Ana SayfaGüzellikFOREO, Cildi Sağlıksız Beslenmenin Etkilerinden Arındırmaya Yardımcı Oluyor

FOREO, Cildi Sağlıksız Beslenmenin Etkilerinden Arındırmaya Yardımcı Oluyor

Cilt özellikle yaz aylarında güneş, deniz/havuz suyu, rüzgar, sıcak hava, makyaj gibi pek çok dış etmenden olumsuz olarak etkilenebiliyor. Dış etmenlere uyum sağlamaya çalışan cilt, bu süreçler sonunda hassaslaşarak yıpranıyor ve yorgun düşüyor. Ancak ciltte yaşanan değişikliklerin tek sorumlusu dış etmenler değil. Yediklerimizin de cildimizin sağlığı üzerine önemli etkileri var. Cilt, ana görevini yerine getirebilmek için doğru besin dengesine ihtiyaç duyuyor. Sağlıksız, ağır ve yağlı yiyecekler cildin kendini yenilemesini engelliyor, bu da daha sonra ciddi cilt problemleriyle karşılaşılmasına neden oluyor. Ciltte sivilce oluşumu, akne, leke gibi gözle görünür rahatsızlıklar, cilt sarkmaları, erken yaşlanma gibi rahatsızlıklara davetiye çıkarmamak için sağlıklı ve dengeli beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. İsveçli güzellik ve teknoloji markası FOREO da beslenme kaynaklı cilt problemlerinin etkilerinin azaltılmasına cildi besleyen akıllı cihazlarıyla yardımcı oluyor. Cildi saniyeler içerisinde mucizevi bir şekilde kirden arındıran LUNA 3,hem yüz temizleme cihazı hem de yüz sıkılaştırma cihazı olarak cilde profesyonel bir bakım uyguluyor.  İlk kullanımdan itibaren etkili sonuçlar veren 2 dakikada süper etkili yüz terapisi UFO 2 ise cildin ihtiyacı olan bakımı dakikalara sığdırıyor. UFO 2 ile birlikte kullanılabilen tüm cilt tiplerine uygun Matte Maniac maskesi de temiz, sağlıklı görünen bir cilt için kömürün arındırıcı gücünü kullanıyor. 

Derinlemesine temizlik ve etkili bakım!

Cildi saniyeler içerisinde kir, yağ, makyaj kalıntısı ve ölü hücrelerden yüzde 99,5 oranında arındıran yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı LUNA 3, cildi sıkılaştırıcı masaj terapisi uygularken aynı zamanda cildi temizliyor. T-Sonic™ titreşimleriyle cilt gözeneklerine dakikada 8 bin titreşim gönderen akıllı cihaz, bu sayede kan dolaşımı hızlandırarak toksinleri uzaklaştırabiliyor. Farklı cilt tipleri için geliştirilen farklı renkteki cihazlarıyla yüzde 100 su geçirmez olan  LUNA 3, yumuşak silikon uçları sayesinde hedef bölgelere gençleştirici masaj terapisi uyguluyor. 

 

Yaşlanma etkilerine son!

İlk kullanımdan itibaren etkili sonuçlar veren 2 dakikada süper etkili yüz terapisi UFO 2, cildi besleyerek profesyonel bir bakım uyguluyor. En son teknolojilerin bir kombinasyonu ile hazırlanan, avucun içerisine sığdırdığı spa terapisiyle evde yüz bakımına son noktayı getiriyor. UFO 2, 8 ışıktan oluşan  tam spektrum LED ışıkları teknolojisiyle yaşlanma etkilerini azaltmaya ve göz altı morluklarını yok edilmesine yardımcı oluyor. T-Sonic™ teknolojisinden yararlanarak yüz ve boyun kaslarındaki gerginlik noktalarını titreşimlerle uyararak ve cildi ısıtıp soğutarak aktif maske bileşenlerinin cildin derinliklerine işlemesine yardımcı oluyor.

2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, cildin tüm ihtiyaçlarını karşılayan, farklı cilt problemlerini hedefleyen ve her cilde uygun olarak optimize edilen maskelerle de birkaç saniyede parlak ve ışıltılı bir cilde kavuşturuyor. UFO 2 ürünleriyle birlikte kullanılabilen Matta Maniac maskesi kömürün arındırıcı gücüyle cildin rahatlamasına yardımcı oluyor. Kömür, kir, yağ ve diğer kirlilikleri cildin yüzeyine çekerek işlem sırasında toksinleri nazikçe temizliyor. Aynı zamanda içeriğinde yer alan kar lotusu ve güvercin ağacı özü gözeneklerin görünümünü en aza indirerek etkili bir bakım uyguluyor. 

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI