Ana SayfaMagazin23 Ağustos 2011 Kim nerede görüntülendi?

23 Ağustos 2011 Kim nerede görüntülendi?

Ayşe Özyılmazel ve eşi Ali Taran önceki gün Kanyon’da objektiflere takıldı. Kısa bir alışveriş turu yapan çift, daha sonra Gloria Jeans’te kahve içti.

Fuat Güner’in uğruna eşi Hadiye Güner’den boşandığı genç sevgilisi İpek İyier’le geçen günlerde Bodrum tatilinde kaldıkları otelde kavga ettikleri ortaya çıktı.

Aynı zamanda menajerliğini üstlenen İyier’in her şeyine karışmasından rahatsız olduğu konuşulan Güner’in, avazı çıktığı kadar bağırdığı ve sakinleşmek için otelden ayrıldığı konuşuluyor. İyier’inse daha sonra Güner’in gönlünü almayı başardığı söyleniyor.

Daha önceki röportajlarında çok para kazanamadığını söyleyen ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin Valide Sultan’ı Nebahat Çehre, yeni aldığı evin heyecanını yaşıyor.

Önceki gün İstinye Park’ta arkadaşıyla sohbet ederken görüntülenen Çehre, elinden dekorasyon dergisini bir an olsun düşürmedi. Evi için kumaş baktığını söyleyen oyuncu, kusursuz bir ev dekore etmek için koşturduğu söyledi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI