Ana SayfaMagazin2019 Yılında Çok Konuşacağımız Genç Yıldızlar

2019 Yılında Çok Konuşacağımız Genç Yıldızlar

Gençler, başarılılar ve daha fazlasını üretmekten çekinmiyorlar! İşte 2019 yılında çok konuşacağımız; takibe almanız gereken genç yıldızlar!

Billie Eilish

İlk şarkısı ‘Ocean Eyes’ yayınlandığından beri Billie Eilish müzik dünyasında gerçek anlamda fırtınalar estiriyor. Yayınladığı her yeni şarkıyla ve canlı performanslarıyla müzikseverleri bir kez daha büyülemeyi başaran 2001 doğumlu sanatçı, Universal Music etiketiyle yayınlanan yeni albümü  “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” ile kuşkusuz 2019’un yıldızlarından olacak.

Yeni albümü için Billie Eilish şunları söylüyor: bury a friend şarkısını yaptığımızda bir anda bütün albüm kafamda oluştu. O andan beri tüm görsellerin nasıl olacağını ve nasıl algılanmasını istediğimi biliyordum. Bu şarkı albüme ilham kaynağı oldu. ‘bury a friend’ şarkısında yatağımın altındaki canavarın perspektifinden görüyoruz. Kendinizi o hisse soktuğunuzda canavarın ne yaptığını ve hissettiğini anlayabiliyorsunuz. Ve itiraf etmeliyim ki o canavar benim. Çünkü kendimin en büyük düşmanıyım. Sizin yatağınızın altındaki canavar da olabilirim.”

Lucy Boynton

O yeni güzellik ikonumuz! Daha önce Sing Street ve Murder on the Orient Express gibi başarılı filmlerde izlediğimiz 1994 doğumlu Lucy Boynton; asıl büyük çıkışını Bohemian Rhapsody filmi ile yaptı.

Kusursuz stili ve bizi heyecanlandıran güzellik görünümleriyle bir anda yeni it-girl’ümüz olan Boynton’ın stil formülü için; biraz Alexa Chung biraz Sienna Miller demek mümkün.

Bohemian Rhapsody ile Oscar kazanan Rami Malek ile ilişkileri ile de kalbimizi çalan Boynton, çok yakında TV’nin dahi çocuğu Ryan Murphy’nin yeni dizisi The Politician’da Gwyneth Paltrow ve Jessica Lange gibi isimlerle yer alacak.

Finn Wolfhard

Stranger Things’in bir diğer genç yıldızı olan Finn Wolfhard da başarı basamaklarını hızlı çıkanlardan.

Stranger Things’in Mike’ı olmakla kalmadı; It filminin yeni versiyonundaki performansıyla da övgüleri topladı. Üstelik oyunculuk dışında kendisi rockstar olma kariyerinde de emin adımlarla ilerliyor! Calpurnia grubu ile müzik otoritelerinden tam puan alan Finn Wolfhard'ı yakında büyük festivallerin sahnesinde de izleyeceğiz.

Nilüfer Yanya

Yurtdışındaki festivallerin ve müzik eleştirmenlerinin favorisi. Yeni albümü Miss Universe ile dinleyicilerin de kalbini kısa sürede kazanmışa benziyor. Melez bir anne ve Türk babanın 23 yaşındaki kızları Nilüfer Yanya’dan bahsediyoruz.

Londra'da yetişen Nilüfer Yanya; en çok Nina Simone ve Jeff Buckley'den esinlendiğini söylüyor. The Guardian, Pitchfork, The FADER, i-D, Noisey, Nylon gibi birçok önemli müzik platformundan övgüler alan ve ve BBC 6’nın listelerine giren Yanya’nın çok yakında daha büyük başarılarını göreceğimize şüphemiz yok.

 

Aleyna Tilki

19 yaşındaki genç yıldız, her adımıyla dikkat çekmesini iyi biliyor. Kendisine has bir stil oluşturan Tilki'nin dünyaca ünlü DJ ve prodüktör Diplo ile sık sık bir araya gelmesi de yakında tüm dünyada konuşulacak bir iş birliğinin habercisi olabilir.

Sophia Lillis

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden Sharp Objects'te genç Camille Parker rolünde izlesek de kalbimizi çaldığı an It filmindeki Beverly Marsh karakteri ile oldu.

Kızıl saçları ile akla kazınan ve henüz 16 yaşındaki oyuncu; genç yaşta ünlü olmaktan korkmadığını, korktuğu asıl şeyin oyunculukta daha iyiye gitmemek, daha iyi işlerde yer alamamak ve insanların modunu düşürmek olduğunun altını çiziyor. Onu yakında Nancy Drew and the Hidden Staircase filminde ve Grimm Kardeşler'in ünlü masalı Hansel ve Gretel'in beyazperde uyarlamasında izleyeceğiz.

Millie Bobby Brown

Hayatımıza Stranger Things’in Eleven’ı olarak giren Millie Bobby Brown; oyunculuk gücü dışında yeni stil ikonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Şimdiden moda haftalarının ön sıralarında gördüğümüz, marka yüzü de olan Millie Bobby Brown; güzellik görünümleri konusunda da iddialı. Stranger Things’in 3. Sezonu ile popülerliği de pik yapacak olan genç yıldızın Romeo Beckham ile çıktığı konuşuluyor.

Helin Kandemir

Netflix Türkiye'nin ilk yerli dizisi The Protector / Hakan:Muhafız'da oynadığı iki bölümle sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Bir Litre Gözyaşı dizisinde de Elif karakterini canlandıran oyuncunun gelecekte daha büyük başarılara adım atacağına şüphemiz yok. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI