Ana SayfaGüzellik2020 SAG Ödülleri'nin Öne Çıkan Saç ve Makyaj Görünümleri

2020 SAG Ödülleri’nin Öne Çıkan Saç ve Makyaj Görünümleri

Sophie Turner doğal tonlardaki makyajıyla hoş bir güzellik görünümünü tercih etmiş. Makyajında ilk dikkat çeken detay kirpiklerinin özenle taranmış olması. Nude tonlarındaki bir makyajda yoğun kirpik görünümünün ne kadar mükemmel göründüğünü bir kez daha kanıtlıyor Sophie Turner.

Scarlett Johansson kırmızı halıdaki şıklığı ve güzelliğiyle eski formunu kazandı diyebilir miyiz? Kusursuz elbisesi ve sıkıca topladığı topuzuyla, mercan rengi rujuyla Scarlett büyüleyici görünüyor.

Lupita Nyong'o kırmızı halıda görmeyi en sevdiğimiz isimlerden. Her daim iddialı elbiseleri ve dikkat çeken güzellik görünümleriyle Lupita gerçekten kırmızı halıya yakışıyor.

Logan Browning'in kıvırcık bebek saçlarının öne çıkarıldığı saç modelini, kıskandıran yeşil gözlerine dikkati çeken kızıl tonlarındaki makyajı tamamlıyor.

Charlize Theron toprak tonlarında bir makyaj tercih ederek risk almamış. Saçı içinse aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Ortadan ayırarak topuz yaptığı saçlarına saç ayrımı boyunca bir aksesuar kullanan Theron, kırmızı halıda oldukça modern bir görünüme kavuşmuş.

Zoe Kravitz dupduru güzelliğiyle adeta bir dönem yıldızı gibi. Kısa saçlarını nude tonlarında makyajı ve kuyruklu eyelinerı ile tamamlamış  Zoe.

Çocuk starlardan Chloe Coleman'ın saçlarında kullandığı tokalar ilham verici.

Michelle Williams'ın platin sarısı saçlarında kullandığı toka ve bordo ruju güzellik görünümünün yıldız parçaları.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI