Ana SayfaModaFiolas’in Büyüleyici Çizgisi Artik Gardroplarinizda

Fiolas’in Büyüleyici Çizgisi Artik Gardroplarinizda

Fiolas, Anadolu zanaatkarıyla kurduğu derin bağı ve geleneksel miras tekniklerini korumaya odaklanırken, bu unutulmaya yüz tutan çalışmaları sürdürülebilir modaya entegre etmeyi arzuluyor. 2022 Yaz sezonu için hazırlanan ilk tekstik koleksiyonunda el yapımı baskı tasarımlarıyla tasarım gustosu yüksek moda severlerin radarına takılıyor. Tasarımlarının yüksek kalite olmasına özen gösterenn Fiolas için olmazsa olmaz kriter ‘’Her Fiolas tasarımı elde, inançla ve bütünlük içinde yapılıyor ve nesiller boyu yaşatılması amaçlanıyor.’’
 
Canlı, doğal, enerjik, renk ve modern…
Fiolas’ın ta kendisi!
Yaşamı kutlama ve yaşamdan zevk alma duyguları ile üretilen Joy of Life Koleksiyonu; farklı renk ve desenlerle bu yazdan alınan zevki katlayarak, benzersiz  ve ruhu olan bir yaz vaad ediyor.
Sanat ve tasarım değeri olan, elde çizilen modern, dinamik, kırmızı mor ve mavi tonlarının yer aldığı çiçek desenleriyle çıkılan bu özel serüven, bakışını doğaya çeviren yine holistik bir yaklaşımla tasarlanan bir koleksiyonla görücüye çıkıyor…  Eldeları yansıtması için doğal elyaflı viskon ve keten kumaşlar, doğal renklerle tasarlanan koleksiyonda; maxi elbiseler, derin yırtmaçlı etekler, mini şort tulumlar ve saf keten takımlar yer alıyor. Joy of Life; mayo, bikini, kimono ve pareolar gibi plaj ürünleriyle de yazın en ‘etik ve modern’ koleksiyonu olmaya aday.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI