Ana SayfaYaşamFood Hall İstanbul’un Yeni Markası "Ayaküstü Köfte"

Food Hall İstanbul’un Yeni Markası “Ayaküstü Köfte”

Food Hall, markalarına yenilerini ekleyerek dinamizmi yakalıyor. Türk mutfağının değerli şeflerinden, Fransa Lyon’da 2012 yılının şefi ödülünü alan Aydın Demir’in köfte markası Ayaküstü Köfte, Food Hall İstanbul’da 30 Ekim itibari ile hizmet vermeye başladı.
 
Ayaküstü Köfte, Food Hall misafirlerine lezzetli bir köfte deneyimi sunuyor. Porsiyon ve ekmek arası çeşitleri ile hizmet veren Ayaküstü Köfte’nin tüm lezzetleri Şef Aydın Demir imzalı. Köfteler, meşe odunu kömür ızgarasında pişiriliyor. Menüde yerellik de ön plana çıkıyor, köftelerin yanında kuru domatesli zerdeçallı Siyez bulgur pilavı sunuluyor. Köfte, piyazsız olmaz diyenler için menüde Antalya usulü tahinle yapılan fasulye piyazı da mevcut. Köftenin yanına yerel içecek arayanlar için ise pancarlı acılı ayran ve şıra içecek menüsünde yer alıyor.


 
Ayaküstü Köfte, vejetaryen misafirleri de unutmuyor. Karacadağ pirinçli sebze köfte, humus ve salata eşliğinde lezzetli bir köfte alternatifi olarak menüde bulunuyor. Ayaküstü Köfte deneyimini tatlı sonlandırmak isteyenler için ise bademli irmik helvası, Şef Aydın Demir tarifi ile hazırlanıyor.
 
Food Hall İstanbul, çok yakında bünyesine katılacak markaları ile farklı mutfakların bir arada bulunduğu yeni bir lezzet deneyimine sizi davet ediyor olacak. Food Hall İstanbul’u takip etmek için Instagram hesabı @foodhall_istanbul’u takip edebilirsiniz.
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI