetbymilka.com.tr’ den veya Kısmet By Milka mağazalarından ulaşabilirsiniz.  

BEE GODDESS'TAN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL MİRAS KOLEKSİYONU

Annenize, onun ruhunu yansıtan, sizi siz yapan eşsiz mirasın bir sembolünü armağan etmek ister misiniz?

İlhamını; dünyanın ilk yerleşim merkezi Çatalhöyük’te, M.Ö 7500’ de doğmuş̧ “tanrıçaların tanrıçası” olarak bilinen Ana Tanrıça‘dan alan Bee Goddess, Miras Koleksiyonu ile yıllar boyunca en sevilen tılsımlarını Anneler Günü için yeniden yorumladı.

Annelerimizin ruhunun ışıltısını yansıtan Miras koleksiyonunda, anneden çocuğa ve diğer nesillere aktarılan sevgi, güzellik, cesaret, zeka, umut, üretkenlik, şefkat ve zarafet ışıklarını ifade eden mücevherler yer alıyor. Bee Goddess Miras Koleksiyonu için seçilmiş 7 sembol ve özel tasarımları anne ve çocuğu arasındaki sonsuz sevgi bağını ebedileştirerek nesilden nesile büyüyen bir ışığa dönüştürüyor.

Bee Goddess Anneler Günü Miras tılsımları, annelerimizin ışığına ışık katıyor.

Bee Goddess Miras Koleksiyonu’nu Zorlu, Akmerkez, Akasya Alışveriş Merkezi, Fethiye Hillside, Bodrum Mandarin Oriental, Yalıkavak mağazalarında görebilir, Bee Goddess’ın Özel Mücevher Danışmanlığı hizmeti ile randevu alarak anneniz için en özel tılsım mücevherleri seçebilirsiniz.

 

LUIS BIEN’DEN EN GÜZEL ANNELERE ÖZEL İNDİRİM!

Kozmetik dünyasının yeni nesil isimlerinden Luis Bien, Anneler günü  için sunduğu yüzde 50’ye varan indirimli ürünler kampanyasıyla  en güzel hediyeyi annelerine almak isteyenleri luisbien.com’a bekliyor.

 

Anneler gününde annesini mutlu etmek isteyenler Luis Bien’de buluşuyor.  Bakımlı annelere birbirinden farklı cilt ve bakım ürünü fırsatı sunan Luis Bien anneler gününe özel % 50’ye varan indirim kampanyası ile tüm ürünlerini satışa sunuyor. Luis Bien ürünleri arasında; cilt bakımından, saç bakımına, diş bakım ürünlerine, parfümlere kadar bir çok çeşit bulunuyor.

Annelere En İçten Hediye Pandora'dan

Bu Anneler Günü’nde, annene olan sevgini Pandora’nın ışıltılı ve sembolik mücevherleriyle ifade et! Mükemmel hediyenin adresi Pandora’nın yeni Anneler Günü koleksiyonu, her zaman yanında olan annene teşekkür etmenin en güzel yolunu sunuyor.

Pandora’nın yeni koleksiyonunu, sevgiyi ve minnettarlığı temsil eden kalp, sonsuzluk ve aile ağacı gibi ikonik semboller oluşturuyor.“Melek Kanatları ve Anne Charm”ı ile “Kalp ve Yonca Charm”ı, zarif tasarım detaylarıyla ilgi odağı oluyor. 14 ayar altın aile ağacı motifi taşıyan “İki Renkli Aile Ağacı ve Kalp Sallantılı Charm” ise ışıltısıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonun yıldızı ise, ortasında gerçek inciden aile ağacı işlemeli “Kafes işi Kalp ve Aile Ağacı Charm”. Charm’ları farklı şekillerde bir arada kullanmak isteyenler içinse, yeni “Pandora Moments Kalp O Kolye Ucu” muhteşem bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Pandora'nın Kreatif Direktörleri Francesco Terzo ve A. Filippo Ficarelli; "Bu sezonun tasarımları, tıpkı onları takan anneler gibi çok yönlü ve biricik. Her bir mücevher, annelerin kendilerini şık, güzel ve değerli hissetmeleri için tasarlandı."

Benzersiz el işçiliğiyle tamamlanan mücevherler, duygularını ifade edebileceğin harika hediye seçenekleri sunuyor. Bu Anneler Günü’nde, annene duyduğun sevgi ve minneti Pandora ile göster.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI