Ana SayfaMücevherFavori Şems Hoşgörü Koleksiyonu

Favori Şems Hoşgörü Koleksiyonu

Favori, Mevlana`ya özel hazırlanan “Mevlana Hoşgörü Koleksiyonu“nun devamı niteliğindeki “Şems Hoşgörü Koleksiyonu“nu Nisan ayı itibariyle Türkiye genelindeki Favori mağazalarında satışa sundu.

Favori Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özel, yaptığı açıklamada, 2007 Mevlana yılında “Mevlana`yı özel ve anlamlı bir koleksiyon ile anmak, fikirlerini ve tüm değerlerini tasarım diliyle tekrar hatırlatmak“ amacıyla hazırladıkları özel koleksiyonun olumlu karşılanması üzerine, bunun devamı niteliğindeki “Şems Hoşgörü Koleksiyonu“ yaptıklarını söyledi.

Koleksiyonu hazırlayan tasarım ekibinin Şems`in hayatını incelediğini, Mevlana`nın eserlerini okuduğunu, Konya`daki Mevlana ve Şems Türbesi başta olmak üzere çeşitli tarihi mekanları gezdiğini anlatan Özel, “Favori`de Mevlana`dan sonra Şems`in insana ve kadına verdiği değer, örnek bir yaklaşım olarak değerlendirildi. Şems`in insan sevgisi ve hoşgörüsü, Favori`nin kurumsal değerleri ile de örtüştüğü için büyük bir titizlikle Şems`in fikirlerinden ilham alınarak güzel bir koleksiyon hazırlanıp farklılık arayan tüketicilerin beğenisine sunuldu“ diye konuştu.

Nisan itibariyle Türkiye genelindeki Favori mağazalarında satışa sunulan koleksiyonda değişik ağırlıklarda 100`den fazla model bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI