Ana SayfaGüzellikFotoğraflarda Daha İyi Görünmek İçin 10 Püf Nokta

Fotoğraflarda Daha İyi Görünmek İçin 10 Püf Nokta

1. Her zaman flaş testi yapın
Flaşlı fotoğrafçılık, çok az veya çok fazla allık fondöten gibi herhangi bir güzellik sorununu ortaya çıkardığından, partiye gitmeden önce flaşla fotoğraf çekmek her zaman iyi bir fikirdir. Bu sayede makyajınızı düzeltme şansınız olacaktır.

2. Burnunuzu pudralayın
Yağlı bir cildiniz olmasa bile, T bölgenize, alnınıza ve burnunuzun köprüsüne hafifçe yarı saydam pudra sürün. Gerçek hayatta parıldayan bir yüz, bazen fotoğraflarda yağlı görünebilir, bu yüzden bu hile mat görünmeden yağlı görünümün önüne geçecektir.

3. Bol bol maskara
Çok fazla rimel ve hatta takma kirpikler kullanmak, gözlerinizi belirginleştirecek ve fotoğraflarda dikkati oraya çekecektir. Fotoğraf çekilirken detaylar ortadan kalkabilir bu yüzden onları olabildiğince iyi vurgulamak gerekir. Doğal görünümlü takma kirpikler, gerçek hayatta yapay görünmeden kendi kirpiklerinize güzel bir etki verecektir. Ayrıca hacim veren bir maskara sürmeyi de unutmayın.

4. Kızarıklığı azaltın
Kızarıklığınız varsa kulak çubuğu ile üstüne birkaç damla Visine damlatmayı deneyin. Ayrıca daha beyaz ve daha parlak görünmeleri için makyaj yapmadan önce gözünüze birkaç damla damlatmak da iyi bir fikirdir. Kızarıklığı önlemek için fondöten altında yeşil bir kapatıcı da kullanabilirsiniz.

5. Selfie’ler tamamen açıyla ilgilidir
Selfie çekerken kamerayı kolları en uzun olan kişiye verin. Kamerayı yukarı tutun ve hafif bir açıyla aşağı bakın. Ayrıca, kameraya en yakın duran kişi olmak istemezsiniz, aksi takdirde orantısız şekilde daha büyük görünürsünüz.

6. Beyaz iz bırakan SPF’lerden kaçının
SPF, yüzünüzde beyaz bir iz bırakabilir ve flaşla çekilen bir fotoğrafta belli olabilir. Bunun için beyaz iz bırakmayan bir güneş kremi tercih edebilirsiniz.

7. Dişlerinizin daha beyaz görünmesini sağlayın
Resim dersinde öğrendiğiniz tüm o renk teorilerini hatırlıyor musunuz? Burada işinize yarayacak. Mavi bazlı bir ruj, özellikle kırmızı, kullanmak dişlerinizin daha beyaz olduğu yanılsamasını vererek, gülümsemenizi herhangi bir fotoğrafta öne çıkaracaktır.

8. Kaşlarınızı doldurun
Kaşlarınız yüzünüzü çerçeveler, bu nedenle iyi doldurulmuş bir kaşa sahip olmak, özellikle fotoğraflarda fark yaratabilir. Fotoğraf yüzümüzdeki detayları belirginleştirebileceğinden, fazladan zamanınızı kaşlarınızı şekillendirmeye ve dolgunlaştırmaya harcayın.

9. Highlighter sürün
Parlak görünmek istemeseniz de fotoğraflarda ışıltılı görünmek sizi tamamen ön plana çıkaracaktır. Bol parıltılı formüllerden kaçının; Bunun yerine, cildinize doğal bir parlaklık katan ve ışıldayan ürünleri tercih edin.

10. Liner kullanın
Partiler sohbet etmeyi, yudumlamayı ve yemek yemeyi içerdiğinden, o zavallı rujun kendi başına bir şansı olmayacak. İyi bir temel oluşturmak için önce bir liner deneyin. Bu, rujunuzun parti boyunca dağılmasını önleyecektir. Ardından, gece devam ederken yeniden uygulamak için dudak ürünlerinin yanınızda olduğundan emin olun.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI