Ana SayfaModaFlufié Yastık Botlar ile Her Adımda Hafifliği Hissedin

Flufié Yastık Botlar ile Her Adımda Hafifliği Hissedin

Pandemi sırasında herkes normalden çok daha fazla ev konforuna sahip olduğundan, tüketiciler daha rahat ve esnek gardırop temelleri için günlük kıyafetlerini değiştirdi. Rahat kesimler yüksek talep görürken bu sezon rahat ayakkabı trendlerinin yükselişini göz ardı etmek mümkün değil. Konfora stil sahibi bir geçiş sağlayan Flufié yastık botlar, sıcak, rahat ve şaşırtıcı derecede çok yönlü. Tüy kadar hafif yapısıyla adımlarınızı özgürleştiren Flufié yastık botlar, tüm gün giyebileceğiniz bir yastık gibi.

Jet Black, Sonic Silver, Khaki, Navy, Ghost White, Harvest Gold ve Antique Red olmak üzere 7 farklı renkle satışa sunulan Flufié yastık botlar beraberinde gerçek kaz tüyünün birçok avantajını da sunuyor. Dünyada kullanılabilecek en doğal, en sağlıklı, en hafif ve uzun ömürlü dolgu malzemesi olan kaz tüyü aynı zamanda sıcaklık değişimlerine karşı vücudu koruyor, ısı ve nem dengesi sağlıyor. Higroskopi özelliği sayesinde ortamdaki fazla nemi emen, kullanılmadığında geri bırakan kaz tüyü her zaman sıcak ve kuru kalmanıza yardımcı oluyor.

Aynı zamanda pofuduk bir şişme monta benzeyen Flufié yastık botların dış yüzeyi, su itici özellikli, nefes alabilen malzemeye sahip. İnce kapitone kaplama deseni ve içindeki monogram baskısı ile şık bir görünüm sunuyor. Kalın deri şeritle vurgulanan bir dış tabana sahip olan Flufié yastık botların tabanı hem zemini kavramaya hem de hafifliğe izin vererek bot ile yumuşak ve hafif bir uyum sağlıyor. İç kısmı çorap benzeri bir şekle sahip olan Flufié yastık botlar, ayağı tüm o kabarıklığın içinde sabit, sıcak ve rahat tutuyor. İp bağcıkları sayesinde ayak bileklerinin etrafında daha sıkı veya daha gevşek hale getirilebiliyor.

Flufie’nin gerçek kaz tüyü yastık botlarını eşofmandan tayta, kot pantolondan elbiseye kadar her şeyle, hatta pijamayla bile kombinlemek mümkün. İlk olarak bu sıcacık ve yumuşacık botlar soğuk kış ayları için düşünülse de tasarım açısından çok yönlü olan Flufié yastık bot, serbest akış şekli ve kesimi sayesinde yılın her mevsiminde giyilebiliyor. İp bağcıkları biraz gevşetilip yakası dışa katlandığında, havaların ısınmaya başladığı 2022 ilkbaharında daha kısa etek boyları ve şortlarla da mükemmel bir uyum yakalayacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI