Ana SayfaYaşam2017’nin Ödül Törenleri Başlıyor

2017’nin Ödül Törenleri Başlıyor

74. Altın Küre Ödülleri

Amerikan kanalı NBC’de 8 Ocak’ta yayınlanacak olan Altın Küre Ödül Töreni’ni ünlü talk şovcu Jimmy Fallon sunacak. Altın Küre’nin ilk kazananı Meryl Streep, onur ödülü olan Altın Küre Cecil B. DeMille Ödülü’ne layık görüldü. Bu, Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin Altın Küre Ödülleri’nde, sinema dünyasına önemli katkıları olan kişilere 1952'den beri dağıttığı bir ödül. En iyi kadın oyuncu kategorisinde Amy Adams (Arrival), Jessica Chastain (Miss Sloane) ve Natalie Portman (Jackie) arasında kıyasıya mücadele yaşanması beklenen ödül töreninde; en iyi dram dalında Hacksaw Ridge, en iyi müzikal/komedi dalında ise La La Land (Aşıklar Şehri) filmleri favoriler arasında.

43. People’s Choice Ödülleri

1975 yılından bu yana her yıl düzenlenen ve CBS kanalında yayınlanan People’s Choice, 18 Ocak’ta 43. kez gerçekleşecek. Los Angeles, Microsoft Tiyatrosu'nda komedyen ve oyuncu Joel McHale’in sunuculuğunda düzenlenecek olan ödül töreninde favori, yedi kategoride adaylık alan Kaptan Amerika: İç Savaş filmi oldu.

Super Bowl

Amerikan futbolu ligi National Football League'in şampiyonluk maçının oynandığı gece, ABD’deki en büyük etkinlik gecelerinden biri olarak kabul ediliyor. Half Time Show olarak adlandırılan devre arasında, dünyaca ünlü yıldızların sahne aldığı Super Bowl’da, geçen yıl Beyonce ve Bruno Mars performansı çok konuşulmuştu. Bu yıl Lady Gaga’nın performans sergileyeceği Super Bowl, 5 Şubat‘ta…

59. Grammy Ödülleri

12 Şubat‘ta düzenlenecek Grammy Ödül Töreni Los Angeles’taki Staples Center’da gerçekleşecek. The Late Late Show sunucusu James Corden'in sunacağı tören, CBS kanalında yayınlanacak. Ödüller için yılın albümü, yılın şarkısı ve yılın kaydı alanlarında her ikisi de aday olan Beyonce ve Adele arasında büyük çekişme yaşanması bekleniyor.

89. Oscar Ödülleri 

Yılın en büyük ödül töreni Oscar, 26 Şubat’ta düzenlenecek. Ödüller kadar kırmızı halı geçidinin de en fazla merak edildiği tören olan Oscar, Hollywood’daki Dolby Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. ABC kanalında yayınlanacak olan ödül töreni öncesi adaylar 24 Ocak’ta açıklanacak. İlk etap oylamaları 5 ile 13 Ocak arasında tamamlanmış olacak. Adaylar açıklandıktan sonra ikinci etap oylamalar ise 13-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI