Ana SayfaGüzellikFlormar’dan Yılbaşı Eğlencesine Katkı Sağlayacak “Party” Koleksiyonu

Flormar’dan Yılbaşı Eğlencesine Katkı Sağlayacak “Party” Koleksiyonu

Flormar’ın yılbaşı koleksiyonu Party, yeni yılın eğlenceli, keyifli, mutlu ve heyecan dolu ruhunu yansıtıyor. Party koleksiyonunun tepeden tırnağa güzellik sunan geniş ürün yelpazesi sezonun trend renk ve dokularını bir arada sunuyor.

Perfect Skin Pudra ile  mükemmel cilt görünümü
Gözeneklerin ve ince çizgilerin görünümünü hafifletmek ve makyajı tüm gün sabitlemek için saten bir bitiş sunan ve 4 farklı renk seçeneği bulunan Perfect Skin Pudra, yumuşak ve ipeksi dokusu ile kolayca dağıtılıp makyajına kusursuz bir sabitlik sağlıyor.

 
Kusursuz ciltler için; Color Liquid Corrector
Lekeleri kapamaya ve cilt kusurlarını düzeltmeye yardımcı olan Color Liquid Corrector, cildin nemlendirici özelliklerini geliştirmeye yardımcı Pantenol ile zenginleştirilmiştir. Orange, Green ve Lilac olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle göz altı torbalarının görünümünü ve kızarıklık görüntüsünü azaltır, solgun cildi aydınlık göstermeye yardımcı olur.
 
Yanaklarda renk ve ışıltı: Party Blush!
Yüksek pigmentli formülü ve geliştirilmiş dokusuyla yanaklara doğal bir renk veren ve çarpıcı tonlarda 3 farklı renk seçeneği bulunan Party Blush, cilt rengini dengeler ve daha sağlıklı bir görünüm kazandırır.

 

Koleksiyondan çok daha fazla ürün, tüm hijyen önlemleri alınarak güvenli alışveriş ortamı hazırlanan Flormar mağazalarında ve www.flormar.com.tr’de.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI