Ana SayfaTeknolojiFeriye MetaCollective ile NFT Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor

Feriye MetaCollective ile NFT Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor

Etkinlikleri, sohbetleri, tadım atölyeleri ile İstanbulluların takvimine girmeyi başaran Feriye, çok fonksiyonlu alanlarıyla sanatın teknoloji ile buluştuğu NFT sergilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda “Baharın NFT Hâli” sergisi ile 20 sanatçının 50’den fazla eserini sanatseverlerle buluşturan Feriye, 6-26 Haziran tarihleri arasında MetaCollective iş birliği ile MXC Drop NFT Sergisi düzenliyor.
 
MXC Drop NFT Sergisi’nde 80 Sanatçı
NFT sanatçılarının oluşturduğu, kâr amacı gütmeyen ve kolektif bir hareket mekanizmasına sahip olan MetaCollective ile gerçekleştirilecek NFT sergisinin Teknoloji Sponsorluğunu Arçelik üstleniyor. Alanında tanınmış illüstratörler, 3D tasarımcıları, üretken yapay zekâ artistleri ve fotoğrafçılarının yer aldığı sergide 80 NFT sanatçısının, yirmişer edisyonlu 1600 parçalık koleksiyonu 6-26 Haziran tarihleri Feriye’de olacak.  Haftanın her günü saat 10:00-20:00 saatleri arasında Fuaye Feriye ve Hol Feriye alanlarında sergilenecek eserlerin mint ücreti ise parça başına 0.05 ETH. 
 
Feriye deneyimini ve İstanbul ruhunu yaşamak, Feriye ile ilgili en güncel gelişmelerden haberdar olmak için www.feriye.com web sitesini ve Instagram’da @feriyeistanbul hesabını takip etmeyi unutmayın. #Feriyedeyiz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI