Ana SayfaGüzellikFOREO BEAR ile Yüz Bakımı ve Egzersizi Bir Arada

FOREO BEAR ile Yüz Bakımı ve Egzersizi Bir Arada

Sağlıklı bir vücudun olmazsa olmazlarından egzersiz, cildimiz için de oldukça önemli. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’nun devrim yaratan akıllı microcurrent (mikro akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, siz kilo vermeye çalışırken cildinizin fitness koçu olacak.
 

Pandemi sebebiyle evlerimizde belki de yıllardır hiç olmadığı kadar vakit geçiriyoruz. Gün içerisindeki hareketimiz oldukça sınırlı… Kimimiz evden çalışıyoruz, kimimiz derslerimizi online takip ediyoruz. Üstelik mutfaklarda geçirdiğimiz vakit sebebiyle içimizdeki aşçıyı keşfettiğimiz bu dönemde iştahımıza da söz geçiremez olduk. Farklı tarifler, yeni tatlar denemek ve aşçılığımızla gurur duymak pandemi döneminde bizi her ne kadar motive etmiş olsa da hareketsizlikle de buluşan iştah açıcı yemekler, sonrasında istenmeyen kilolar olarak karşımıza çıkmaya başladı. Bağışıklık sistemini korumanın ve güçlendirmenin eskiden olduğundan daha fazla önem taşıdığı bugünlerde bu duruma bir dur demenin vakti geldi. Şimdi eski formunuza dönmek için yeni bir rutin oluşturmaya hazırsınız. Peki, bu rutine cildinizi de eklemeye ne dersiniz? İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, akıllı microcurrent(mikro akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR ile cildiniz için kişisel antrenörünüzü evinize getiriyor. 

Evde kilo verirken nelere dikkat etmeli?

Kışın ağırlığını üzerimizden atarak hafiflemenin zamanı geldi. Ancak bunun için kararlı olmak ve pes etmemek şart! Öncelikle yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Etkili bir diyetle fazla kilolarınızdan kurtulmanız mümkün. Bol su içmenin de en faydalı kilo verme yöntemi olduğu pek çok uzman tarafından söyleniyor. Diyet yaparken vücut açlık ve susuzluğu karıştırabiliyor, bu yüzden canınız bir şeyler yemek istediğinde önce su içmeyi deneyebilirsiniz. Böylece gereksiz kalori de almamış olursunuz. Sağlıklı ve doğal gıdalar tüketmeye de özen göstermelisiniz. Paketlenmiş hazır gıdalardan uzak durmalısınız. Çünkü bu tarz gıdalar genellikle kalori, yağ ve şeker açısından daha zengin olduğu için size fazla kilo olarak dönebiliyor. Diyet yapmanın yemek yemekten kaçınmak anlamına gelmediğini de unutmayın. Tam tahıl, sebze, meyve ve baklagiller gibi kompleks karbonhidratlar; balık, avokado, ceviz, fıstık, badem gibi sağlıklı yağlar; yağsız ya da az yağlı protein kaynakları tercih etmeye çalışın. Sağlıklı bitki çaylarını ve tokluk yatıştırıcı aperatifleri bu dönem yanı başınızdan eksik etmeyin. Sağlıklı beslenmenin yanında yediklerinizi not etmeniz de kontrolü elinize almanızı sağlayacaktır. 

Ayrıca uykusuzluğun tokluk hissi yaratan hormonlarda dengesizliğe yol açarak daha fazla yemenize neden olduğu da düşünüldüğünde, düzenli uykunun da dikkat edilmesi gereken bir diğer konu olduğunu hatırlatmak gerek. Yalnızca bunlar yeterli değil, sporsuz olmaz! Evde spor yapmak da aslında sandığınızdan çok daha kolay. Artık spor salonlarını evlere taşıyan online pek çok uygulama ve video bulabilirsiniz. İster ek ekipman alarak ağırlık çalışın ister kendi vücut ağırlığınızdan yararlanarak şınav, mekik, plank ve squad gibi hareketlerle kendi egzersiz programınızı oluşturun. Burada asıl önemli olan bir spor rutini oluşturabilmek. Sporla birlikte sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğiniz müddetçe istediğiniz kilolara ulaşmak hiç de zor olmayacak.

Yüz ve boyundaki 69 kası çalıştırıyor

Kilo verirken yüz bölgesi de bu durumdan etkileniyor. Bazen ciltte sarkma ve çökmeler gerçekleşebiliyor. Bunu önlemenin yolu yüz ve boyundaki kasları çalıştırmaktan geçiyor. Dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent (mikro akım) cihazı BEAR, cildiniz için ihtiyaç duyduğunuz profesyonel bakımları evinize getiriyor. Yüz ve boyun bölgesinde yer alan 69 kası çalıştırmak için microcurrent (mikro akım) ve T-Sonic™ titreşimlerinden yararlanan BEAR, yüz için çeşitli egzersiz ve bakımlarla dolu gelişmiş uygulamasıyla da cildinizin kişisel antrenörü oluyor. Cihaz, yaşlanma karşıtı çeşitli microcurrent yüz egzersizleriyle vücudunuzun doğal süreçlerini elektrik akımlarıyla taklit ediyor. Bu sayede kolojen üretimini artırıyor, elastin onarımını ve sıkılaşmayı sağlıyor. Bu akıllı cihazın en önemli özelliklerinden biri olan dünyanın en güvenli, şok içermeyen Anti-Shock System™’i ise gelişmiş sensörleriyle cildin dayanıklılığını ölçerek herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğunu artırıyor. Patentli T-Sonic™ titreşimleriyle de dolaşımı artırmak, toksinleri yok etmek ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için gözeneklere derinlemesine işliyor. Bu sayede kullanıcılarına pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı cilt sunuyor. 

Ergonomik yapısı sayesinde yüzün tüm kıvrım ve kenarlarıyla mükemmel bir uyum sağlayan FOREO BEAR ise 2.699 TL’den satışa sunuluyor. FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI